torstai 26. huhtikuuta 2018

Todellinen yllättäjä!


Minä ja Garnier ollaan kuljettu nuoruudestani asti yhdessä. Sarjaan mahtuu todella laaja valikoima niin hiusten, vartalon kuin kasvojenkin hoitotuotteita. Garnierilla on mielestäni parhaat hiusvärit (Olia, intsense copper, superhyvä!), ja olen mä rakastunut huumaavasti myös Respons -sarjaankin.

Vaikka otsikossa puhutaankin yllättäjästä, ei yllätys nyt kuitenkaan ihan yliluonnollinen ollut tajutessani miten loistavat nämä tänä esiteltävät uutuudet ovat, koska kyllähän Garnierilla on paljon loistavia tuotteita. Kyseessä on Garnierin tuoteperheen uudet jäsenet, Garnier Skin Active Botanical Jelly/Balm 3in1 -tuotteet, joita voi käyttää kolmella eri tapaa; päivävoiteena, yövoiteena tai naamiona. Kyllä! Ihan kreisiä, mutta totta. Kaipa nämä ovat myös vastaus kiireiselle nykyihmiselle, joka haluaa saada kaiken kompaktina pakkauksena.

Ihon kunnosta ja tarpeista riippuen näitä voi käyttää tosiaan kolmella tavoin. Itse olen mieltynyt näihin kumpaankin yövoiteina tai itse asiassa, seerumin sijaan. Vaikka kyseessä on kosmetiikan suurjätti, ja vieläpä markettitasoinen sarja, ovat nämä tuotteet kuitenkin tehty ympäristöä huomioonottaen. Ainesosat ovat 96 %:sesti luonnollista alkuperää, tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, silikoneja, parabeeneja. Koostumukset ovat öljyttömiä ja ne eivät tuki ihohuokosia.Näistä kahdesta täyteläisempi, ja selkeästi kuivemman/aikuisemman ihon tuote on Botanical Balm, joka kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää ruusuvettä, joka on ominaisuuksiltaan todellinen herkkukori iholle. Ruusuvesi ehkäisee ihotulehduksia, se kosteuttaa, ravitsee, silottaa ja viilentävien ominaisuuksiensa ansiosta rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Botanical Balm on väriltään valkoista ja koostumukseltaan se on kuin paksua moussea. Se levittyy iholle äärimmäisen vaivattomasti ja antaa välittömästi tosi pehmeän tunteen. Kuin upottaisi kasvonsa untuviin. Kesällä tämä tuote on erinomainen auringonrasittamalle iholle, sillä tämä antaa iholle rauhoitusta ja kosteutta, joita aurinko helposti vie pois iholta.

Täyden kympin tuote kuivalle, ikääntyvälle, aikuiselle ja kovia kokeneelle iholle.Tämä purkki voisi laulaa iholle  jos sul jano, suu auki aaa, jos sul jano, suu auki aa....Botanical Jelly on käyttöomainaisuuksiltaan sama kuin Balm -versiokin, mutta koostumus on hyytelömäistä ja astetta kevyempää. Se on kuin kosteuspommi iholle! Ainesosissa on mukana aloe veraa, joka on legendaarinen ihon kosteuttaja sekä raikastaja.

Oma ihoni on suorastaan rakastunut tähän. Koostumus on todella mielyttävän tuoksuista sekä tuntuista, ja se holahtaa ihoon tuosta nuin vain. Tämä tuote on myös erinomainen tulevaa kesää ajatellen, sillä aloe veran rauhoittavat ominaisuudet ovat niin ikään auringonottajan kavereita. Suomen ilmasto on lähes läpi vuoden sellainen, että iho on kovilla. Kylmyys sekä myös lämpö asettavat iholle suuria haasteita, ja siksi onkin tärkeää antaa iholle hoitoa ja kosteutta.

Tämä tuote sopii normaalille, kuivalle, kosteusköyhälle ja sekaiholle mitä mainioimmin.


Garnier Skin Active Botanical Balm/Jelly 3in1 -tuotteet löydät hyvin varustetuista marketeista, tavarataloista ja päivittäiskaupoista. Purkit ovat muuten mukavan muhkeat, 150 ml! Kokeilemalla löytyy se kaikkein parhain tapa käyttää näitä, mutta käyttötapoja on siis peräti kolme. Nämä tuotteet ovat loistavia, tämän ajan tuotteita, jotka toimivat moitteettomasti eivätkä maksa omaisuuksia. Tuotteiden suositushinta on noin 8,90 € kpl.

Ovatko nämä sinulle jo tuttuja?

Tuotteet saatu maahantuojalta pr-näytteinä.

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään Garnierin Respons -hiustuotteista todella paljon. Ne ovat markettien parhaimmiston hiustuotteissa. Aika isosti sanottu;) Olen suhtautunut ihonhoitotuotteisiin hieman skeptisemmin, mutta nämähän kuulostavat ihan unelmalta. Varsinkin Botanical Balm sopisi juuri mulle, koska olen se kuiva-, ikääntyvä-, aikuis- ja kovia kokenut -ihoinen:) Edullinen hinta on tietysti iso bonus päälle:)

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa hyvältä, otin oikein kuvan muistini tueksi ja ostan huomenna kauppareissulla, naama huutaa kosteutusta!

  VastaaPoista
 3. Oletko kokeillut näitä meikin alle? Minua kiinnostaa tuo Botanical Jelly. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun nämä tuli Suomeenkin, kun instasta näitä jo talvella kaihoten katselin.
  Ostin Cittarin -40% alesta punaisen purkin, mutta vielä en ole testannut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)