perjantai 5. kesäkuuta 2020

5 x meikinalusvoide.


Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.

Meikinalusvoide eli primer on itselleni tärkeä osa meikin rakennusta. Se on pohja, jonka päälle meikki tehdään ja meikin kestävyyttä voidaan pitkittää juurikin hyvien pohjatöiden avulla. Pohjatöihin antaa perustan juurikin primer.

Keräsin tämän päivän postaukseen viisi erilaista primeriä, joista kaksi ei oikeasti edes ole sitä, mutta toimittaa primerin virkaa äärimmäisen hyvin. Olipa ihosi kuiva, rasvoittuva, nuori, ikääntynyt, epätasainen, sileä, kuulautta vailla, eloton, samea, näppyläinen tai vaikka ihan täydellisen virheetön, tänään tulee vinkkiä mikä primer olisi just sun juttusi.


Lupailin viime viikolla Wettis-postauksessani, että palaan yhteen sarjan tuotteeseen omassa postauksessa ja tässähän se tulee. Primefocus Hydrating Primer Serum on silkkaa kultaa. Mikäli ihosi on etenkin kuivuuteen taipuvainen, tämä on sinun tuotteesi. Tuote on kuten nimikin jo kertoo, seerumi, ja mikä tahansa joka on seerumia, on hyvä. Tuote sisältää ruusuvettä ja vihreää teetä jotka tekevät ihosta sileän ja pehmeän. Tämän ansiosta meikkipohja pysyy paikoillaan ja kauniina sekä kuulaana useiden tuntien ajan.

Itse ainakin olen huomannut, että kaipaan nykyään primerilta enemmän sitä kosteutta kuin mattapintaisuutta. Ikä tuo tähän toki oman lisänsä, ikääntyvä iho on useimmiten enemmän kuiva kuin rasvoittuva, joten meikkipohja on huomattavasti kauniimpi kosteutulla iholla kuin rutikuivalla, mattapintaisella pinnalla josta on kaikki kosteus imetty huitun tuuttiin.

Primeriä annostellaan korkissa olevalla pipetillä pari, kolme tippaa kasvoille ja levitetään koko kasvojen alueelle. Seerumin kannattaa antaa imeytyä ihoon pari minuuttia ennen kuin aloittaa meikkivoiteen levittämisen sen päälle.

Tuotteen hinta on noin 11 €.


Mikäli kaipaat trendikästä lasimaista ja superkuultavaa meikkipohjaa, silloin valintasi on tämä, NYX High Glass Face Primer. Tämä primer on koostumukseltaan silikonimaista ja superpehmeää ja se on väriltään helmiäishohtoista. Tuotetta voi käyttää yksistäänkin iholla, mikäli hakee luonnollista, lähes lasimaista lookia. Tämä trendi on lähtenyt Koreasta, ja lasi-ihossa tavoitellaan luonnollisuutta ihon oman hyvän kunnon avulla ja meikistä voi luoda juurikin lasimaisen tähän nojaten.

Itse olen ihastunut tähän tuotteeseen juurikin siitä syystä, että tätä on ihana käyttää sellaisenaan iholla, ilman meikkivoidetta. Meikkivoiteen kanssa tästä lähtee parhain terä tavallaan pois, sillä tuotteen parhain hehku hukkuu meikkivoiteen alle, ja etenkin jos meikkivoide on vähänkään peittävämpää laatua. Sarjaan kuuluu kolme eri sävyistä primeria; Moonbeam (tämä joka minulla on), Rose Quartz ja Sandy Glow. Kaikki sarjan primerit soveltuvat kaikille ihonsävyille.

Tuotteen hinta on noin 17 €.


Kun sinulla on etsinnässä mattapintaistava primer, tämä on sinun valintasi. Superedullinen merkki essence suoltaa myyntiin uskomattomia helmiä, vaikka hinta on ihan naurettavan vähän. Tässä taas yksi hyvä esimerkki essencen huikeasta tuotevalikoimasta. My Skin Perfector Tinted Primer on miedosti sävytetty primer, jota löytyy eri sävyissä. Itselläni on testissä 10 Light Beige joka sulautuu omaan kalmankalpeaan ihooni erittäin hyvin.

Primer on silikoninen ja se tekee puuterimaisen pinnan iholle ja imaisee pois ylimääräistä rasvaa. Tuntuma on kivasti blurrattu ja antaa meikkipohjalle kauniin, silotellun pinnan. Tätäkin tuotetta voi käyttää sellaisenaan jos niin haluaa, koska tuote on sävytetty. Sillä saa aikaan kevyen, mutta kuitenkin huolitellun lookin.

Tuotteen hinta on noin 4 €.


Tämän tuotteen olen ruotinut omassa postauksessaan viime vuoden lopulla, joten en ala toistamaan kaikkea sitä tässä enää uudelleen. Tästä pääset lukemaan postauksen, jos se on jäänyt sinulta silloin lukematta. Kyseessä on siis LV Men After Shave Balm ja kuten nimikin jo kertoo, tämähän ei ole primer alunalkaenkaan. Kuitenkin tämä on yksi parhaimmista primereistä ikinä :D

Tämä sopii sinulle kuka haet riittoisaa, kosteuttavaa, hajusteetonta ja rauhoittavaa meikinalusvoidetta. After Shave Balm tekee ihosta juuri sopivan napakan meikkivoiteelle tarttua kiinni, joten siksi tämä ajaa asiansa primerinä niin loistavasti.

Tuotteen hinta on noin 6 €.


Ja laitetaanpa heti toinen primer perään, joka ei ole primer. Olen tästäkin kirjoittanut jo aiemmin postauksen, mutta se on yli kolmen vuoden takaa, joten pieni kertaus varmaan on paikoillaan. Muutamia vuosia sitten maailmankuulut meikkitubettajat kekkasivat, että näitä after shave balmeja voi käyttää tosiaan primerin virassa ja siitähän se ajatus sitten maailmanlaajuisesti lähti. Tänne Suomeen astikin hypetys tottakai levisi ja tämä Nivean after shave balm tuli virallisesti Bette Boxista aikoinaan juurikin primer tarkoitukseen.

Itse ihastuin tähän oitis, eikä edes "miesmäinen" tuoksu tuotteessa häirinnyt. Tuoksu on kuitenkin sen verran mieto, että se ei jää iholle leijailemaan ja tunnu nenässä koko päivää. Nivean versio on hyvin samantyyppinen kuin LV:nkin, ainoana erona LV:hen on, että Niveassa on tuoksu, LV:ssä ei. After Shave Balm on lähtökohtaisesti hyvä primer; se kosteuttaa, rauhoittaa ja supistaa ihohuokosia. Se jättää iholle aavistuksen napakan ja tahmean pinnan johon meikkivoiteen on kiva tarttua.

Nämä After Shave Balmit primereina on oivallisia juuri niille, ketkä haluavat kosteutta ja napakkuutta meikkipohjaan, mutta eivät halua maksaa maltaita pohjustajasta. Lisäksi sekä Niveaa että LV:tä saa varmasti pienimmistäkin marketeista, joten saatavuus on erittäin hyvä.

Tuotteen hinta on noin 8 €.


Näitä pohjustajia suosittelen hyvin lämpimästi. Näistä jokainen ajaa mahtavasti asiansa siinä mihin on tarkoitettu. Jokaisen hinta on kohtuullinen, jopa superedullinenkin, joten kukkaro ei kovasti näistä laihdu.

Käytätkö sinä pohjustajaa? Mikä on lempparisi?

Kivaa alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)