torstai 22. maaliskuuta 2018

Avon arvontamaraton tulee -oletko valmis?


Hellou ihmiset! Muistattekos kun helmikuussa kerroin, että minulle tulee maaliskuussa täyteen 10 vuotta Avonin parissa? Lupailin teille silloin, että järjestän sen kunniaksi kunnon arvontamaratonin, missä palkintona on omia suosikkejani Avonin valikoimasta. Eli toisin sanoen, olen itse valinnut jokaisen palkinnon arvontaan :) Sain tähän upeaan arvontaan suuren avun Avonilta, tietenkin. Paljon on myös uutuustuotteita joukossa.

Nyt on kuulkaa se aika koittanut, että ensi viikosta lähtien eletään pelkkää Avon arvontamaraton -juhlaa täällä Nonnulassa! Kyllä! Kupletin juoni on tuttu Nonnulan Joulukalenterista, eli joka päivä aukeaa uusi arvonta, ja kaikki arvonnat päättyvät samana päivänä.

Koska vuosia tuli täyteen 10, palkintoja on myös 10. Eli kymmenen päivää, kymmenen ihanaa palkintoa. Arvontapäivät kulkevat ma-pe kahden viikon ajan. Ensimmäinen arvontapäivä on ensi viikon maanantaina 26.3.2018 ja viimeinen pe 6.4.2018. Jokaiseen arvontaan saa osallistua, eli on mahdollista että voitat useamman palkinnon. Kaikki arvonnat sulkeutuvat yhtäaikaa su 8.4.2018 klo 23 eli siihen asti on aikaa osallistua arvontoihin.

Osallistua voi blogini kommenttikentässä tai laittamalla minulle s-postia blogini sähköpostiin. Kaksi arpaa saa, jos seuraa minua/ on tykkääjä vähintään kahdessa eri kanavassa, joista blogini löytyy (Google, Facebook, Instagram, Bloglovin, Blogit.fi). Osallistumisen yhteydessä ilmoitetaan onko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Voittajat arpoo tuttuun tapaan random.org, ja palkinnot lähtevät ainoastaan Suomeen. Voittajat julkistetaan blogissani arvonnan jälkeen, ja heille lähtee myös henkilökohtaisesti tieto sähköpostilla. Eli yhteystieto kannattaa olla sellainen, josta tavoitan voittajan. Mikäli en ole saanut voittajalta vastausviestiä kahden päivän sisällä, arvon palkinnon uudelleen.

Jokaisen päivän arvonnan kohdalla on osallistumissäännöt, joten ne kannattaa lukea tarkkaan ja osallistua! :)

Arvonnan aikana blogissa ei tule näillä näkymin muita postauksia, vaan keskitytään tähän maratoniin täysillä :)

Miltä kuulostaa? Olethan mukana? :)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahtavalta ja odotan innolla mitä olet kehitellyt ensi viikolle ;)

  VastaaPoista
 2. Mukana taidan olla ja joka päivä!
  Ihanaa loppuviikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
 3. Olalalaa, aivan varmasti olen mukana :D

  VastaaPoista
 4. Innolla odotan, ja mukana. :) Kivaa viikon jatkoa. :)

  VastaaPoista
 5. Aion ottaa osaa arvontoihin kiitos kun järjestät niitä ja onnea !

  VastaaPoista
 6. Onnea! Mukaan arvontaan kahdella arvalla..ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Mukana kahdella arvalla!

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)