maanantai 30. maaliskuuta 2020

Taivutukset pitävät ripsarit.


Itselleni täydellinen ripsari tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että se pitää taivutukset. Minua ei ole siunattu ripsillä, jotka kaartuisivat kauniisti ylös. Ehei, ei sinne päinkään. Jos en taivuta ripsiäni taivuttimella, ne sojottavat kohti maata ja näyttää kuin minulla ei olisi ripsaria ollenkaan.

Uskon, että kohtalotovereita löytyy lisäkseni, joten ajattelin koostaa postauksen viidestä uutuusripsarista, jotka pitävät taivutukset aamusta iltaan. Ja mikä on yllättävää, näistä ei ole yksikään waterproof. Yleensä vedenkestävät ripsarit jämähtävät nopeammin ripsiin ja näin ollen taivutuksetkin pysyvät vaivattomammin. Mutta ilokseni voin kertoa, että löytyy niitä vesiliukoisiakin ripsareita, joilla ripset kaartuvat kauniisti. Nämä kaikki postauksessa olevat ripsarit ovat helposti kerrostettavia, erottelevia ja ne kuivahtavat ripsiin nopeasti, ja näin ollen taivutukset pysyvät mintissä.

Postauksen ripsarit ovat saatu kaikki pr-näytteinä blogiin ja ovat edullisemman hintaluokan ripsivärejä.GOSH COPENHAGEN BOOM BOOMBASTIC MASCARA

Tämä ripsari vilahtikin jo suosikit -postauksessani muutama viikko sitten. GOSH on itselleni melko tuntematon brändi vielä, mutta jo pelkästään tämän ripsarin perusteella olen vaikuttunut. Kyseinen ripsari on muhkean kokoinen, massaa löytyy hylsystä jopa 13 ml.

Boombastic -ripsari on kyynelten ja kosteuden kestävä, mutta irtoaa ripsistä hieman ihoa lämpimällä vedellä (38 astetta). Ripsiväri muodostaa ripsiin kalvomaisen kerroksen, joka irtoaa helposti lämpimällä vedellä kostutetulla vanulapulla. Lappu kannattaa taittaa kaksinkerroin ja asettaa ripset sen väliin ja hellästi ikään kuin vetää alaspäin ripsiä. Ripsari irtoaa parhaiten tällä tavalla.

Ripsari tekee ripsistä tosi pitkät ja viuhkamaiset. Harjaosan päässä oleva pallo on kätevä kun ripsiväriä levittää silmien ulkonurkissa oleviin ripsiin. Harja on siro ja harjakset tiheät joten ne osuvat hyvin kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin.

Ripsari on hajusteeton sekä vegaani. Suositushinta 15,90 €.ISADORA LASH ENERGY TREATMENT MASCARA

IsaDoralla on ollut kautta aikain ihania ripsareita joita olen käyttänyt mielelläni. Tähän ei tee poikkeusta tämä uutuus, joka on itse asiassa myös samalla ripsien hoitotuote. Ripsari sisältää hoitavaa merilevää ja kasviuutteita, jotka hoitavat ripsiä.

Harja on medium-kokoinen ja harjakset ovat kumia. Ripsari erottelee ripset ja antaa niille pituutta. Tällä saa hyvin luonnollisen lookin aikaan, jos se tuntuu enemmän omalta jutulta. Harjalla on helppo ehdä siksakkaavaa liikettä ripsissä, jolloin massa levittyy ripsiin tasaisemmin. Tässäkin ripsarissa on muhkea hylsy, joka pitää sisällään massaa huikeat 14 ml.

Ripsarin suositushinta on 21,90 €.GOSH COPENHAGEN CATCHY EYES DRAMA

Tämä ripsari yllätti minut aivan totaalisesti! Ensi kerran harjaosan nähdessäni ajattelin, että tämä ei tee minun ripsilleni mitään. Mutta kuinka väärässä olinkaan! Huikkasin tästä ripsarista tätä ensi kerran kokeiltuani myös instastoorini puolelle ja siinä lupasin, että kerron tästä enemmän blogissa.

