keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Mannaa hiuksille.


Minulta on paljon pyydetty postauksia liittyen hiustuotteisiin. Sain jokin aika sitten maahantuojalta testiin Eleven Australia -sarjan tuotteita, ja koska mulla kävi näihin aivan totaalinen sekoaminen, päätin kirjoittaa teille näistä. Kun ihastun todella lujasti johonkin tuotteeseen/tuotteisiin, haluan kuuluttaa sen ilosanomaa täällä blogissani, ja tämän sarjan kokeilemani tuotteet todellakin ansaitsevat kaiken rummutuksen.

Hiusteni lyhyt lähihistoria on aika karu. Pieleen mennyt vaalennusprojekti parisen vuotta sitten tuhosi hiukseni pitkäksi aikaa, ja viime syksynä sain vihdoin ammattilaisapua hiusteni korjaamiseen. Nyt hiukseni voivat kohtuullisen hyvin, vaikka ovatkin vielä elpymisvaiheessa. Värjäsin jokin aika sitten hiukseni oranssinkupareiksi, sillä balayage -värjäyksen tumma tyvi ei antanut yhtään anteeksi lisääntyviä harmaita hiuksiani. En kestänyt omaa peilikuvaani, koska harmaa ei mielestäni nuorenna ketään. Kuten aiemmin mainitsin, jos harmaani olisivatkin kauniin helmensävyisiä, en valittaisi ollenkaan, mutta niin hyvää tuuria minulle ei luontoäidin väriarvonnassa ole käynyt, joten nyt mennään säpäkällä oranssilla.

Hiukseni ovat luonnonsäkkyrät, joten silotusta, hoitoa, kosteutusta kaivataa aina ja ikuisesti, olipa väri päässä mikä tahansa. Hiukseni ovat todelliset juopot, joten niihin saa uppoamaan kosteuttavia tuotteita niin paljon kuin niitä sinne jaksaa kaataa. Tänään tutustaan superkosteuttaviin tuotteisiin, jotka ovat hyvin omiaan kärsineille, kuiville ja janoisille hiuksille.Hydrate My Hair Moisture shampoo & condiotioner ovat olleet todellinen pelastus hiuksilleni. Ne ovat alunperin suunniteltu Australian haastavaan ilmastoon, missä aurinko sekä tuuli haurastuttavat, kuivattavat sekä vahingoittavat hiuksia. Tuotteet sopivat toki muidenkin mantereiden ilmastoihin, ja koska Suomessa meillä nykyisellään 10 kk kestävä talvi, hiukset ovat kylmyydestä ja viimasta aivan samalla lailla kovilla.

Tuotteet sisältävät hydralisoitua vehnäproteiinia sekä vehnätärkkelystä, jotka ovat hiuksille todellisia kosteuspommeja. Hiukset kestävät paremmin ulkoisia rasituksia kun ne ovat sisäisesti hyvin hoidetut. Hiusväri pysyy myös paremmin kosteutetuissa sekä ehjissä hiuksissa.

Shampoo vaahtoaa kivasti ja pesee hyvin, mutta hellävaraisesti. Jo pelkän shampoon jäljiltä hiukset ovat pehmeät. Hoitoaine tekee todella hyvä viimeistelyn hiuksiin, ja jo parin minsan vaikutusajalla hiuksista tulee supersiloiset ja ilmavat. Joskus iltaisin mua laiskottaa, enkä jaksa alkaa föönaamaan hiuksia kuivaksi. Menen nukkumaan märillä hiuksilla, joka yleensä mun hiuslaadulla tarkoittaa sitä, että aamulla peilistä katsoo melkoinen ruuhkatukka. Mutta kas! Näiden kanssa ei moista tapahdu. Hiukset ovat kuin föönatut! En melkein meinannut eka kerran uskoa kun aamulla heräsin, ja hiukset olivat ihan normaalit, ilman suoristusrautaa tai kiharrinta. Oho! Aika uskomatonta, mutta totta.

