torstai 19. huhtikuuta 2018

Hyvää tekevä hiiva.


Ihonhoidon suurena ystävänä iloitsin ääneen tästä tuotteesta. Ihonhoitorutiineihini kuuluu olennaisena osana seerumit, en osaisi enää olla ilman. Käytän seerumeita aamuisin sekä iltaisin, ja tästä en tingi. Iho voi paljon paremmin kun sille antaa ravintoa seerumin muodossa, ennen muiden hoitotuotteiden laittamista.

Seerumit ovat tiivistettyjä tehoaineita, ja siksipä niiden hinta on usein melko korkea. Huikkaan aina blogissa, jos kohdalle osuu edullinen sekä toimiva seerumi. Tänään on vuorossa sellainen.

Korealainen, apteekeissa myytävä It's Skin -sarja on todellinen yllättäjä. K-Beauty on tullut ryminällä Suomenkin markkinoille, ja itselleni ei ainakaan toistaiseksi ole osunut yhtään huonoa tuotetta kohdalle. Sain mahdollisuuden testata It's Skin -sarjan tuotteita, ja yksi niistä oli Power 10 Formula -seerumi, Ye Effecor.


Sarjaan kuuluu 13 eri tavoin vaikuttavaa seerumia, jotka mm. vahvistavat ihoa, kosteuttavat, nuorentavat ja hillitsevät talintuotantoa. Jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti omansa. Minä sain testiin Ye Effectorin, joka on siis hiivauuteseerumi. Se tasapainottaa tehokkaasti ihon toimintaa, ja näin ollen lisää ihon elinvoimaa ja oman rytmin palautumista. Tästä tuloksena selkeästi kiinteämpi, pehmeämpi ja silemämpi iho.

Pullossa on kätevä pipettisysteemi, joka annostelee juuri oikean määrän ihoa varten. Seerumia voi käyttää sellaisenaan suoraan iholle ennen kosteusvoidetta tai sitten vaihtoehtoisesti kosteusvoiteeseen sekoitettuna. Seerumin koostumus on vesipohjainen, joten se ei jätä iholle kiristävän oloista kalvoa tai muulla lailla epämukavaa tunnetta. Se imeytyy -tai suorastaan holahtaa- ihoon ja jättää jälkeensä todella miellyttävän tunteen.

Itse olen kovin ihastunut tähän tuotteeseen, ja mieleni tekisi tutustua myös muihin sarjasta löytyviin seerumeihin. Hinta on tosi huokea, tämän tasoiseksi tuotteeksi. Seerumien hinta on keskimääräisesti noin 20,90 € kpl.


Lämpimät suositukset tälle sarjalle, mikäli kaipaat edullisempaa ja toimivaa seerumia. Sarjassa on myös muitakin ihania tuotteita, jotka ovat myös mukavissa hinnoissa. Sarjaa myy eri apteekit ympäri Suomea, jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko It's Skin -sarja sinulle jo tuttu?

Seerumi saatu testattavaksi blogia varten.

6 kommenttia:

 1. Rakastan tämän merkin kangasnaamioita! ❤️ Ovat aivan ihania käyttää, hellivät ihoa ja hinta on kohtuullinen. It's skiniä saa myös Hehku-myymälöistä. Valikoimassa on seerumit ja naamiot. Seerumit on vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla odottaa kangasnaamiot vielä kaapissa kokeilua :) <3

   Poista
 2. Mulla odottaa korkkaamista It's Skinin Lakritsaseerumi, mistä oon aika innoissani ^_^

  VastaaPoista
 3. Kiitos suosituksesta. Seerumit ovat myös osa minun ihonhoitoani. Kiva kuulla hyvästä seerumista, joka ei maksa maltaita.
  Mukavaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sarja on todellakin kokeilun arvoinen! :)
   Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)