keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Meet Matt(e) Ador.


Tänään pitkästä aikaa asiaa luomiväreistä, ja bonuksena meikkikuvia! Olen ollut koko talven ja alkukevään ajan jotenkin tosi laiska meikkaamaan, eikä ole ollut paljon tilaisuuksia edes mihin olisi pitänyt/saanut meikata. Havahduin eräänä päivänä, että en ollut meikannut varmaan kahteen viikkoon kertaakaan! Onneksi tuona päivänä oli illalla taloyhtiön kokous, joten sain tekosyyn meikkaamiselle.

Päätin ottaa kokeiluun hiljattain testiin saamani the Balmin Meet Matt(e) Ador -luomaripaletin. Olen myynyt sieluni näille paleteille jo ajat sitten, kun sain testata Meet Matt(e) Trimony -palettia. Siinä kuten tässäkin on toinen toistaan ihanammat sävyt, jotka ovat mattaisia.Ador -paletissa on Trimony -palettia jotenkin syksyisemmät sävyt, jos näin voi asiaa luonnehtia. Koska olen nudesävyjen suurkuluttaja, kaikki nämä paletin nudesävyt ovat karkkia silmilleni (kirjaimellisesti). Mukana on myös syväntummanharmaa, ihana 70-luvun sininen ja musta. Näillä yhdeksällä sävyllä saa luotua vaikka millaisia silmämeikkejä! Pigmentti on todella runsasta jokaisessa napissa, ja silmämeikistä saa tehtyä hyvin intensiivisen näiden avulla. Pidän paleteista, joissa on liikkumavaraa sekä päivämeikin että iltameikin suhteen. Paletin luomivärit ovat vegaanisia sekä talkittomia.

Vaikka kartan yleensä silmämeikissäni sinistä, jotenkin tämän paletin sininen sävy inspiroi minut heti. Sain vision silmämeikistä, joka huokui 70 - 80 -lukujen taitetta. Sellaista tässä ajassa melko retrolta näyttävää meikkiä. Kurkataanko miltä visioni näytti?

Paletin sininen sävy, Matt Borski, sai kavereikseen sävyt Matt Russon ja Matt Williamsin. Borski blendaantui nuden ruskeiden sävyjen kanssa lähes petroolimaisen sinivihreäksi, joka vain korosti ajatustani retromaisesta silmämeikistä. Meikin kruunasi kirkkaanpunaiset huulet, jotka tekivät siitä mielestäni 80-luvun alun tyylisen meikin. Jos olisin meikannut huulet nuden sävyllä, meikki olisi automaattisesti siirtynyt 2000-luvulle. Meikkiä tehdessä väreillä on suuri merkitys millaisena meikki näyttäytyy. Tämä meikki tällaisenaan on myös käypä juhlameikki, mutta vaaleammalla punalla se olisi hyvä päivämeikkikin.


Suuret sekä lämpimät suositukset tälle paletille! Oman palettisi voit tilata elevenin verkkokaupasta, jossa paletin hinta 39,60 €. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää lukijakoodini NONNU11, jolla saat koko elevenin valikoimasta -11 % alennusta (ei koske Olaplex tuotteita, eikä alekoodia voi yhdistää tarjouksiin eikä muihin alennuksiin). Koodi on voimassa viikon, ke 28.3.2018 asti.

Koko the Balmin valikoiman pääset näkemään tästä.

Miltä Ador -paletti sinusta näytti? Ovatko the Balmin tuotteet tuttuja?

Paletti saatu testattavaksi blogiin eleven-verkkokaupasta.

4 kommenttia:

 1. Kaunis silmämeikki ja on kyllä kivat sävyt tuossa paletissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos kovasti Laura :) <3

   Sävyt ovat kyllä tosi ihanat! Tykkään!

   Poista
 2. Mä heti kuvista katsoin, että nyt sä oot tehnyt retromeikin ja sitten luin tekstin :) On kyllä hieno meikki ♡

  VastaaPoista
 3. Mulla on tämä sama Matt(e) ja rakastan tuota sinistä <3 näyttää niin hyvältä meikissä, ei ollenkaan yliampuvalta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)