tiistai 17. huhtikuuta 2018

Miltä tuoksuvat taivaan sävyt.


Tuntuu, että on aivan kauheasti aikaa kun olen viimeksi kirjoittanut tuoksuista. Eipä hätää, tänä keväänä on ilmestynyt monta ihanaa uutuustuoksua, joista on tulossa juttua blogiin pitkin kevättä. Aloitetaan tämä tuoksusarja nyt eräällä valloittavalla uutuudella, joka hurmasi minut välittömästi.

Calvin Klein on ehdottomasti eräs suuri suosikkini tuoksubrändeistä. Monet Eternity -sarjan tuoksut ovat olleet minulle hyvin rakkaita tuoksuja, joihin liittyy paljon ihania muistoja. Olin todella iloinen saadessani testattavakseni tämän kevään ja tulevan kesän uutuuden, uuden Eternity -perheen jäsenen, Calvin Klein Eternity For Women Air.


Rakastettava tuoksu on usein sellainen, joka saa ensinuuhkaisulta huudahtamaan ääneen "ihana!" Tämä teki juuri näin minulle, ja kuljinkin loppupäivän nenä kiinni ranteessa, ja huokailin ääneen miten ihana tämä on. Jos taivaan sävyillä olisi tuoksu, se olisi tämä. Kevyt kuin ilma, raikas tuulahdus, lempeä, lämmin ja pehmeä. Tässä tuoksussa ei ole mitään kovaa eikä kulmikasta. Kuin pullotettua pumpulia.

Alkutuoksussa on raikasta greippiöljyä, kesän mieleen tuovaa mustaherukkaa ja ozonic notes, jotka tarkoittavat suomeksi sateen, ilman, taivaan tuoksuja. Haastava nuotti kuvattaksi sanojen avulla, ja siksipä se onkin jotain, joka tulee itse tuoksuttaa.

Sydäntuoksu on usein kukkien ja hedelmien valtakuntaa, ja näin myös tässä tuoksussa. Lempikukkani pioni on sydäntuoksun ensimmäinen nuotti. Se saa kaverikseen herkän kielon ja viimeisenä makeutta antaa mehukas päärynä.

Lopputuoksussa tavataan kaikki tämän nuottipohjan klassikot; lämpöinen setripuu, makea ambergris ja seksikäs, ihoa hellivä myski. Kokonaisuudessa tuoksu on hyvin moderni, sporttinenkin, mutta kuitenkin naisellinen. Tämä on tuoksu, joka ei sisällä ikärajaa. Tuoksu sopii niin nuorelle naiselle kuin varttuneemmallekin ladylle. Ihanteellinen äitienpäivälahja, tai vaikkapa lahja rippilapselle. Kesän morsiammet voivat ottaa tästä kopin häätuoksuksi.


Ja pitäähän tuoksulla pari olla. Myös miehet saavat tänä keväänä oman Eternity Air -tuoksunsa. Mikke on todella tykästynyt tähän maskuliiniseen ja sporttiseen fougere -tuoksuun.  Fougere -tuoksut ovat vihreitä ja metsäisiä, ja tämä on juuri sellainen.

Alkutuoksussa on mandariiniöljyä, joka antaa makeutta alkutuoksun muuten metsäiseen maailmaan. Katajanmarjaöljy tuo mieleen vehreät sekametsät, jotka tuoksuvat lähes huumaavilta sateen jälkeen. Alkutuoksu sisältää myös ozonic notes, joita on naistenkin versiossa.

Sydäntuoksu pitää sisällään todella erikoisen, sekä valloittavan kombon; laventeliöljy rauhoittaa, vihreä omena tuo kirpeyttä ja orvokin lehdet antavat ripauksen pehmeyttä. Lopputuoksun patsuliöljy tuo mieleen itämaisuuden, merisammal puhaltaa merelliset aromit tuoksuun mukaan ja ambergris makeuttaa seoksen.

Kokonaisuus on hyvin ehjä, ja toimii täydellisenä vastakappaleena naisten versiolle. Eternity For Men Air on maskuliniinen, vahva ja raikas. Se on supermiesten tuoksu, kuten tyttäreni sanoi tätä tuoksuteltuaan. Kesän juhliin aivan ehdoton tuoksu miehille.


Calvin Klein Eternity Air -tuoksut naisille ja miehille tulevat myyntiin huhtikuun aikana.

Tuoksuista on saatavilla seuraavat tuotteet, seuraavin suositushinnoin:

For Women edp 30 ml suositushinta 42,40 €
For Women edp 50 ml suositushinta 72,90 €

For Men edt 30 ml suositushinta 44,50 €
For Men edt 50 ml suositushinta 56,70 €

Lämpimät suositukset näille, käy nuuhkaisemassa ja ihastu sinäkin!

Tuoksut saatu lehdistönäytteinä.

2 kommenttia:

  1. Calvin Kleinin tuoksut ovat kyllä usein ihanan puhtaan ja raikkaan tuoksuisia :). Oi, sinun kuvauksesi sai minut todella kiinnostumaan tästä Air-tuoksusta! <3 Pitää joskus käydä tuoksua nuuhkimassa, kun kaupoille suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Calvin Kleinin tuoksut on ihania. Nämäkin kuulostavat ihanan raikkailta ja sopivat varmasti täydellisesti kesäiholle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)