Ripsari antaa ripsille ihan mielettömän määrä pituutta lisää. Mikäli tähtäimessä on saada sirot, erotellut ja superpitkät ripset, tässä on ehdoton valinta siihen hommaan. Ripsari on hien, sateen, kosteuden ja kyynelten kestävä, mutta irtoaa kuitenkin lämpimällä vedellä helposti, samoin kuten Boombastic-versiokin. Pitkä ja siro harja istuu käteen kivasti ja tällä on suorastaan ilo maalata ripset kauniiksi. Massa on superhyvä kerrostaa ja joka vedolla saat pituutta lisää. Ihan uskomaton tuote!

Ripsarin hylsy on muuten OWP (= Ocean Waste Plastic). Jokainen kuka ostaa tämän ripsarin, auttaa poistamaan kaksi muovikassia maailman valtameristä. Hylsy on 50 % kierrätysmuovista valmistettu. OWP -kierrätysmuovi kerätään maailman valtameristä sekä joista ja näiden rannoilta.

Ripsiväri on myös hypoallergeeninen ja sillä on allergiasertifikaatti. Joten se sopii kaikkein herkimillekin silmille. Hylsyssä on massaa 10 ml ja ripsari on sekä hajusteeton että vegaani.

Suositushinta on 10,90 €.MAYBELLINE NEW YORK FALSIES LASH LIFT

Maybellinen ripsarit harvoin pettävät. Melkein tiesin jo rakastuvani tähän ennen kuin olin kokeillut tätä edes. Massa on todella hyvin kerrostettavaa ja tiimalasin mallinen harja harjaksilla toimii kuin unelma. Massa sisältää kuituja, joka kohottaa ripsiä tyvestä asti. Koostumus ei varise eikä tahraa ja pysyy ripsissä aamusta iltaan asti.

Tämä sopii erinomaisesti myös herkille silmille sekä myös piilareiden käyttäjille. Hylsyssä on massaa 9 ml.

Suositushinta on 13,90 €.
L'OREAL PARIS FALSE LASH BAMBI EYES

Tämä ripsiväri oli mulle myös hyvin iloinen yllätys. En rehellisesti sanottuna odottanut tämän toimivan minulla ollenkaan, sillä koin karvaan pettymyksen muutamia vuosia sitten Manga Eyes -ripsarin kanssa, joka teki ripsistäni superkamalat.

Pelotti siis vähän ottaa tämä kokeiluun, mutta Luojan kiitos, tämähän olikin ihan eri maata! Harja on ehkä vähän kömpelön oloinen ja vaatii hieman totuttelua, etenkin jos on tottunut toimimaan paljon siromman version kanssa. Ripsari tekee katseesta tosi avaavan ja ripset levittyy viuhkamaisesti. Nimikin jo kertoo, että ripsarilla saadaan aikaan bambimainen kauriinkatse. Massa on kivasti kerrostuva ja pysyy ripsissä hyvin.

Hylsyssä on massaa 8,9 ml ja tuotteen suositushinta on noin 13 €.Tämä viisikko on ihan mahtava ja näistä on kaikki saatavilla hyvin varustetuista tavarataloista. Nyt korona-aikana suosittelen käyttämään shoppailuun nettikauppoja, joista tunnetuimmista nämä kaikki löytyvät.

Mikä on sinun ripsarisuosikkisi?

Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.

1 kommentti:

  1. Tässä olikin monta mielenkiintoista, uutta ripsarituttavuutta.
    Veikkaan että kunhan tästä koronasta selvitään, niin pitää mennä ripsariostoksille. Kotipäivinä ei ripsaria tule käytettyä, ja nyt kun näitä kotipäiviä kertyy, niin saattaa olla ripsarit jo kuivia kun taas olisi niille käyttöä.
    Tuo catchy eyes drama menee ehkä ekana testiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)