keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Meikkipussini kulmakivet.


Tänään kurkitaan meitsin meikkipussiin. Nostin tähän postaukseen muutamia tuotteita, jotka ovat melkein aina mukanani meikissä kuin meikissä. Toisin sanoen ovat mun luottotuotteitani. Jätin tästä postauksesta pois meikkipohjatuotteet sekä kulma- ja luomivärit, koska ne tuotteet elävät meikkipussissani sen verran, etten käytä kummastakaan mitään tiettyä aina.


Lähdetään liikkeelle vaikka huulipunasta. Mähän oon tunnetusti huulipunamäen tyttöjä ja jos en muuten meikkaa, niin punaan huuleni aina. Olen pitkään haaveillut punasta, joka kävisi meikin kuin meikin kanssa, ja nyt tuntuu että olen vihdoin löytänyt sen. Lisäksi puna on sen sävyinen, että vaikka se kuluisi päivän/illan mittaan huulilta pois hieman, se ei haittaa. On tosi anteeksiantavainen sävy!

Puna on Urban Decay Vice-sarjan Wrong Number -niminen sävy. Puna on tosi kosteuttava (sis.jojobaöljyä ja aloe veraa) ja se jättää mielettömän kauniin pinnan huuliin. Se on pigmenttinen, mutta kuitenkin jonkin verran läpikuultava ja saa huulet näyttämään hehkuvilta. Wrong Number käy tumman silmämeikin sekä myös kevyemmän arkimeikin kaveriksi. Sen sävy on niin lähellä huulten omaa sävyä, että se sulahtaa meikkiin kuin meikkiin. Tämä on todellinen meikkipussin järkiostos.

Urban Decayta myy Suomessa monikin kivijalka-/nettiliike, omani ostin Kicksistä ja hinta oli vähän reilu parikymppiä.Lähdin kesällä Physicians Formula Butter Bronze kohkaukseen mukaan ja pitää sanoa, että kyllä kannatti! Olen aina tykännyt tosi paljon aurinkopuutereista, jopa siinä määrin, että joskus ysärillä olin varmaan melkoinen näky kun sudin aukkapuuteria aivan koko naamalle. Eipä ollut ainakaan kalpea look!

No tänä päivänä olen vähän hillitympi aurinkopuuterin käyttäjä ja arvostankin jos joltain sarjalta löytyy vaaleampiakin sävyjä kyseisestä tuotteesta. PFBB on juurikin tällainen. Valitsin sävyksi Light, koska arvelin sen olevan itselleni paras ja näin olikin. Puuterin sävy on tosi vaalea ja se kestää vähän rankempaakin sutimista, ei ole ihan äkkiä vaaraa övereille. Itse käytän puuteria varjostuksiin ja välillä poskipunanakin. Puuteri tuoksuu aurinkorasvalle, mutta itseäni tuoksu ei häiritse. Tosin mua ei haittaisi vaikka tuote olisi tuoksutonkin. Itse olen käyttänyt tätä kesäkuussa ostamaani puuteria niin ahkerasti, että pannu loistaa jo!

Tilasin tämän omani muistaakseni Cocopandalta, mutta jos mielii mennä kivijalkakauppaan hypistelemään näitä, Cittari taitaa olla marketeista se jonka valikoimiin tätä sarja kuuluu. Tuotteen hinta pyörii jossain parinkympin tietämillä, mutta nyt kun on tämä mustaakin mustempi Black Week, kandee hyödyntää jotain alekoodeja ehdottomasti tähän jos sattuu kohdalle. On meinaan tosi hyvä aukkis!


Kahta en vaihda ja toinen on tämä Maybellinen The Colossal Big Shot Volum'express Mascara Waterproof (vetää henkeä!). Tämä on mun ripsille the jam! Harmi vaan kun tätä ei meinaa aina saada mistään ja pelkäänkin ihan vidysti, että tämän tekeminen lopetetaan ja mulla on taas ripsarin etsiminen edessä.

