maanantai 23. huhtikuuta 2018

Täydellinen häätuoksu.


Omista häistäni tulee tänä tulevana kesänä kuluneeksi 10 vuotta. Pitää myöntää, että vaikka omista häistä on jo tuonkin verran aikaa, olen silti aikamoinen häähullu. Aika usein ajattelin uusien tuoksujen kohdalla, että tämä olisi täydellinen häätuoksu. Tuoksut kun kietovat mukaansa monet muistot, siksi tärkeisiin päiviin on tärkeää valita oikeanlainen tuoksu. Häätuoksu on merkityksellinen, sillä tuoksun avulla ihanaan päivään on ihana palata vielä aikojenkin päästä.

Koska kesä on kohta ovella, ja vuoden kovin häähumu on edessä, ajattelin vinkata kesän morsiammille (ja toki siis muillekin tuoksujen ystäville) todella hienostuneen ja ihanan tuoksun.


Elie Saab Le Parfum -sarja on saanut uuden jäsenen, Elie Saab Le Parfum in White on nimensä mukaisestikin täydellinen häätuoksuksi. Itse olen ihastunut Elie Saabin tuoksuihin, ja ne ovatkin tuoksukokoelmani käytetyimpiä. Saabin tuoksut ovat hyvin laadukkaita, ja ne pysyvät iholla pitkään. Tuoksujen nuottiviivasto avautuu ihon lämmössä täydellisesti ja nuotit ovat helposti luettavissa.

In White -version alkutuoksussa on puuterimaista appelsiininkukkaa, joka tuo tuoksuun puhtauden tunnetta saippuamaisen arominsa ansiosta. Appelsiininkukan kavereina alkutuoksussa ovat makeat punaiset marjat; punaherukat, vadelmat, kirsikat ja mansikat. Sydäntuoksussa on perinteisesti kukkia, ja niin tälläkin kertaa, tosin vain yhtä. Herkkä jasmiini on sydäntuoksun ainoa nuotti, ja se tanssahtelee kevyesti alkutuoksun nuottien kanssa. Lopputuoksussa hurmaavat itämainen patsuli, joka tuo sensuellin tunnelman tuoksuun. Lisäksi mukana ovat valkoinen meripihka sekä valkoinen myski. Molemmat antavat tuoksulle rakennetta ja runsautta.

Kokonaisuus tässä tuoksussa on erinomainen. Naisellinen, mieleenpainuva, seksikäskin ja ehdottomasti elämäniloinen. Täyteläinen tuoksu tärkeisiin hetkiin.
Elie Saab Le Parfum In White on tullut maaliskuussa myyntiin, ja löydät sen mm. Stockmannilta ja Sokoksilta. Suositushinta tuoksulle on 62 € / 30 ml.


Ovatko Elie Saabin tuoksut sulle tuttuja?

Tuoksu saatu maahantuojalta.

5 kommenttia:

 1. Oioi. Ihanalta vaikuttava tuoksu. Rakastan tuoksuja ja tuoksuista tulevia muistoja. Siksi olenkin etsinyt meidän päivään tuoksua. Se voisi hyvinkin olla tämä ❤️ En vaan raaski ostaa, tai en pysty ostamaan tuoksua taloudellisista syistä ihan noin vain, joten se on listalla, jos on varaa.. Pitää silti käydä tämäkin nuuhkimassa, niin lupaavat on nuotit.
  Ja ihania kuvia!! Jotenkin noista tuli se hääfiilis. Tai itse vain elän tässä ihanassa rakkauskuplassani.. Ja häähumussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkki: tuoksua myyvästä kaupasta voi mahdollisesti saada näytetesterin, joka kyllä ainakin yhdeksi päiväksi riittää. Kannattaa kysyä. Sano vain että haluat testata tuoksua ennen ostopäätöstä(;

   Poista
 2. Tää näyttää pullonsa perusteella hempeältä, mutta lopulta aika voimallinenkin tuoksu. :) Tykkään tosi monista Elie Saabin tuoksuista paljon, varsinkin Resort Collectionin tuoksut istuvat täysin omaan tuoksumakuuni.

  VastaaPoista
 3. Tätä tuoksua en olekaan tuoksutellut. Näyttää ja kuulostaa ihanalta tuoksulta. Häät ovat kyllä upeita juhlia, ei vaan taida vähään aikaan olla yhtään häitä tiedossa :)

  VastaaPoista
 4. Nyt minua tietysti kiinnostaisi tietää mikä sinun häätuoksusi oli 10 vuotta sitten?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)