tiistai 20. helmikuuta 2018

Talven kuivattaman ihon pelastaja.


Hullu vartalovoidemuija täs terve! En osaa kuvitella päivää ettenkö rasvaisi kroppaani. Tiedän, että monelle vartalon rasvaaminen on vähtiä vaativa toimenpide, ja tämä postaus on etenkin teille tänään! Talvella varmasti jokaisen iho kuivuu jossain määrin, ja on tosi tärkeää pitää siitä huolta. Iho on meidän suurin elin, muistakaahan tyttäret ja pojat se.

Itselläni talvi aiheuttaa monenmoista ongelmaa iholle; on kutinaa, on hilseilyä, on punoitusta, on silkkaa kuivuutta. Iho kiristää, ja tuntuu että nahka on kolme numeroa liian pieni. Eipä tulis siis mielenkään skipata rasvaamista. Olen tänä talvena löytänyt todella hyvät voiteet kropan ihon kunnossapitoon. Kuvassa näkyvät MOSSA -vartalovoiteet ovat olleet tieni onneen, tai siis kroppani ihon onneen. Kurkataanpa nyt yhtä näistä, joka totisesti elvyttää ihon takaisin eloon.


Mossa Intense Nutrition Body on todellinen ihon lähihoitaja. Se sisältää ihon vaatimia antioksidantteja sekä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ihan eri levelillä kuin ns. tavalliset vartalovoiteet. Lisäksi mukana on tyrniuutetta, öljyjä, karitevoita sekä Omega 3, 6 ja 9. Voiteen yksi salaisuus on ehdottomasti harvinainen Omega 7 rasvahappo, joka poistaa ihon kuivuutta merkittävästi ja antaa sille uutta elinvoimaa.

Vaikka voiteessa on öljyä, se ei kuitenkaan ole öljyisen tuntuinen. Oma ihoni ainakin imaisee tämän voiteen sisäänsä nanosekunnissa, ja voin melkein kuulla miten se maiskuttaa tyytyväisenä päälle. Voide ei jää muljuamaan iholle, eikä käyttäydy muutenkaan sopimattomasti. Iho on selkeästi jo ekasta käyttökerrasta terveemmän tuntuinen, ja kiristävä tunne on ikävä muisto vain. Tämä voide on todellakin korppuihoisten pelastaja, ja sopii myös ihan atoopikoillekin. Saat astetta paremman tehon vielä voiteelle, kun levität sen suihkun jälkeen hieman kostealle iholle. Voiteessa oleva öljy emulgoituu kosteuden kanssa, jolloinka se pääsee paremmin tekemään taikansa iholla. Kun iho on kunnolla syväkosteutettu, sekä ravittu, se kestää ulkoisia rasituksia paljon paremmin. Talvi on iholle melkoinen ulkoinen rasitus.

Mossa on muuten todella kiva brändi, jonka tuotteet ovat siis luonnonkosmetiikkaa. Tämäkin voide on vegaani, gluteeniton, eläinkokeeton, biohajoava ja sillä on ECOCERT. Voide tuoksuu miedosti hedelmäiselle.


Intense Nutrition Body -voiteen hinta maahantuojan verkkokaupassa (klik) on 13,90 € / 200 ml. Sarjaan kuuluu myös jugurttimainen kosteuttava vartalovoide, sekä ikääntyvälle iholle sopiva kiinteyttävä sekä korjaava vartalovoide. Koko Mossan valikoiman löydät täältä.

Supersuositukset siis tälle! Vaikka sen ihon rasvaaminen tuntuisi olevan kuinka pahasti työn takana, se kannattaa kyllä tehdä. Vartaloniho ikääntyy, kuivuu, rypistyy, kärsii ihan siinä missä kasvojenkin iho. Muistahan hoitaa sitä myös, jookos kookos.

Miten sinun talvi-ihosi voi? Unohtuuko kropan rasvaaminen herkästi?

Tuotteet saatu maahantuojalta pr-näytteenä.

2 kommenttia:

 1. Tämä lähihoitaja tarvitsisi erityisesti lähihoitoa erityisesti jalkojen ihoon ja käsivarsiin.
  Ihanaa tiistaita sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä voiteet ovat siihen hommaan kuin tehty <3
   Ihanaa tiistaita Outi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)