perjantai 22. toukokuuta 2020

Huulipuna joka pysyy. Ja pysyy.


Pakko myöntää, että tässä korona lockdownin aikana on tullut meikattua hävettävän vähän. Vaikka aikaa toki olisi, mutta jotenkin tuntuu hölmöltä meikata jos ei poistu kotoa koko päivänä mihinkään. Nyt kun yhteiskuntaa aletaan avaamaan enemmän, olen reipastunut myös meikkaamisen suhteen. Kauppareissullekin tekee mieli sutaista vähän punaa huuliin ja jos tapaa ulkona jonkun ystävän, tekee mieli kammata vähän enemmän naamaa että ystävä sentään tunnistaa vielä samaksi ihmiseksi kuin ennen poikkeusolojakin.

Koska tätä heräämistä meikkaamisen suhteen on tässä nyt ollut, pakko antaa vinkki erittäin hyvistä huulipunista. Itsehän olen vannoutunut huulipunamuija, että jos ei muuta meikkiä tulisikaan laitettua, niin punaa nyt huuliin ainakin. Sain jokin aika sitten testatattavakseni Maybelline New Yorkin Super Stay Matte Ink -punia ja näille pitää antaa nyt palstatilaa. Jos sulla on etsinnässä huulipuna joka todella pysyy, niin tässä vastaus siihen rukoukseen.Mikään uusi tuote tämä ei ole, mutta sävyvalikoima varmaankin päivittyy tasaisesti. Minulla on tässä postauksessa kolme nudemaista sävyä 155 Savant, 165 Successful, 180 Revolutionary. Nopeasti googlettuna sävyjä taitaa olla myynnissä kolmisenkymmentä erilaista, joten valinnanvaraa löytyy joka makuun.

Huulipuna on nestemäistä, joka muuttuu huulilla mataksi ja pysyy kuin höyhen tervassa. Itse asiassa pysyvyys on niin hyvä, että huulipuna tulee poistaa huulilta poistoaineella. Useimmat mattapunat tuntuvat huulilla kuivilta ja kiristäviltä, mutta tämän kanssa ei itselläni ainakaan tullut sitä tunnetta. Huulipuna kestää heittämällä syömistä ja juomista ja pussaillessakaan se ei sotkeennu vastapuolen huuliin. Todellinen kestopuna siis. 


 
Tässä meikissä käytin 155 Savant -sävyä, joka on yleishyvä sävy monen meikin kanssa. Kuin omien huulten väri, mutta parempi. Jos eläisimme normioloja, sanoisin, että tässä on loistava puna kesän juhliin, mutta sanonpa silti. Vaikka isommat juhlat ovatkin peruttu, pienemmässäkin porukassa voi laittaa kestävän huulipunan huuliin. Ja toki työpäivänkin aikana on kiva, että puna pysyy muuttumattomana tuntien ajan.

Tämän huulipunan poistoon muuten kannattaa käyttää jotain öljypohjaista poistoainetta. Puna tosiaan jämähtää huuliin sen verran topakasti, että millään vessapaprulla sitä ei kannata lähteä riipimään pois. Irtoaa huulet ennen kuin puna, jos sille tielle lähtee. Itselläni on ainakin monissa silmämeikinpoistoaineissa teksti "for eye and lip makeup", joten sellaista kannattaa kokeilla. Toki olisi hyvä jos poistoaine olisi kaksifaasinen eli mukana olisi sitä öljyä. Huulet saa samalla hoitoa ja kosteutta kun poistat punan huulista.


Pysyvän punan ystäville tämä on siis täyskymppi! Olen tosi isosti ollut aina Maybelline New York -meikkien ystävä, koska siinä kohtaavat laatu sekä edullinen hinta mitä parhaimmalla tavalla. Brändin punia myy monet suuremmat marketit sekä tavaratalot, joten saatavuus on hyvä. Punien hinta on noin 12 € / kpl.

Näiden myötä kivaa viikonloppua kaikille!

Huulipunat saatu testattavaksi blogiin.

4 kommenttia:

 1. Siis löytyykö tuommoisia sävyjä Suomesta myynnistä?! Tää on kans mun holy grail -huulipuna, mutta oon tuskaillut, kun Suomen sävyvalikoima on ollut niin rajallinen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu löytyy kyllä :) Sokoksella mielestäni ainakin on nämä sävyt :)

   Poista
 2. Ihanat sävyt näissä punissa. Minäkin olen täällä kotosalla yleensä meikittä, mutta kun lähdemme miehen kanssa kävelylle, sipaisen aina huuliin vähän kiiltoa tai punaa :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puna piristää aina :)
   Ihanaa lauantai-iltaa Outi sulle ja sun miehelle :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)