torstai 31. toukokuuta 2018

(Kesä)hiuksille sitä kaikkein parhainta.


En muista, että olisin hetkeen (jos koskaan) kirjoittanut toukokuussa näin paljon kesään sopivista tuotteista! Mutta kun kesä tuli meille tänä vuonna jo niin varhain, joten tässä vaiheessa kun kesä virallisesti vasta alkaa, voidaan esimerkiksi antaa jo vinkkejä miten saa kesän kuivattamat hiukset kuntoon. Positiivinen ongelma, pakko sanoa.

Sain keväällä testattavakseni Marc Anthonyn hiustuotteita, joihin ihastuin isosti, ja siksipä tässä nyt teille kirjoittelenkin. Omat hiukseni ovat luonnonkiharat, ikuisesti karkeat ja kuivat sekä käsitellyt. Toisin sanoen elvytystä kaivataan kroonisesti. Sain tämän kanadalaisen kampaamogurun sarjasta kokeiltavakseni kosteuttavat Hydrating Coconut Oil & Sheabutter -tuotteet, jotka ovat kyllästetty biotiinilla, hiusten omalla kasvuaineella. Niissä on mukana nimensä mukaisesti myös kookosöljyä sekä karitevoita, jotka kummatkin ovat tunnettuja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Sarjan tuotteet (shampoo, hoitsikka ja tehoöljy) lupaavat palauttaa hiuksiin sen tarvitseman kosteuden, niin että hiukset näyttävät taas kiiltäviltä, terveemmiltä ja vahvemmilta.


Hydrating Coconut Oil & Sheabutter shampoo on aivan loistava tuote. Se, että se pesee hiukset hellävaraisesti puhtaiksi, se puhdistaa myös päänahan sinne kerääntyneensä rasvasta sekä ilmansaasteista. Hiuksista tulee syväpuhtaat ilman, että ne ovat narisevan ylipuhtaat. Shampoo lupaa korjata myös vahingoittuneita hiusten osia ja helliä päänahan ihoa. Itse olen kovin ihastunut shampoon ominaisuuksiin. Se vaahtoaa hyvin, hiukset jäävät pesun jäljiltä selkeästi puhtaiksi, muttei kuivahtaneen ylipuhtaiksi. Olen huomannut myös päänahkani pitävän tästä. Minulla on hilseileviä laikkuja välillä päänahassa, jotka ovat sporiasiksen tyyppisiä, mutta olen huomannut tätä shampoota käyttäessäni, päänahkani voi paljon paremmin. Ei kutinaa, ei punoitusta ei hilseilyä. Öljyn teho on oikeasti todella ihmeitä tekevä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla mikäli oma päänahka oireilee samoin kuin omani.


Hydrating Coconut Oil & Sheabutter hoitoaine on shampoon tavoin ihanasti kosteuttava sekä hoitava. Se ehkäisee hiusten pörrööntymistä sekä sähköistymistä. Se estää myös tehokkaasti ilmansaasteiden tarttumista hiuksiin. Hoitoaineen sisältämä biotiini auttaa hiuksia kasvamaan nopeammin. Itse rakastan tätä hoitoainetta! Hiukset tulevat superhoidetuiksi, mutta eivät kuitenkaan ole lättänät ja sen näköiset kuin lehmä olisi käynyt nuolaisemassa jakauksen kuntoon 🐮


Koko setin kruunaa tämä tuote, Hydrating Coconut Oil & Sheabutter hoitoöljy. Tämä öljy on kevyttä koostumukseltaan eikä se rasvoita hiuksia. Öljy tunkeutuu hiukseen syvälle ehkäisten katkeilua sekä haaroittumista. Kun hius voi paremmin, se kasvaa nopeammin pitkäksi. Omat hiukseni ovat kokeneet viime vuosina kovia, joten tämä on enemmän kuin passeli tuote mun hiuksilleni. Olen ihastunut tämän tehoon, ja käytänkin tätä tosi säännöllisesti hiusteni hoidossa.


Suurena bonuksena näissä tuotteissa itselleni on tuoksu. Rakastan kookoksen tuoksua, mutta tiedän paljonkin ihmisiä kenelle se tuoksu on täysin nou-nou. Vaikka kammoaisikin kookosta, suosittelen silti tutustumaan tähän sarjaan, ja etenkin jos hiukset ovat hoitoa vailla. Nyt on ollut niin hurjat helteet, että hiukset väkisinkin ottavat osansa kuumuudesta. Silloin niitä tulee hoitaa hyvin. Hyvin hoidetuissa hiuksissa väri pysyy paremmin ja niitä on helpompi muotoillakin.

Marc Anthonyn hiustuotteita myy mm. Kicks. Näiden hinta on 10-15 euron välillä kappaleelta.

Onko sarja tuttu? Iskeekö kookos? :)

Tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.

3 kommenttia:

  1. Olen kuullut sarjasta, mutta en ole itse kokeillut. Tän kookossarjan tuoksu vaikuttaa herkulta.

    VastaaPoista
  2. Itselle on outo sarja.Kesällä onkin tärkeää huoltaa auringon kuivettamia hiuksia

    VastaaPoista
  3. Bette boxissa tuli jokunen kuukausi sitten tämän Marc Anthony -sarjan joku muu hoitoaine, ehkä joku Macadamia, muistankohan ihan väärin...? No anyways, se on kuitenkin todella hyvä, ja niitä harvoja jotka jättää hiukseni silkin sileiksi, mutta kuitenkin ilmavan tuuheiksi. Rrrakastan sitä! Tän voisikin ottaa kesäkokeiluun... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)