maanantai 16. huhtikuuta 2018

Eettistä, reilua ja kaunista.


Kun joskus kauan sitten aloin tutustumaan ympäristöystävällisempään kosmetiikkaan ja ylipäätään luonnonkosmetikkaan, valikoima meikkien osalta oli melko suppea. Niistä ajoista on kuitenkin nyt jo kuljettu pitkä matka, ja tänä päivänä kuluttajalle on valittavana luonnonmukaisempa värikosmetiikkaa todella laajasti.

Sain ihanan mahdollisuuden testata yhtä tällaista eettisempää ja ympäristöystävällisempää meikkisarjaa nimeltä Miss W. Sarjan tuotteet ovat kehitetty kestävän kehityksen ajatuksella, laadusta ei tosiaan kuitenkaan ole tingitty yhtään. Miss W onkin selektiivisen tason sarja. Tuotteet valmistetaan reilun kaupan yhteistyökumppaneiden kanssa ja pakkaukset tehdään kierrätysmateriaaleista ja ne ovat täysin biohajoavia sekä kierrätyskelpoisia. Eläinkokeita ei myöskään käytetä valmistusprosesseissa. Sarja tulee Ranskasta ja on siis luomukosmetiikkaa.
Aloitetaan sarjan meikkivoiteesta. Olen meikkivoiteiden suuri ystävä, joten aina kun tulee tilaisuus testata meikkivoidetta - ja vieläpä luonnonkosmetiikan puolelta - olen innolla mukana. Miss W Fluid Foundation -meikkivoide on aikuisemman ihon, hoitava meikkituote. Se kuvaillaan kevyeksi, mutta itse sanoisin sen olevan kyllä runsas. Ei kuitenkaan sellainen, joka pureutuu juonteisiin, mutta sillä tavalla runsas, että meikkipohjasta saa peittävän. Pigmenttiä piisaa ja levittyvyys on hyvä. Meikkivoiteen alle kannattaa laittaa kosteuttava primer, sillä meikkivoide käyttäytyy sellaisen kanssa kaikkein parhaiten. Itse laitoin ensimmäisellä kerralla mattapintaistavan primerin, joka aiheutti sen, että meikkivoide ikään kuin jämppäsi herkemmin paikoilleen, ja se teki levityksestä vähän haastavampaa. Toisella käyttökerralla kokeilin kosteuttavaa primeria, ja oli kuin olisin kokeillut aivan toista meikkivoidetta kuin aiemmin!

Meikkivoide sisältää hyaloronihappoa, Juvenessence -tehoainetta ja Sascha Inchi -öljyä, joiden yhdistelmä takaa sen, että iho näyttää nuorekkaamalta sekä on hyvin kosteutettu. Meikkivoide on todellinen hoitopommi iholle, sen sisältää mm. ruusuvettä, avocado-, pähkinä-, aprikoosinsiemen-, kaakaonsiemen-,argan-, oliivi- ja seesaminöljyä. Huh! Iho sanoo hörps, ja nauttii olostaan!

Meikkivoidetta on saatavilla neljässä eri sävyssä (minulla sarjan vaalein sävy, Porcelain 21), ja hinta on 39,90 €. Meikkivoiteen voit tilata maahantuojan omasta Ilona Iho -verkkokaupasta. Fluid Foundation -meikkivoiteet löydät täältä.
No niin ja sitten! Ah, huulipuna! Ja katsokaapa mikä sävy! Uuuuh! Nyt on käsillä todellinen helmi. Se, että sävy on minulle hyvinkin rakas kirkkaanpunainen, huulipunan laatu on aivan tajunnanräjäyttävän loistava. Puna pysyy huulilla mielettömän hyvin, se ei karkaile, ei kiristä, ei leviä. Se tuntuu pehmeältä, kosteuttavalta ja sanalla sanoen hyvältä. Olen ennenkin sanonut, että paras huulipuna ei tunnu huulilla miltään. Jos huulipuna kiristää, ja huulet tuntuvat kuivilta, on olo epämukava. Tämä puna on kaikkea muuta kuin epämukava. Voisin tämän yhden perusteella kerätä koko sarjan. Heittämällä paras luonnonkosmetiikan huulipuna, jota olen koskaan kokeillut.

