torstai 1. helmikuuta 2018

Viitsiskö kuoria?


Onko ruudun äärellä muitakin kenen mielestä vartalonkuorinta on jollain tapaa vaivalloista? Siis hommanahan se ei ole mitenkään pesemistä ihmeellisempi toimenpide, mutta se viitsiminen! Kasvojani jaksan ja muistan kuoria säännöllisesti, mutta kropan kanssa homma onkin ihan toisin. Joskus ajanlaskun alussa kuorin etenkin jalkojeni ihoa raivokkaan säntillisesti, ja etenkin sheivauksen yhteydessä. Mutta sitten tuli aika kun en vaan enää viitsinyt tai jaksanut, aloin luistamaan kuorimisesta ihan totaalisesti.

Tämä kuitenkin näkyi ihoni kunnossa jonkin ajan päästä. Säärien iho hilseili ja tuntui kuin iho olisi ollut kaikin puolin tukossa. Siinä kohtaa nappasin kaapista testattavakseni saamani laveran jojobarakeisen kuorinnan, ja kas kuorinta alkoi jälleen maistumaan.


Olen monesti sanonut, että kun on pelivehkeet kohdillaan, pelaaminen on helppoa. Näin se on kuulkaa kosmetiikassakin. Tämä kuorinta osoittautui todelliseksi helmeksi. Ensinnäkin tuoksu on sitä luokkaa, että voisin pursotella tätä suuhunikin. Todella suuta napsauttavan mehukas ja raikas tuoksu. Jos muistatte sen Treaclemoonin (klik) suihkarin, jonka valitsin lokakuun Bette Boxiin, niin tässäpä on sille suihkugeelille kuorintakaveri. Tuoksu on lähestulkoon identtinen.

Laveran Smoothing Body Scrub sisältää mm. luomulaatuista vihreää kahvia (!) ja vihreää teetä. Kummatkin vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa ja näin ollen tekevät ihosta sileämmän ja kiinteämmän. Luomurosmariini sekä -rypäle virkistävät ja stimuloivat ihoa pehmeämmäksi.

Kuorivina aineksina ovat jojobarakeet, ja mikä itselleni ainakin on tärkeää, on ettei kuorinta sisällä muovirakeita. Suosin kuorinnoissani aina näitä, jotka eivät sisällä muovia. Ajatus edes siitä, että hinkkaa ihoonsa muoviraetta, on vastenmielinen. Puhumattakaan ympäristökuormituksesta.


Kiitos tämän ihanuuden, olen taas alkanut pitää vartaloni ihosta parempaa huolta. Säännöllinen kuoriminen pitää ihon terveempänä, hilseettömämpänä, sileämpänä ja ehdottomasti myös nuorempana. Kun vartalon ihoa kuorii säännöllisesti, myös muut vartalonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja vaikka kuoriminen joskus tuntuisikin tylsältä, se kannattaa ehdottomasti tehdä. Iho kannattaa kuoria ehdottomasti aina ennen itsestäänruskettavien käyttöä, ennen sheivaamista (ei tule niin helposti sisäänpäin kasvaneita karvoja), ja ennen kiinteyttävien vartalotuotteiden käyttöä. Kuoriminen poistaa kuolleen ihosolukon, niin että hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat pääsevät paremmin perille.

Nyt siis kuorimaan! Tämä tuote on todella hyvä siihen hommaan kaikin puolin. Laveralla on mahdottoman hyviä tuotteita ihon hoitoon, ja tämä on ehdottomasti yksi niistä, joita suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan. Tämän kuorinnan sekä myös muita laveroita voit tilata maahantuojan verkkokaupasta kätevästi. Tästä pääset tutustumaan maahantuojan koko laveran valikoimaan. Tämän kuorinnan hinta verkkokaupassa on 9,92 € / 200 ml.

Miten sulla sujuu vartalonkuorinta?

Tuote saatu maahantuojalta kokeiluun.

3 kommenttia:

 1. Mä olen kyllä ahkera kuorimaan, mutta rasvaus... *huokaus* Sen jälkeen kun aloin kuivaharjaamaan pari kertaa viikossa, en ole oikeastaan kaivannut muita kuorintoja kropalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hahaa, mulla on ihan toisinpäin, rasvata jaksan, mutta kuoria en :D

   Poista
 2. Joo ei. En saa kuorittua naamaa enkä kroppaa. Miten se onki muka niin vaikeaa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)