maanantai 21. toukokuuta 2018

Täällä taas!


No mutta terve! Onkin ollut jo ikävä tänne! Tässä kävi kuulkaa sillä tavalla, että meidän uusi arki yllätti mut niin todenteolla, että blogitauko pärähti päälle vähän kuin vahingossa. Viikot ovat sitten vain viuhahtaneet ohi, ja blogin pariin ei vaan ole ollut olevinaan aikaa. Nyt raivasin hetken omaa aikaa, ja toivon, että saan normaalista rytmistä taas kiinni.

Niin, se uusi arki. Olen varmasti näiden vuosien aikana avannut teille sen, että olen ollut työttömänä. Jäin tytön kanssa kotiin hänen ollessa vauva, ja ne vuodet venyivät tahattomasti vähän pitkiksi. Neiti meni hoitoon jo 2,5 vuotta sitten, ja sen ajan olen etsinyt töitä. Mikään helppo keissi homma ei ole ollut, ja olenkin ajatellut aiheesta kirjoittaa ihan oman postauksensa. Tarttumapintaa varmaan löytyy asian tiimoilta muiltakin, oletan.

Aloitin kolmisen viikkoa sitten uudessa työssä, joka osui mulle vähän kuin lottovoittona. Kyse ei ole vakituisesta paikasta, mutta sen verran pitkästä pätkästä kuitenkin, että toivon jatkoa seuraavan. Pakko sanoa, että tykkään ihan kamalan paljon työstäni, ja paikka on todella mielenkiintoinen. Kohtaan työssäni koko elämänkirjon, ja sellaisen puolen jonka olemisesta kukaan ei voi tietää mitään, jos se ei ole koskaan itseä koskettanut. Teen ihan oman alani töitä (eli toimistopuolta), mutta sellaisesssa yksikössä, joka ei raameiltaan ole niitä kepeimpiä.


Toivon mukaan täällä nyt vielä joku on juttujani lukemassa, ja ehkä on niitä kaivannutkin? Jännä huomata miten pienikin blogitauko aiheuttaa aina lukijoiden/seuraajien karsiutumista. Se tuntuu tottakai näin bloggaajan näkökulmasta pahalta, mutta toki ymmärrän myös sen puolen ettei sitä välttämättä jaksa kauaa odotella kirjoituksia, jos niitä ei ala kuulumaan. Nyt kuitenkin lupaan palata mestoille, ja pysyä täällä parhaani mukaan eli jos olet odotellut postauksiani, nyt niitä on tulossa :) Joten älä enää karkaa pois :D

Jotenkin tuntuu, että asiaa on kamalan paljon kun tuli oltua niin kauan hiljaa. Yllättävän paljon sitä vajaassa kuukaudessa ehtiikin tapahtua. Olen ollut kahdella äärimmäisen hyvällä keikalla, ollaan käyty tivolissa, luonnossa liikkumassa, ollaan ostettu uusi auto, kuunneltu euroviisut ja nautittu yhteisestä ajasta. Kesäkin tuli heti melkein talven perään, ja jätti kevään välistä. Allergiaoireet ovat olleet helvetilliset, vaikka kevättä ei oikein ollutkaan. Sympatiat kaikille kohtalotovereille, I feel you! Koivu pölyttää kuuleman (ja tunteman mukaan) tänä vuonna erityisen voimakkaasti.

Mä tosiaan pyrin saamaan normaalin kirjoitusrytmin päälle taas, mutta jos katkoksia tulee, se johtunee tästä uudesta arjestamme. Se välillä nielee meitsin mukaansa :D

Toivottavasti teillä kaikki hyvin? Kertokaahan kuulumisia kommenttilaatikkoon 💗

Kiva olla taas täällä!

16 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta ja mukavaa, että työpaikka on mieluinen - pidän peukkuja, että tuon pätkän jälkeen vielä jatkoa seuraa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta työstä! Ihanaa, että olet löytänyt oman juttusi. Itselläni etsintä jatkuu.. Eikä hätiä mitiä. Jos taukoa tulee, niin täällä ollaan. Tunnen jotain hassua sielujen yhteyttä sinuun, hyvin yksipuolisesti eikä siinä mitään, joten en ole lähdössä mihinkään. Uusi elämäntilanne vie aina aikaa ja voimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Sanna sulle työnhakuun myös <3 Se voi olla tosi kivinen tie, mutta kyllä se lopulta vie perille :)

   Voi ihanasti sanottu, kiitos! Olen tosi otettu sun sanoistasi <3 <3

   Poista
 3. "Nostaa käden ylös", mä ainakin olen täällä vielä. Arvasin ja on todella ymmärrettävää, että uusi arki yllättää, se on selvä. Ajattelin, että tule takaisin, sitten kun on aikaa. Innolla uusi postauksia odotellen. <3

  VastaaPoista
 4. Minä ainakin olen kaipaillut, mutta ajattelin, että jokainen ansaitsee joskus vähän taukoa ja rauhaa, joten kärsivällisesti olen odotellut! Sitä kun ei koskaan tiedä, mitä toisten elämässä sattuu ja tapahtuu ja silloin on ihan ok jättää blogia syrjemmälle. Kyllä ne ns. tosiseuraajat jaksaa odotella! En hetkeäkään kuvitellut, että blogi olisi loppunut ihan seinään vaan. :D Tervetuloa takaisin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla <3 :) Kiitos Teresa! Juu, jos blogi loppuisi, kyllä se tehtäisiin vähän toisella tavalla :D En ikinä jättäisi tätä kylmästi hiljaa vain :)

   Poista
 5. Kyllä minä yhtenä päivänä kaipailin Nonnulaa lukulistalle mutta arvasin että palaat kun ennätät :) joten täällä ollaan, älä ota mitään stressiä, arjen pyörityksessä on sitä ihan tarpeeksi! Onnea uuteen työhän ja mukavaa kesää :)

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva kuulla työstäsi tätäkin kautta. Uuteen arkeen totuttelu on usein aikaa vievää ja täysin ymmärrettävää.
  Täällä kaikki ok, valmistaudutaan tyttären lakkiaisia varten.
  Aurinkoista viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Outi! <3
   Ja teillä on kans ihania juttuja tiedossa, tyttären lakkiaiset, oi että! Onnea vielä äidille kans :)
   Samoin sulle ihana Outi <3

   Poista
 7. Onnea uuteen työhön, kuulostaa hyvältä <3 Kyllä ne lukijat sitten taas palaavat, kun taas kirjoittaa. Luulen, että myös nämä kelit pitävät ihmiset muualla kuin netin äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Se on totta, että kesä pitää kiireisenä, ja netissä roikkuminen on toissijaista :)

   Poista
 8. Täällä ollaan linjoilla! <3
  Mullakin pääsi vähän bloggaustauko venähtään. Ei vaan kertakaikkiaan ole malttanut istua koneen ääressä, kun pihallakin on yhtä sun toista tehtävää. Saatika että olisin jaksanut hellan ääressä ollan yhtään ylimääräistä. No, eiköhän sitä taas syksyn pimeinä tunteina ole aikaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun oot <3 Kyllä sitä taas syssymmällä on aikaa enemmän, nyt on niin hienot kelit, että on pakko päästä työpäivän jälkeen ulos <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)