maanantai 1. kesäkuuta 2020

Celebrate good times -c'mon!Postauksen tuote saatu testattavaksi blogiin.

Muistattekos kun maaliskuussa kirjoittelin teille Luonkosin mahtavista öljykakuista? Tänään homma saa jatkoa, sillä Luonkosilta on tullut uusi, mahtava vartalokakku Celebrate! Kakku onkin nimensä mukaisesti melko juhlava ja sopii kaikilta ominaisuuksiltaan alkavaa kesään kuin nenä päähän!

Tutustutaanko vähän paremmin tähän ihanuuteen.
Celebrate-vartalokakku on kauniin kullanhohtoinen ja se sisältääkin iholle säihkettä antavaa kimalletta. Kakun hunajaisen kaunis kullertava väri tulee kakussa olevasta tyrniöljystä, joka onkin iholle melkoinen vitamiinipommi. Tyrniöljy korjaa ihovauroita ja auttaa ihoasi toipumaan ulkoisilta rasituksilta. Vartalokakku sopii hyvin auringonoton jälkeiseen ihonhoitoon näin kesäaikaan. Kakun koostumus on myös muita Luonkosin kakkuja kevyempi, joten siksikin se sopii kesähelteisiin paremmin.

Kakku sisältää ison määrän eteerisiä öljyjä ja sen tuoksu onkin ihana. Mukana on piparminttua, aloe veraa, viinirypäleensiemenöljyä, kaakaovoita, hedelmäöljyjä jne. Sen lisäksi, että se hoitaa ihoa, se myös antaa aivan täydellisen aromaterapeuttisen kokemuksen.Kakku jättää iholle kauniin hohtavan pinnan, joka tulee esiin etenkin ruskettuneella iholla. Mutta kuten huomaatte, toimii myös tällä talven valkaisemalla, ruumista pikkuisen vaaleammalla ihonsävyllä. Kakkua suositellaankin sipaistavaksi erityisesti sääriin, dekolteelle ja käsivarsiin ja ei se ole kiellettyä taputella sitä poskipäihinkään.

Kauniisti hohtava tuote ei ole vain just a pretty face, vaan tosiaan kakku antaa mahtavaa ihonhoitoa samalla. Ollenaisena osana vartalonihonhoitoa kuuluu säännöllinen kuorinta ja kosteutus, joka auttaa ihoa myös päivettymään tasaisemmin. Otitpa sitten rusketuksen pullosta tai auringosta, muista kuoria ihosi säännöllisesti. Hyvin hoidettu iho hehkuu kauneimmin ja tämä kakusta tuleva lisähehku korostuu vielä paremmin.


Kakkua pystyt tilaamaan Luonkosin omasta verkkokaupasta tai käymällä heidän Naantalin tehtaanmyymälässä, joka on auki pe klo 12-17. Kakun hinta on 27,95 €.

Koska haluan yhdessä Luonkosin kanssa hemmotella lukijoitani, pyöräytän tänään myöhemmin Instagramissani arvonnan käyntiin, jossa arvon yhden Celebrate-kakun arvontaan osallistuneiden kesken. Klikkaa siis instan puolelle mikäli kakun voittaminen kiinnostelee :) Ja minuthan löytää instasta nimellä @nonnulanjonna.

Kimaltavaa kesän ensimmäistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)