Eleven Australia -tuotteet ovat kampaamotuotteita, ja jälleenmyyjäluettelon löydät täältä. Shampoon ja hoitoaineen keskimääräinen hinta on noin 18,90 € kpl.


Mutta sitten tämä! Jos shampoo ja hoitoaine olivat supereita, tämä on jotain täysin yliluonnollista. Miracle Hair Treatment on todellinen elvyttäjä, hengenpelastaja, armoittaja ja taikuri. Huh, mulla ei ole koskaan ollut tällaista tuotetta, joka oikeasti taikoo hiuksista hetkessä täysin normaalit. Oma hiuslaatuni kun on haastavimmasta päästä, ja lukuisten käsittelyjen tuomat rasitukset yhteenlaskettuna ovat olleet hiuksilleni aikamoinen mylly. On siis lohdullista, että nykypäivänä on tarjolla tämän kaltaisia tuotteita, jotka oikeasti palauttavat hiuksille sitä eloa, joka niille kuuluu.

Kyseessä on siis hoitovoide, jota käytetään joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Itse en enää fööniä näytä hiuksille ilman tätä. Tuote on todella riittoisaa, jo pieni määrä riittää hyvin pituuksiin tuomaan sitä niille kaivattua mannaa. Tämän ravitsevan hoitovoiteen salaisuus piilee 11 ominaisuudessa, jotka ovat:

1. Lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä
2. Poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä
3. Kosteuttaa
4. Vahvistaa hauraita hiuksia
5. Ehkäisee hiusten haaroittumista
6. Selvittää ja parantaa käsiteltävyyttä
7. Suojaa lämpömuotoilun haitoilta
8. Parantaa luonnollista kimmoisuutta
9. Korjaa kuivia, vahingoittuneita hiuksia
10. Suojaa hiusväriä auringon UVA- ja UVB-säteiltä
11. Ehkäisee kloorin ja auringon aiheuttamia vahinkoja

Voin kertoa, että tämä todellakin tekee tuon kaiken, ja tuntuu että enemmänkin. Hiukseni eivät koskaan ole alkaneet voimaan näin hyvin pelkästään yhden tuotteen ansiosta. Huhu kertoo, että tämä on alkanut niittää mainetta siinä määrin, että jälleenmyyjät ovat joutuneet myymään eioota.

Mikäli hiuksesi huutavat SOS, tämä on niiden pelastaja numero 1. Pettymystä tämän tuotteen kanssa on täysin mahdoton kokea. Myös tämä löytyy Eleven Australia -sarjaa myyvien jälleenmyyjien luota ja keskimääräinen hinta tälle tuotteelle on 21,90 €.

Onko Eleven Australia sinulle tuttu merkki? Mitkä ovat omat suosikkisi?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. "Ruuhkatukka" heh, kuulostaa ihan meikäläisen kuontalolta;) En ole tällaisesta merkistä kuullut ennen. Hoitoaine vaikuttaa erityiskiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ruuhkatukka on kyllä huikea ilmestys! :D Tämä sarja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen :) <3 Käy meille ruuhkatukille :D

   Poista
 2. Tämä ei ole mulle ennestään tuttu merkki, mutta olen huomannut, että Australialaiset hiustuotteet ylipäätään ovat tosi hoitavia. Varmaan pakko olla justiinsa sen ympärivuoden porottavan auringon takia. Ja kyllä, ne sopii tosiaan meikäläisen pakkasista kärsivälle kuontalollekin :) Mulla on vähän sana probleema kuin sulla: vaihdoin hiusvärin vaaleasta tummaan ja siitä kuparin kautta takaisin vaaleaan. Nyt hiukset on sellainen takkupehko, ettei ikinä ennen! Sun kehujen jälkeen voisinkin seuraavaksi kokeilla näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hiuksilla on kärsimystä takana, tämä sarja on aivan ehdoton :) <3 Suosittelen lämmöllä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)