maanantai 8. kesäkuuta 2020

Kukkaroystävällisiä meikkejä.
Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.


Otetaan viikon alkuun vähän meikkiasiaa. Essence on huippuedullinen sarja, jota myydään mm.Tokmannilla, mutta myös joistain kauneuden verkkokaupoista merkkiä pystyy ostamaan. Olen monesti aiemminkin kirjoittanut essencen valikoimasta blogissani ja päätin tehdä jälleen niin, koska sain pr-toimistolta jokin aika sitten mukavan kasan kaikkea testiin. Ja kuten aina, essencen valikoimasta löytyy monta helmeä, jotka jäävät pysyvään käyttöön.

Ainoa miinus essencellä on tiuhaan vaihtuva valikoima ja pitää rehellisyyden nimissä tunnustaa etten ole lainkaan varma löytyykö näistä postauksessa olevista tuotteista enää kaikkia myyntiständeiltä, mutta otetaan riski. Jotkut myynnistä poistuneet voivat säkällä löytyä vielä jonkun liikkeen valikoimista. Paljonhan se riippuu ihmisten ostomieltymyksistä.
Aloitetaan vaikka tästä Crystal Power -paletista, joka on aika herkullinen timanttileikattuineen korostusväreineen.  Paletissa on kaksi helmiäishohtoista poskipunaa ja kaksi korostusväriä, kaikki upeissa shimmerväreissä. Kuten swatch-kuvasta voitte todeta, pigmenttiä myös löytyy. Olen tykästynyt tähän palettiin, koska tykkään tosi paljon korostusväreistä ja tämän tyyppiset paletit ovat heikkouteni. Ja sehän on vain plussaa jos paletti on vielä käyttökelpoinenkin :D

Vilkaisin, että tätä löytyy ainakin vielä Lyko.fistä myynnistä jos kivijalkaliikkeistä on jo loppunut. Hintaa tällä paletilla on noin 7,50 €, joten ei juuri mitään. 
Essencen ripsarit ovat vertaansa vailla! Muutaman euron maksavia ripsareita voi ostaa kokeiluun kerralla useammankin, jos haluaa kokeilla erilaisia. Essencen valikoimassa nimittäin on tosi monta ripsiväriä. Onneksi niiden hinnat liikkuvat noin 3-5 euron välillä per kappale, joten aika surutta voi ostaa useammankin. 

Tämän hintaluokan ripsiväreiksi ne toimivat tosi hyvin. Massat ovat usein hyvin kerrostuvia, ja ne pysyvät yllättävän kivasti koko päivän ripsissä. Harjat ovat hyvin muotoiltuja ja niissä on runsaasti harjaksia. Nämä testiin saamani ripsarit olivat kaikki sellaisia, että ne jäivät käyttööni. En välttämättä mihinkään vaativaan meikkiin näitä valitsisi, mutta arkikäytössä ovat enemmän kuin hyvät.Essencellä on valikoimissaan myös ihania luomaripaletteja, joissa on kivoja sävyjä. Tällä kertaa sain testiin Bangokista inspiraationsa saaneen Sawasdee Bangkok -paletin jossa ovat kauniit auringonlaskun sävyt. Paletista löytyy sekä mattaisia sävyjä että shimmerisiä. Pigmentti on hyvin runsas tämän hintaluokan tuotteeksi. Olen tehnyt tällä useamman meikin ja olen tykännyt. Suosin mielelläni silmämeikissäni tämän paletin kaltaisia sävyjä joten tämä oli kuin minulle tehty.


Sellaisia tuotteita essencellä! Jos tämä sarja on sinulle jostain syystä vielä tuntematon, nyt kipin kapin ostoksille, veikkaan että et tule pettymään. Vinkkinä voin sanoa, että essencen You Better Work! -luomarinpohjustaja on paras ja maksaa muistaakseni noin 3 euroa. Se vetää vertoja jopa legendaariselle UDPP:lle! 

Mikä on sinun suosikkisi essenceltä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)