torstai 12. huhtikuuta 2018

Huulipunasorbetti!


Huh, kun tämä aika kiitää! Sain nämä kuvassa näkyvät L'Oreal Paris huulipunat testattavakseni jo tammikuussa, mutta katsokaas kun nyt vasta pääsen näistä kirjoittamaan. No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Itse asiassa nämä ovat mielestäni sen verran kesäiset punat, joten ajankohta on näille nyt jotenkin suotuisampi kuin sysitalvella.

Tammikuussa siis myyntiin tulleet uutuudet L'Oreal Paris Color Riche Shine -huulipunat ovat tervetullut vastaisku pitkään huulipunamarkkinoita dominoineille mattapunille. Nyt on meinaan kiiltoa ja väriä samassa paketissa. Itse olen kovasti kiiltävien punien ystävä, sillä mattapunat tuntuvat usein tosi kuivilta ja kiristäviltä huulilla. Joten minulta iso peukku näille! Huulipunien koostumus on ihanan pehmeä, ja kuten Color Riche -sarjan tunnusmerkkeihin kuuluu, myös näissä on hurmaava tuoksu. Tuoksu tuo mieleeni jonkin marjaisan sorbetin, josta melkein vesi herahtaa kielelle. Sarjaan kuuluu kuusi sävyä, hempeästä nudesta räväkkään punaiseen. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen sävy.
Kolme räiskyvämpää sävyä ovat 465 Colorhype, 464 Trending ja 350 Insanesation. Näissä kolmessa sävyssä pigmentti on todella vahva. Fuksianpunainen Colorhype on todella kaunis ja kirkas vadelmanpunainen, kun taas Trending on astetta murretumpi, hillitympi sävy. Insanesation on superkaunis kirkkaanpunainen, joka sopii mitä mainioimmin kesän juhliin.
Piristin taannoin arkimeikkiäni Colorhype -sävyllä, ja vaikka harvemmin käytän näin kirkasta fuksianpinkkiä, yllätyin miten kiva tämä oli. Kirkas huulipunan sävy saa hampaat näyttämään valkoisemmilta, kuten kuvista voitte huomata. Se on optinen harha, jota kannattaa hyödyntää huulipunaa valitessa. Color Riche Shine -punien koostumus on runsas, kiiltävä ja pigmenttinen, mutta tein havainnon että nämä vaativat ehdottomasti rajauksen kaverikseen. Näissä kuvissa minulla ei ole huultenrajausta, ja näin ollen väri alkoi karkailla huulten ulkopuolella oleviin juonteisiin. Joten muistakaahan rajaus!
Toinen puoli Color Riche Shine -punista ovat sävyiltään herkempiä, maanläheisiä nudesävyjä; 642 Woke Up Like This, 112 Only In Paris ja 111 Instaheaven. Vaikka liputan aina kirkkaiden sävyjen puolesta, rakastan kovasti myös näitä hillitympiä värejä. Näille on ehdottomasti oma paikkansa eri meikkilookeissa.  Nudesävyissä on myös runsaasti pigmenttiä, mutta ei niin isosti kuin kirkkaissa sävyissä. Kiilto korostuu näissä sävyissä jotenkin isommin kuin väri. Nämä ovatkin siis oivia punia juuri teille, jotka arastelette huulipunan käyttöä, tai olette enemmän huulikiiltomäen tyttöjä. Sävyt sopivat erinomaisesti tuleville kesämorsiammille. Tummemman silmämeikin kanssa sopii kaunis, murrettu nudesävy. Ja juhlapäivänä on mukava kun huulimeikki kiiltää, ja sitä myöden antaa pehmeyttä sekä kosteutta huulille.
Only In Paris -sävy on mitä mainion nudesävy. Se on kuin omien huulten sävy, mutta parempi. Tähän meikkiin tein huulimeikin rajauksella, ja se selkeästi oli hyvä päätös. Huulipuna ei karannut juonteisiin, vaan pysyi kauniisti huulten sisäpuolella. Sävy sopii mainiosti tumman silmämeikin kaveriksi, mutta myös erinomaisesti tällaiseen persikkaiseen meikkiin.


Suuret suositukset näille! L'Oreal Paris Color Riche -huulipunat ovat olleet suuria suosikkejani jo iät ajat, ja myös nämä uutuuskiiltoversiot valloittivat sydämeni. Ihania huulisorbetteja!

L'Oreal Parisin tuotteita löydät mm. Sokokselta. Huulipunien suositushinta on 12,95 € kpl.

Joko sinä olet ehtinyt tutustua näihin?

Huulipunat saatu pr-näytteinä.

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita sävyjä näissä punissa. Nuo hylsyt on upeat myös.
  Ihanan aurinkoista torstai-iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylsyt ovat kyllä kauniit :) <3
   Aurinkoa viikkoosi Outi!

   Poista
 2. Mie ihastuin tuohon Only in Parisiin ja kulkee nyt joka paikassa mukana. Töissä kun käyttää vaan huulirasvaa tai kiiltoa, niin tällä saa jotenkin tosi hyvin freesattua väsähtäneestä hoitajasta kaupunkikelpoisen vaikka onkin nude. Ihan ykköspunani nyt kevääksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä punat ovat tosi ihania just senkin vuoksi kun ovat keveämpiä :) Saa kivasti tosiaan freesattua lookia!

   Poista
 3. Woke Up Like This ja Trending näyttävät upeilta sävyiltä :). Toki muutkin ovat kauniita, mutta itse varmaan hankkisin näistä punista nuo kaksi sävyä :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)