keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Täydellisin kesätuoksu.


Omat tuoksumieltymykseni eivät välttämättä kulje vuodenaikojen mukaan vaan käytän tuoksuja sen mukaan kuinka paljon pidän niistä. Jos rakkauteni roihahtaa ilmiliekkeihin jonkin tuoksun kanssa, käytän sitä kesät talvet.

Omistan silti selkeitä kesätuoksuja, ja tiedän että monet hajuvesiä käyttävät, käyttävät tuoksuja juurinkin vähän vuodenaikojen mukaan. Siksipä tänään kerron teille todellisesta kesätuoksusta. Jos minulta kysytään, tämä on The Kesätuoksu.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Weekend Getaway edt  tarjoilee suurella sydämellä pullotettua kesää. Jos auringonvalo olisi tuoksu, se luultavimmin olisi tämä. Kun ensi kerran nuuhkaisin tätä tuoksua, matkustin mielessäni paikkaan missä on turkoosin sinistä vettä, korkeita palmuja ja lämpömittari vahvasti helteen puolella.


Alkuperäinen Tommy Girl on minulle nostalginen tuoksu. Muistan käyttäneeni sitä alle 30-vuotiaana, ja se tuoksu tuo edelleen mukavia muistoja mieleen. Tämä Tommy Girl on melko kaukana alkuperäisestä, mutta ei se haittaa ollenkaan. Originellin tuoksun tunnistaa taustalta, se on siellä ikään kuin vesileimana. Weekend Getaway on omanlaisensa tuoksu, joka sopii kesänaiselle mitä parhaimmin.

Nykytrendin mukaan tuoksuissa on yhä vähemmän nuotteja. Tässä tuoksussa niitä löytyy yhteensä vain viisi; alkutuoksussa yksi, sydäntuoksussa kolme ja lopputuoksussa yksi. Selkeää ja toimivaa.
Alkutuoksussa on makea ja houkutteleva passionhedelmä, joka tekee ensisuihkaisun tuoksusta herkullisen hedelmäisen. Sydäntuoksussa on perinteisesti kukkia; herkkä jasmiini, trooppinen tiare-kukka ja pehmeän puuterinen appelsiininkukka tekevät tuoksusta hedelmäisen lisäksi myös kukkaisen. Lopputuoksussa on makea vanilja, joka makeuttaa tuoksua todella ihanasti. Vaniljan pehmeys antaa tuoksulle hyvän perustan, jonka päälle muut nuotit rakentuvat hyväksi harmoniaksi.


Koska kyseessä on edt, tuoksu haihtuu herkemmin iholta kuin edp. Mutta mielestäni kesätuoksun kuuluu ollakin edt. Tommy Girl Weekend Getaway on pakattu mukavan kokoiseen 100 ml:n pulloon, joten sitä kestää suihkia päivässä useammankin kerran. Itse suihkutan tämän kanssa oikean tuoksupilven, jonka sisässä annan tuoksun laskeutua iholleni. Tämä tuoksuu iholla taivaallisen hyvältä; päivältä auringoisella rannalla, jonka jälkeen lähdetään illanviettoon. Katsotaan laskevaa aurinkoa, ja nautitaan kesän lämmöstä. Tämä tuoksu on juuri täydellinen sellaiseen hetkeen.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Weekend Getaway edt:n hinta on noin 57 € / 100 ml. Hilfigerin tuoksuja myyvät mm. Sokos sekä Stockmann.

Onko sinulla kesätuoksua?

Tuoksu saatu pr-näytteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)