keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Kuulumisia.


Paluu blogiin joulun välipäivinä vähän venähti. Tein jo viime syksynä päätöksen tämän blogini suhteen, että en ota tämän kirjoittamisesta stressiä; kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja jos ei vuorokauden tunnit riitä, niin annan olla.

Joulun välipäivinä halusin olla perheen kanssa ja ottaa rennosti. Sitten tulikin tammikuu ja nyt ollaan jo kohta maaliskuussa. Alkuvuosi humpsahti Mikan 40-vuotisjuhlia järjestäessä ja niitä juhlittiinkin noin kuukausi sitten. Juhlat olivat tosi onnistuneet ja niistä riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa.

Jotain pikku stressiä juhliin liittyen varmastikin koin, sillä tulin heti juhlien jälkeen kipeäksi. Muutaman päivän raivokas nuha veti mehut pois ja silloin keskityin vain lepoon Netflixin kera. Tässä helmikuun aikana kuitenkin alkoi hiipiä sellainen kirjoittamisen fiilis takaisin kehoon, joten kuuntelin sitä. Ja tässä sitä nyt ollaan taas näppäimistön äärellä :)

Olen solminut pitkästä aikaa myös muutaman yhteistyökuvion ja niistä on tulossa lähiaikoina juttua. Toiseen liittyy myös arvonta! Jotenkin mietin jo etten enää järkkäisi arvontoja blogissa, mutta tämä yhteistyö on niin kiva, että päätin pyörtää päätöstäni hieman. Arvonta tulee vain instaan, joten jos et jostain syystä ole mun seuraaja siellä vielä, niin otappa homma haltuun! Mut löytää sieltä nimellä @nonnulanjonna.

Ei kai tässä nyt kummempia! Jatkossakin mennään tällä samalla fiilispohjalla eli ei kannata hätääntyä että miksi blogi ei päivity tai olenko lopettanut. Tiedoksi tässä nyt, että en ole lopettamassa, vaikka tämä ei joka päivä enää päivitykään :) Postauksia tulee kyllä, olkaa huoleti. Tämä ilmoitus lähinnä siitä syystä kun huomasin blogiin tulevan liikennettä eräältä nimeltä mainitsemattomalta keskustelupalstalta missä oli ketjun verran ihmettelyä miksi blogini ei päivity ja olenko lopettanut. Siinä samassa tottakai todettiin, että "koska on niin paska blogi, hyvä että lopetti." :D Noh, tämä toive ei nyt toteutunut ihan sillä valitettavasti aion jatkaa. Sori.

Että kaikkea sitä netissä keskustellaankin :D Mutta nähdään taas pian! Ehkäpä jo heti huomenna. Silloin muuten kannattaa kaikkien lukemista harrastavien olla kuulolla.

Mukavaa keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Heh ei kai vauva.fi taas asialla :DD no niistä ei kannata välittää, ikävöivät vaan sinua kun niin hätä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se :D En mä välitäkään, huvittaa enemmänkin kun kauhea spekulaatio päällä "miksi ei enää päivity" :D

   Poista
 2. Olipas keskustelua, saanko arvata? Vauva.fi palstalla??? Sulla on kiva blogi ja just tuo sun rento tyyli, että kirjoitat kun siltä tuntuu on juuri hyvä juttu sulle.
  Ihanaa oli kuulla kuulumisia täälläkin. Kivaa keskiviikkoa sulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sielläpä juuri :D
   Voi kiitos ihana Outi <3
   Ihanaa torstaita sulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)