maanantai 19. helmikuuta 2018

Twinkle twinkle, Daisy!Kevät on siinäkin mielessä yksi lempparivuodenajoistani, sillä silloin lanseerataan aina uudet versiot ihastuttavista Marc Jacobsin Daisy -sarjan tuoksuista. Olen jo muutaman vuoden ajan postaillut teille näistä tuoksumaailman herttaisimmista jäsenistä, ja ilolla teen sen tänäkin vuonna.

Vuonna 2018 Daisyt ovat puettu utuiseen laventelinlilaan, kaverinaan pirteää sitruunankeltaista sekä glitteristä kultaa. Daisyt ovat tänä vuonna Twinkle (=tuikkiva). Pullot ovat jälleen huikaisevan kauniit. Daisy -tuoksuja on aina kolme; Daisy, Daisy Dream ja Daisy Eau So Fresh. Olen vuosittain ihastunut aina erityisesti yhteen näistä kolmesta, eikä se ole noudattanut mitään tiettyä kaavaa. Supersuosikkini kaikista Daisyista on alkuperäinen Eau So Fresh, jonka hankin viime vuonna itselleni viimeinkin. Dream -versiot ovat olleet aina myös mieleeni, mutta niin on Daisykin. Eli toisin sanoen: rakastan kaikkia.

Mutta! Mikä näistä nousi suosikikseni? Tutustutaanpa näihin kolmeen nyt syvemmin.Daisy Twinkle on trion pehmein tuoksu. Siinä on käytetty vain viittä nuottia, joka on tämän ajan tuoksutrendien mukaista. Mitä vähemmän on nuotteja, sen selkeämpi tuoksu on. Daisy Twinkle avautuu kuin kukkakimppu. Alkutuoksussa on runsaasti orvokin lehtiä, joita täydentää iso kulhollinen punaisia marjoja. Sydäntuoksussa orvokki ottaa valkoiset kukat kavereikseen, ja liittoutuu hienolla tavalla alkutuoksun nuottien kanssa yhteneväiseksi harmoniaksi. Lopputuoksun yksinäiset valkeat puut sinetöivät tämän eteerisen tuoksun kokonaisuudeksi, joka sopii erinomaisesti herkälle ja eteeriselle naiselle. Tuoksussa on jotain hyvin vanhaa, sellaista vanhan ajan glamouria, joka viettelee käyttäjäänsä hempein ottein. Daisy Twinkle on kuin pulahdus violetteihin vaahtokarkkeihin.Daisy Eau So Fresh Twinkle on tämän kolmikon kuningatar. Se on tuoksullisesti lähinnä alkuperäistä Eau So Freshiä, mutta kuitenkin uudella twistillä. Vai pitäisikö sanoa twinklellä. Tuoksu on kertakaikkisen huumaava. Se on makea, mutta kuitenkin tosi raikas, kirpeäkin. Ihanan monikerroksinen, ja herkullinen kuin jälkiruoka. Olen elänyt tämän kanssa intohimoista rakkaussuhdetta, kuten aina teen tiettyjen lempparituoksujeni kanssa. En vain saa tarpeekseni tästä ihanuudesta, ja joka kerta tätä käyttäessäni, löydän tästä jotain uutta.

Daisy Eau So Fresh Twinkle koostuu myös vain viidestä nuotista. Alkutuoksussa on vain makeaa vadelmaa, joka tulee esiin niin autenttisena, että tuntuu kuin seisoisit villivadelmien keskellä. Sydäntuoksussa leikkiä lyövät orvokki sekä villiruusu. Alkutuoksun vadelma liittyy niiden seuraan villiin piirileikkiin, ja päätä huumaava tuoksukombo vie mukanaan. Lopputuoksussa onkin jänniä kavereita näiden kolmen lisäksi; kesän mieleen tuovat mustaherukan lehdet, sekä makea kermavaahto! Kokonaisuus on kuin kulhollinen makeankirpeitä karkkeja. Sopii täydellisesti naiselle, kuka on elämäniloinen ja valoisa.Daisy Dream Twinkle on trion lady in purple. Tuoksu on ilmava, hedelmäinen, metsäinen, ja hieman hapanimelä. Tässä nuottien määrä on riisuttu neljään, joten tuoksu on trion selkeimmästä päästä. Alkutuoksussa on kirpeitä kirsikoita. Ne eivät muistuta sukulaisiaan cocktailkirsikoita missäänkään määrin -jollaiseksi monet kirsikan tuoksun mieltävät. Ne saavat sydäntuoksusta parikseen valkoisten kukkien kimpun, jotka sekoittuvat kirsikan kirpeyden kanssa hyvin yhteen. Liitto on kuin taivaassa solmittu. Lopputuoksun maitomousse sekä metsämarjat sekoittavat kokonaisuuden supernaiselliseksi sinfoniaksi, joka soi naisen iholla mitä kauniimmin, iästä riippumatta. Daisy Dream on iloinen pikkuseikkailu, joka ihon lämmössä muuntaa muotoaan hienostuneeksi ja yllätykselliseksi.Jos minun pitäisi valita näistä vain yksi, se olisi kovin vaikeaa, koska nämä kaikki kolme ovat hyvin valloittavia ja hurmaavia tuoksuja. Eniten olen käyttänyt Eau So Fresh Twinkle -tuoksua, joten se kai on näistä lempilapseni. Oman suosikin löytää parhaiten kun käy tuoksuttamassa tuoksuja livenä, ja antaa niiden tekeytyä iholla hetken aikaa. Jokaisen iho on erilainen, joten tuoksu muuntuu iholla toisenlaiseksi kuin miltä se pullossa tuoksuu.


Miltä Twinkle -sarja teistä kuulosti? Mikä näistä olisi eniten sinun tuoksusi?

Tuoksut saatu maahantuojalta pr-näytteinä.

10 kommenttia:

 1. En nykyään käytä mitään tuoksuja, mutta on pakko kommentoida, että pullot ovat aivan ihania <3

  VastaaPoista
 2. Täällä kanssa Eau So Freshin rakastaja, todella onnistunut versio tämä Twinkle siitä. <3

  VastaaPoista
 3. Daisy Twinkle kuulostaa tuoksulta, joka olisi minulle sopivin. Varmasti kyllä kaikkia käyttäisin kuitenkin :)
  Ihanaa uutta viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se kun näistä on vaikea valita sitä kaikkein ihaninta :D Kaikki ovat ihania! :D
   Samoin sulle Outi <3

   Poista
 4. Mä niin tykkään siitä, että MJ on ajan hermolla ja pulloissa näkyy aina kuluvankin vuoden the väri :) En ole vielä ehtinyt nuuhkimaan näitä, mutta kuvailujen perusteella innostuisin tuosta Daisy Twinklestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marc Jacobs on kyllä tuoksukingi <3 Eipä ole montaa hänen tuoksuaan, josta en olisi pitänyt :)

   Poista
 5. Vaikea sanoa tuoksuttelematta, mutta ihan jokainen näyttää ja kuulostaa niin hyvältä. Jossain päästävä kyllä nuuhkuttelemaan.
  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti nuuhkuttelua :)
   Samoin sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)