perjantai 29. toukokuuta 2020

Wettiksen meikit.Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.

Wet n Wild on minulle merkkinä hyvin tuttu jo vuosien takaa. Edesmenneessä Seppälässä myytiin tätä superedullista, mutta laadukasta sarjaa ja muistan käyttäneeni merkiltä montaakin eri tuotetta jo vuosia sitten.

Nyt sarja on ikään kuin palannut Suomen markkinoille, vaikka Seppälää ei enää olekaan jälleenmyyjien joukossa. Nykyisin sarjaa myyvät monet kauneudenverkkokaupat sekä kivijalkamyymälöistä ainakin Prisma ja Stokka. Sarjan tuotteet ovat käyneet uudistuksia läpi, mutta edullinen hinta on onneksi pysynyt. Tänään käyn läpi muutamia saamiani tuotteita vähän tarkemmin läpi ja kerron fiiliksiäni niistä. Mikäli Wettis on sinulle entuudestaan tuntematon merkki, tänään pääset tutustumaan siihen paremmin kauttani. Wettis on hieman samanhenkinen kuin essence, mutta aavistuksen hintavampi. Sarjan tuotteet ovat kuitenkin erittäin huokeita, ja niiden hinnat liikkuvatkin alle 20 eurossa per tuote. Osa alle 10 tai jopa alle 5 eurossa.
Muistan, että Wettiksen luomiväripaletit ovat olleet aina hyviä. Vaikka Color Icon Eyeshadow -paletti on uudistunut, onneksi laatu on säilynyt. Sain testiin Rosé in the air -säyvisen paletin, jossa on pääasiallisesti punaisen ja roosan sävyjä. Luomivärit eivät varise ja ovat tosi pigmenttisiä. Sävyt sekoittuvat myös hyvin toisiinsa, joten tällä paletilla saa loihdittua meikkejä moneen lähtöön. Paletissa on sekä matta- että shimmersävyjä. Paletin hinta paikasta riippuen on noin 10 euroa.
Photofocus -meikkivoide oli todella iloinen yllättäjä! En muista koskaan aiemmin kokeilleeni Wettikseltä meikkivoiteita, joten tartuin ilolla näihin. Sain testiin sarjan varmasti kaksi vaaleinta sävyä, Nude Ivory ja Soft Ivory, joista Nude on kellertävä pohjainen kun taas Soft on punertavampi. Parhaimman tuloksen ihonsävyyni sain kun blendasin näitä kahta keskenään.

Meikkivoide on valoa taittava, joten se sopii erinomaisesti mikäli olet valokuvattavana. Meikkivoide on peittävä ja se hyytyy iholla mattamaisen tuntuiseksi. Primerin ja meikinkiinnittäjän kanssa meikkipohja pysyi paikoillaan usean tunnin ajan moitteettomana. Sanoisin tässä olevan erinomainen hinta-laatusuhde, pikkurahalla erittäin hyvä meikkipohja. Paikasta riippuen tämän hinta on noin 8,50 €.
Olen tosi heikkona aina kaikkiin korostustuotteisiin, joten Hello Halo Blush Highlighter -korostuspaletti sai minut huokailemaan ihastuksesta. Highlight Bling -sävy on juuri minulle sopiva. Olen käyttänyt sävyjä yhdessä sekä erikseen ja en voi kuin kehua pigmenttiä joka tässä tuotteessa on. Tällä saa todella upean korostuksen poskipäille, amorinkaareen, nenänpäähän ja kulmaluille. Olen sutaissut persikkaista sävyä myös luomiinkin välillä. Jälleen kerran loistava hinta-laatusuhde, paletin hinta on noin 6,50 €, joten rahallinen sijoitus ei ole suuri jos haluaa hankkia hyvän korostustuotteen.

Color Icon Blush-poskipuna Mellow Wine on ollut myös kovassa käytössä. Punassa on niin ikään mahtava määrä pigmenttiä, ja vaarana onkin överit kuin vajarit tämän kanssa. Sävy on murrettu, tummempi roosa, joka sopii monen eri meikin kanssa yhteen. Wettiksen poskipunissa on myös huikean alhainen hinta, tämän hinta on vain noin 3,50 €.

Näissä kuvissa minulla on Photofocus -meikkivoide meikkipohjana, Mellow Wine -poskipuna, silmämeikissä olen käyttänyt Rosé in the air -palettia ja korostukset olen tehnyt Hello Halo -paletilla.

Pakko sanoa, että olen tosi ihastunut näihin Wettiksen tuotteisiin ja voinkin suositella niitä hyvin lämpimästi kaikille. Tuotteiden helppo saatavuus sekä superhuokeat hinnat ovat ehdottomasti tämän sarjan valttikortit. Puhumattakaan tuotteiden mykistävästä laadusta. Pikkurahalla saa todella toimivia tuotteita. Itse olen aina ollut edullisten tuotteiden puolestapuhuja, koska mikäs sen ihanampaa kuin saa pienellä rahalla ison määrän kaikkea toimivaa. Täysin ideaalia!

Palaan tähän sarjaan vielä yhden mahtavan tuotteen kanssa, jota ei näytetty tässä laisinkaan. Se on laadultaan niin mahtava, että se pääsee ihan omaan postaukseensa :) Joten mikäli kiinnostaa tietää mikä se on, kannattaa pysyä kuulolla.

Näissä tunnelmissa kohti viikonloppua!
Ensi viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)