tiistai 22. toukokuuta 2018

Bette Box huhtikuu.Tahattomasta blogitauosta johtui myös, että huhtikuun Bette Boxin inventointi tulee nyt vasta ulos. Tällä viikolla betteillään oikein kunnolla täällä blogin puolella, sillä ruodin vielä tämän huhtikuun boxin lisäksi myös toukokuunkin :)

Mutta nyt huhtikuun kimppuun!


BIO2YOU Anti-ageing Eye Gel Patch silmänympärysnaamio, ovh. 8,70 € / pari

Oi, että tämä on herkkua! Mulla on maahantuojalta saatuna pari tällaista pakettia kaapissa odottelemassa, mutta enpäs ole vielä ehtinyt testaamaan niitä. Olen kuullut näistä todella ylistäviä arvioita! Nämä ovat kuulemani mukaan supertehokkaat, ja sopii käytettäväksi erinomaisesti juuri ennen juhlia, jolloin kasvoille kaivataan parasta mahdollista hoitoa. Ja toki myös juhlien jälkeenkin ;) Naamiolaput sisältävät hyalorinihappoa ja kollageenia, jotka antavat iholle kiinteyttä, kosteutta ja kimmoisuutta.Todella upea valinta boxiin!


MOSSA VITAMIN COCKTAIL ACTIVE RENEWAL FACIAL OIL, ovh.15,90 € / 30 ml.

Ah, Mossa! Tämä on eräs lempparimerkkini, ja tätä kasvoöljyä on tehnyt mieli testata jo pitkään. Tosi ihanaa, että tämä tuli nyt boxista! Olen vasta viime aikoina saanut kasvoöljyjen hienoudesta kiinni, olen jotenkin aina ajattelut niiden olevan liian tuhteja mun ihotyypille, mutta ehei. Joko ihoni on muuttunut, tai sitten olen ollut vain väärässä käsityksessä aina. Tämä öljy sopii käytettäväksi päivä- tai yövoiteen alle tai niiden joukossa. Öljyä voi myös halutessaan tipauttaa tipan meikkivoiteen joukkoon hehkua antamaan.


IBERO meikkisivellinsetti 4 kpl, ovh. 10,90 €

Jos matkustaisin tosi paljon, nämä olisivat mulle ihan nappijuttu, mutta kun en matkusta. Mä olen niin fakkiintunut käyttämään pitkävartisia siveltimiä, etten kertakaikkiaan osaa käyttää näitä lyhytvartisia. Muutoin Iberon siveltimet ovat kyllä tosi jees, mulla on niitä käytössä, mutta tosiaan pitkävartisina. Ajatus kiva, mutta ehkä olisin voinut vaihtaa tämän setin vaikka yhteen täysikokoiseen tuotteeseen. Tämä oli osaltani siis huti.


SCHWARZKOPF GLISS SUPREME LENGHT -hoitosuihke, ovh. 3,00 € / 200 ml.

Ooh, GLISSin hoitosuihke! Näistä tykkään! Olen käyttänyt näitä vuositolkulla, ja mun hiukset ovat tykänneet tosi paljon. Sarjassa on moniin eri tarkoituksiin suihkeita, ja tämä taitaa olla uusin. Se on tarkoitettu pitkille hiuksille, ja lupaa korjata haarottuneita latvoja ja ennaltaehkäistä tulevia vaurioita.
Tykkään! (Vaikka mulla ei pitkät hiukset olekaan...:D)


LUMENE NORDIC CHIC CC COLOR CORRECTING -peitekynä, ovh. 15,90 € / 1,8 ml

Ihon sävyä korjaavia tuotteita löytyy tällä hetkellä markkinoilta runsaasti, ja tällä kertaa boxiinkin oli pakattu yksi Lumenen sävyn korjauskynistä. Sävy oli kaiketi sattuman varainen, ja mulle osui vihreä, joka tasoittaa punaisuutta. Ihan jees tämäkin, mulla ei kovin usein kasvot punoita, mutta joskus intoudun peittämään mun couperrosaa, jota löytyy mulla leukapielistä. Muistan muuten miten olin joskus teini-iässä tosi epävarma juuri siitä kohdasta kasvojani. Inhosin sitä punoitusta, ja peitin sitä kauhealla pakkelikerroksella. Sainpa joskus silloin jo vihreän peitepuikon, jota tahkosin kunnon kerrokset punoittavien alueiden päälle. Olen varmaan näyttänyt melkoiselta niissä pakkeleissa. Onneksi nykyisin olen aika sinut couperrosan kanssa, enkä niin jaksa välittää vaikka se vähän näkyisikin. Mutta jos alkaa oikein harmittaa, tässä mulle apu siihen :)


BONUS: Oscar de la Renta Bella Blanca -tuoksunäyte oli kiva ylläri! Tykkään näistä tuoksunäytteistä, vaikka kyseinen tuoksu jo itseltä löytyisikin. Näitä on kiva ottaa käsilaukkuun mukaan.

Sellainen oli huhtikuun boxi! Itselleni tuli pitkäaikaistilaajan versio, johon oli tosi tyytyväinen. Monta hyvää tuotetta, jotka tulevat varmasti käyttöön.

Mitä sä tykkäsit huhtikuun boxista?

Bette Box saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)