tiistai 13. helmikuuta 2018

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie.


Lancômen Trésor on yksi aikamme ikonisimmista tuoksuista. Ekan oman Trésor -tuoksuni ostin kahdeksannella luokalla, ollessani mammani kanssa laivalla. Silloin se tuoksu oli jotain aivan uutta. Puhdas ja romanttinen ruusuntuoksu, joka sopi nuoremmallekin tytölle. Alkuperäinen Trésor poiki lukemattoman määrän kopioita, koska se yksinkertaisesti valloitti maailman naiset totaalisesti. Jokainen halusi oman Trésorinsa.

Vuosien saatossa Trésor on saanut peräti 24 versiota alkuperäistä tuoksua mukaillen. Uusin niistä on La Nuit Trésor á la Folie. Jos vähänkään osaat puhua ranskaa, tämän tuoksun lausuminen tuntuu hurmaavalta suussa. Näissä La Nuit -versioissa on upea timantin muotoinen pullo, joka hehkuu aina syvissä ja silmiä hivelevissä liukuvärjäyksissä. Pullo on kuin koru, ja sitä ei mielellään kätke piiloon vaan pitää esillä. Visuaalisuus hajuvesipulloissa on omalla kohdallani hyvin tärkeä asia. Selektiivinen tuoksu on sitä alusta loppuun, pulloa myöden.Koska olen ollut vuosikymmeniä jo Trésor -tuoksun fani, minun on ollut helppo rakastua näihin kausittain ilmestyviin versioihinkin. La Nuit Trésor á la Folie on huikea tuoksu. Se on saanut inspiraationsa ruusutarhasta, antautumisesta romantiikalle, ja siitä sydäntä raastavasta rakkaustarinasta, missä toinen tulee vapauttaa, ja jos hän palaa takaisin luoksesi, teidät on tarkoitettu yhteen.

Tuoksu on pullotettu häikäisevän upeaan ja hypnoottisen kauniiseen pulloon. Syvän verenpunainen on intohimoisen rakkauden väri, joka symbolisoi hienosti tarinaa sekä inspiraatiota tämän tuoksun takana. Herkät vaaleanpunaiset nyanssit tanssivat punaisten sävyjen ympärillä. Valo tuo pullon värit upeasti esiin. Varjot syventävät ne. Pullo on puhdasta runoutta.

Tuoksu koostuu upeasta tuoksunuottien yhdistelmästä. Alkutuoksussa on makeaa päärynää, sitruksista bergamonttia, kirpeää punaherukkaa ja mausteista rosépippuria. Sydäntuoksu on aina hurmaavien kukkien juhlaa; Damaskoksen ruusu, jasmiini, orvokki ja pioni sidottuna samaan kimppuun synnyttää fantastisen tuoksusinfonian, joka soi kauniimmin kuin koskaan ennen. Lopputuoksussa on klassista, sekä modernia yhdistelmää; herkullinen Bourbonvanilja, pehmeät tonkapapu sekä muskotti, metsäiset puun aromit, itämainen patsuli ja makeutta antavat benzoin sekä ambrosia.

La Nuit Trésor á la Folie on hienostunut tuoksu, joka juhlii rakkautta ja naiseutta. Tämä tuoksu on hurmannut minut niin syvästi, että tämän saatuani en ole osannut hetkeen tarttua muihin tuoksuihini. Rakkaussuhteeni tähän roihuaa voimakkaana ja syvänä. Tämä on tuoksukokoelmani yksi kauneimmista, aivan ehdottomasti.La Nuit Trésor á la Folie on maailmalla tullut jo myyntiin, mutta tarkkaa Suomen markkinoille tulopäivää en tiedä tällä hetkellä. Lancômen tuoksuja myy mm. Stockmann ja Sokos.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän tuoksuun, se on makea, vangitseva, monikerroksinen ja runsas. Ihastuttaa useimmat naiset, näin uskaltaisin rohkeasti väittää.

Oletko sinä Trésor -nainen?

Tuoksu saatu maahantuojalta pr-näytteenä.


4 kommenttia:

 1. Olen todellakin...minun häätuoksuni oli Trésor <3
  Todella kaunis tuoksupullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihania muistoja liittyy sitten varmasti siihen <3

   Eikö olekin! <3

   Poista
 2. Tätä täytyy käydä tuoksuttamassa! 😊 Mulla ei ole yhtään Lancomen tuoksua. Näissä on upeat pullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, sitten kun tämä on ilmestynyt :) Tarkkaa julkaisupäivää en valitettavasti tiedä.
   Tämä pullo on kyllä niin absolutely fabulous <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)