Siksipä olenkin tilannut tätä aina jos jossain nettikaupassa on sattunut tulemaan vastaan. Mulla taitaa olla näitä nyt neljä reservissä tällä hetkellä, joten tilanne on stabiili ja voin hengittää normaalisti. Mä tarvitsen mun poronripsille vedenkestävän version ja mielellään hyvällä harjalla ja hyvällä massalla. Tässä on kaikki nämä kohdillaan.


Kaikkihan tietää essencen ja sen, että sarjasta löytyy ihan älyttömiä helmiä, jotka maksaa ei juuri mitään? No jos et tiennyt, niin nyt tiedät. Itsehän olen ollut vuosikausia vannoutunut Urban Decay Primer Potion -luomiväripohjustajan puolestapuhuja, mutta pakko sanoa, että tämä You Better Work -luomiväriprimer* vetää kovan vastuksen jopa UDPP:lle! Ja hinta on jotain 3 euroa. En tosin tiedä saako tätä enää essence-ständeiltä, koska kyseessä on sarja joka vaihtaa sisältöään aivan koko ajan. Se olkoon pieni miinus kyseiselle brändille, koska sitten näitä helmiä katoaa myynnistä.

Tällä primerillä pysyy silmämeikki paikoillaan vaikka olisi kummoset lurppaluomet ja meno hikinen. Jos et usko, osta oma (jos näitä siis myydään vielä) ja kokeile itse! Mä en turhaan tätä kehu :) Tämän omani olen saanut pr-näytteenä, mutta ajatuksissa olisi että haen uuden tuubin reserviin kun pääsen johonkin kauppaan joka myy essenceä.


Ja sitten jotain joka on ollut meikkipussissani ikuisuuden, mutta pelittää edelleen kuin eilen ostettu. Everyday Mineralsin hohdepuuteri* sävyssä Sunny on mun ehdoton hohdetuotesuosikkini. Olen käyttänyt välillä montaa muutakin hohdetuotetta, mutta tämä on heittämällä paras. Tämä antaa kasvoille juuri oikeanlaisen hohteen olematta ihan överi. Lisäksi sävy on kaunis. Riittoisaakin tämä pentele on, olen käyttänyt tätä jo useamman vuoden ja purkki ei ole edes puolillaan :D

Tämä on päätynyt joskus minulle pr-näytteenä, mutta merkillä on omat sivut, jotka löytyvät ihan googlettamalla. Puuterin hinta on vähän vajaa 25 euroa.


Olen kokeillut jos vaikka millaisia meikinkiinnityssuihkeita ja pakko sanoa, että Lorkulla on ehdottomasti parhaat. Oma suosikkini on kesällä ilmestynyt valoa kasvoille antava ja kosteuttava Shake & Glow -suihke*. Se kiinnittää meikin ja tuntuu ihanalta iholla. Se ei jätä pisaroista rumia läikkiä meikkiin vaan asettuu sumuna kasvoille.

Oman pulloni olen saanut pr-näytteenä, mutta tätä myyvät monet marketit sekä nettikaupat. Nopealla googlettelulla hintahaitari oli noin 11 eurosta 17 euroon. Mukavan hintainen siis ja laatu on hyvää!


Semmosia juttuja mulla meikkipussissa! Mitkä ovat sinun luottotuotteesi? Ja löytyikö tästä jotain mitä tekisi mielesi kokeilla?

*saatu pr-näytteenä blogiin.

1 kommentti:

  1. Essencen primeria voisin testata. Oma puikkomainen Essencen primeri loppui juuri ja uusi on hakusessa. Gosh:n vedenkestävä puuteri on ihan ykkönen mulla, poskiin sipaisen Sensain poskipunaa ja ripsarina on kaksi erilaista ripsiväriä Gosh:n volumia antava ripsari ja päälle vielä Essencen vedenkestävä ripsiväri. Johan tuossa noita meikkejä tulikin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)