Huulipuna sisältää hoitavia ainesosia (kaakao, oliivi), jotka pitävät huolta huulista. Itse iloitsen suuresti tällaisesta hoitavammasta huulipunasta tämän karsean talven jälkeen. Huuleni ovat olleet tosi, tosi rohtuneet ja monet huulipunat ovat jääneet paitsioon sen vuoksi. Tämä on ollut yksi niistä punista, joita olen voinut käyttää, koska tämä hellii huulia niin ihanasti.

Myös tämä löytyy Ilona Iho -verkkokaupasta, ja tämän hinta on 21,20 €. Tämän upean sävy nimi on 125 Fatal Red.


Vimppana on sitten kulmapaletti, josta löytyy kolme eri sävyistä ruskean sävyä. Näitä kolmea sävyä sekoittelemalla kulmista saa muotoiltua ja sävytettyä juuri omanlaiset. Itselleni tällaisen puuterimaisen kulmatuotteen käyttö on vieraampaa. Olen tehnyt kulmani kynällä vuosikaudet, joten tällaisen tuotteen käyttö vaatii vähän opettelua ja totuttelua. Mutta ne ketkä ovat tottuneet käyttämään tämän tyyppisiä kulmatuotteita, suosittelen todella lämpimästi tutustumaan tähän. Sävyt ovat pehmeitä ja pigmenttisiä, ja ne levittyvät helposti sekä vaivattomasti kulmiin.

Kulmakarvatrion hinta on 28,89 €, ja myös tämä löytyy Ilona Iho -verkkokaupasta.
Tässä meikkikuvat tekemästäni meikistä, käyttäen näitä tuotteita. Huulipunan sävy on kertakaikkisen ihana, todellinen klassikko! Tämän kanssa voi surutta käyttää hästägiä Hollywoodredcarpet, kuten rakas kollegani Jusu minulle laittoin instassa erääseen näistä meikkikuvista. Tässä punassa on jotain niin ihanaa vanhan Hollywoodin glamouria että!

Meikkivoide tekee ihosta nuorekkaan ja tasaisen. Ihon pienet virheet peittyvät ja juonteet tasoittuvat. Todellinen helmituote meille yli 40-vuotiaille!

Miss W -meikkisarja antsaitsee suuret aplodit ja hurraa-huudot! Olen hyvin positiivisesti yllättynyt, ja välillä unohdin, että kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja, koska tuotteet ovat niin selektiivisiä. Luonnonkosmetiikan värimeikeissä törmää harvemmin superluksukseen, mutta nämä ovat sitä aivan täysin. Koko Miss W -sarjan tuotteet löydät tämän linkin takaa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan sarjaan, veikkaan että et pety :)

Onko Miss W sinulle tuttu entuudestaan?

Tuotteet saatu blogia varten testattavaksi.

10 kommenttia:

 1. Miss W:stä en ole kuullutkaan, mutta onpa kivannäköiset pakkaukset. Tosi nuorekkaat ja pirteät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä suloiset pakkaukset :) Jotenkin romanttiset :)

   Poista
 2. Miss W:n huulipunat on kyllä käsittämättömän upeita! <3

  VastaaPoista
 3. Tämä olikin uusi tuttavuus luonnonkosmetiikan puolelta! Melkein pakko testata jossain vaiheessa kyllä 😊

  VastaaPoista
 4. Haha.. Tiiätkö kun luin tätä postausta ja katselin kuvia, niin mietin "Jaaha, joku on taas lähdössä punaiselle matolle". Alkoi naurattaa kun luin sitten tuon tekstin loppuun ja mainitsit mut ja red carpetin ^_^ :D Tosi upea meikki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)