keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Ihmeitä tekevä voide.


Tiedättekö sellaisen tunteen, kun ette aseta mitään odotuksia jostain tietystä tuotteesta, ja sitten se paljastuukin todelliseksi hitiksi? Mulle kävi hieman tällä tavalla kuvassa näkyvien Purple Tree Miracle Balm -monitoimivoiteiden kanssa.

Sain voiteet täysin toisien tuotteiden kanssa samassa kokeilupaketissa, ja ajattelin ensin näiden olevan jotain näytekokoja jostain kasvovoiteesta. Kun aloin tutkimaan tarkemmin kävikin ilmi, että nämä ovat monitoimivoiteita! Googlettelin asiaa vähän enemmänkin, ja sain tietää että tuotteista löytyy vielä näiden kahden lisäksi kookos, karitevoi ja aloe -versiot.


Nappasin Granaattiomppu ihmevoiteen heti käyttöön, sillä noro + flunssa vei huuleni aivan järkyttävään riekalekuntoon. Tätä voidetta voi käyttää huulivoiteena, kynsinauhavoiteena sekä pieniin viimeistelyihin, mm.kulmkarvojen ojentamiseen ja hiuslatvoihin.

Itse olen mieltynyt tähän huulivoiteena, ja pakko sanoa että enpäs ole pitkään aikaan käyttänyt yhtä tehokasta tuotetta siihen hommaan kuin tämä! Tyttöni huulet olivat myös tosi kuivat, ja laitoin tätä hänellekin. Jo heti seuraavana päivänä meidän kummankin huulet olivat jo huomattavasti paremmat. Muutaman päivän käytön jälkeen rohtumat olivat muisto vain. Talviaikaan huuleni rohtuvat nykyisin todella herkästi, ja ikävä kiristävä sekä verestävä tunne on läsnä melkeinpä koko talven. Olen käyttänyt huuliin monenlaisia eri voiteita, mutta pakko sanoa että tästä löytyi kyllä voittaja ihan heittämällä.

Voide on vaseliinimaista, mutta se imeytyy tosi hyvin. Granaattiomppu -voide tuoksuu ihanan marjaisan makealle, ja tuoksu on tosi aito, ei mikään teollinen. Nämä monitoimivoiteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia, eikä niissä ole parabeeneja eikä sulfaatteja. Sarja on englantilainen, ja sarjan omilla sivuilla voiteiden hinta on £ 3,99 / kpl. Sain maahantuojalta tiedon, että Purple Treen voiteita myyvät Suomessa Stokka ja Prismat, mutta hinnoista mulla ei valitettavasti ole tietoa.

Summasummaarum, suosittelen todella lämpimästi näitä voiteita, jos vastaan tulee. Olen kokeillut näitä myös kovia kokeneissa kynsinauhoissani (paha tapa nyppiä niitä....), ja toimii sielläkin! Myös kuivia kehon kohtia, kuten kyynärpäät ja kantapäät kannattaa testata tällä. Rakastan tällaisia supertuotteita, jotka parantavat melkeinpä mitä vain. Olen tosi iloinen, että nämä laitettiin minulle yllätyksenä testattavaksi.

Onko Purple Treen tuotteet sinulle tuttuja?

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin.

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, täytyypä Prisma-reissulla katsoa löytyiskö näitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :) Kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli kaupasta löytyy :)

   Poista
 2. Purple Tree -merkistä en ole ennen kuullutkaan, mutta vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Tykkään itse kaikenlaisista monitoimivoiteista. Käytän sellaisia yleensä huulille, kynsinauhoille, käsille, jaloille ja kurttukaulallenikin. Täytyypä tsekata omasta lähi-Prismasta löytyisikö sieltä. Tuubien ulkoasukin on kivan pirteä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa tutustua näihin, jos vain omasta Prismasta löytyy :)

   Poista
 3. Ei ole tuttuja, mutta aika herkullisen väriset on nuo putkilot. Tuoksukin on varmasti hyvä.
  Kivaa keskiviikkoiltaa Jonna <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)