tiistai 24. huhtikuuta 2018

Clarins Joli Rouge Velvet.


Huulipunasaarnaaja tässä terve! Olisiko teillä hetki aikaa puhua huulipunista? No hyvä, sillä puhun kuitenkin. Clarins toi maaliskuussa myyntiin Joli Rouge -sarjaan samettimaisen pehmeät Joli Rouge Velvet  -mattapunat. Tähän väliin on pakko kertoa, että en ole todellakaan mikään mattapunien ylin ystävä, sillä suurin osa niistä alkaa kiristämään huulissa ja tuntuu niin ollen superepämukavilta.

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, ja nämä punat ovatkin mallia kosteuttavat mattapunat. Lopputulos huulilla ei ole täysin matta, vaan aavistuksen kiiltävä, joka onkin punan kosteuden salaisuus. Huulipuna sisältää luomusuolaruohoa ja aprikoosiöljyä, jotka antavat kosteutta sekä pehmeyttä huulille. Joli Rouge Velvet -punat pysyvät huulilla pitkään, mutta ruokailun jälkeen puna kannattaa tarkistaa huulista ja tarvittaessa lisätä.

Punan tuntu huulilla poikkeaa selkeästi muista mattapunista edukseen, sillä kiristävyyden tunnetta ei synny. Puna on kuitenkin kuivahko, ja huulilla napakahko, mutta ei häiritsevästi. En usko, että sellaista täysin huomaamattoman tuntuista mattapunaa on keksittykään, mutta tämä on kyllä ehdottomasti yksi miellyttävimmistä.
Kuten aina, Clarinsin punissa piisaa pigmenttiä. Ja näissä Velvet -versioissa väriä suorastaan pursuaa. Näissä swatcheissa on kertavedot, joten tämä kertonee jotain. Sain testattavakseni sarjasta viisi eri sävyä, jotka kulkevat lämpimällä maaperällä. Suurin rakkaus roihahti pink cranberry -sävyyn. Upean korallisen karpaloinen sävy on superkaunis, ja tuo väistämättä mieleen kesän. Vinkkaan jälleen kesämorsiamille, ja toki muillekin juhlameikkiinsä pysyvyyttä kaipaaville näistä punista. Sävykartastosta löytyy kirkkaampia sävyjä, kuten myös neutraaleja nudesävyjäkin. Tummempien sävyjen ystäviä hemmotellaan täyteläisen sävyisellä plum -sävyllä.
Pink Cranberry in action! Rakastan tätä sävyä! Nykyisin kun olen taas punapää, olen entistä syvemmin rakastunut näihin kirkkaisiin puniin. Olen sanonut ennenkin ja sanon taas; koko meikki sekä look näyttää niin paljon raikkaamalta kun on kirkasta huulipunaa.


Kannattaa siis kipaista Clarinsia myyvään liikkeeseen, ja testata tämä sarja. Joli Rouge -sarja käsittää kiiltävät, satiinipintaiset sekä mattapintaiset huulipunat, ja kokonaisuudessaan sarjassa on yhteensä 26 sävyä. Joli Rouge Velvet -punan hinta on noin 27 euroa.

Mikä on suhteesi mattapuniin?

Huulipunat saatu maahantuojalta testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)