maanantai 12. helmikuuta 2018

IsaDora kevät 2018 - Spring Atellier.


Hei kevät tulee! Yksi varma kevään merkki on tottakai eri brändien kevätkokoelmien julkaisut. Eräs brändi, jonka kokoelmia odotan aina kovasti, on ruotsalainen IsaDora. Brändin tuotteet ovat ehdottomia suosikkejani, ja meikkipussistani löytyykin monta IsaDoran luottotuotetta.

Tämän kevään kokoelma, Spring Atellier, on saanut inspiraationsa suurkaupungin taiteilijan ateljeesta. Valo, varjot, korostukset, pehmeät persikan sekä nuden sävyt lyövät leikkiä tässä upeassa kokoelmassa.

Tänään tutustutaan lähemmin muutamaan kokoelman tuotteeseen, jotka nousivat ehdottomiksi suosikeiksi näistä, ja nähdään niillä tekemäni meikki. Olin kovin innoissani kokoelman persikkaisesta sävymaailmasta, sillä se väri puhuttelee minua hyvin vahvasti. Ja mitä enemmän mennään kevättä sekä kesää kohden, haluni lisätä persikkaisia sekä korallisia sävyjä meikkiini, vaan lisääntyy.Kokoelman helmi on mielestäni tämä Glow & Blush Draping Wheel -poskipuna/korostuspaletti sävyssä Peach Me 57. Tässä on aivan mielettömät sävyt! Palettia voidaan käyttää perinteisesti poskipunana ja sen lisäksi myös draping -meikin tekoon. Draping tarkoittaa kasvojen muotoilua poskipunien avulla. Siinä on sama pohjaidea kuin contour-meikissäkin, mutta sävyt otetaan poskipunista. Kohta nähtävässä meikissä käytin tämän paletin sävyjä myös hieman silmämeikissäni, koska en vaan voinut vastustaa näitä ihania sävyjä. Tarkoituksenani olisi jossain vaiheessa toteuttaa teille nähtäväksi draping -meikki, olisiko teillä kiinnostusta nähdä sellainen? Itseäni nimittäin houkuttaisi tehdä sellainen, olen nimittäin niin inspiroitunut näkemistäni draping-meikeistä, että pakkohan sellaista on itsekin kokeilla.

Tässä Peach Me -paletissa on neljä shimmeristä/mattaista sävyä sekä yksi korostussävy. Niitä voi käyttää erikseen tai voit pyöräyttää sivellintä kaikkien sävyjen yli ja käyttää yhdistettyä sävyä kasvoillasi. Ihan miten mielikuvituksesi halajaa. Paletti on kausituote, ja sen suositushinta on 29,90 €.


IsaDoran luomivärinelikot ovat minulle jo klassikkoja. Tämän kevään kokoelman kvartetti on nimeltään Peach Avenue 13, ja se jää pysyvään valikoimaan. Olen vuosien aikana tottunut IsaDoran luomivärinelikoissa siihen, että sävyt ovat useimmiten shimmerisiä/helmiäisiä/jopa glitterisiä. Yllätys olikin suuri, että tässä paletissa kaikki sävyt ovat mattaisia! Itse tykkään käyttään millaisia sävyjä vain, mutta mattaisella sävyllä silmämeikkiä saa jotenkin työstettyä syvemmäksi ja häivyteltyä helpommin. Aloittaessani tekemään meikkiä tällä, ällistyin pigmentin runsaudesta todella isosti. IsaDoran paleteissa on aina ollut kohtuullinen pigmentti, mutta tässä on jotenkin nyt satsattu todellakin runsauteen. Hyvä! Silmämeikkiä on aina ilo tehdä, kun väriä irtoaa tuotteesta runsaasti.

Luomivärikvartetin suositushinta on 16,90 €.Ja huulipuna, tottakai. Näitä minä rakastan. Minulla on IsaDoran aikaisemmista kokoelmista monta Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunaa, ja kyllä ne vaan mun vakkaripunia ovat. Testipaketissani ollut Peach Pop 63 -sävy jää myöskin pysyvään valikoimaan. Näillä LDSL -punilla on todella helppo maalata huulet tarkasti, koska puna on hauskasti kynän muotoinen. On varmaan sanomattakin selvää miten rakastuin tähän sävyyn, tämähän oli kuin luotu minulle!

Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunan suositushinta on 10,90 €.Kokonaisuudessa meikkini näytti tältä. Tein luomivärikvartetin avulla hieman toisenlaisen meikin, kuin ehkä olisi etukäteen arvannut. Olen jotenkin innostunut punertavista/persikkaisista sävyistä silmämeikissäni viime aikoina. Muutama vuosi sitten, en olisi uskaltanut tehdä tämän sävyistä meikkiä, koska ajattelin silloin ettei enää tämän ikäisenä sovi irrotella näin kauheasti. En tiedä mitä estoja päässäni on sen jälkeen vapautunut, mutta nykyisellään en asettele mitään tämmöisiä ehtoja itselleni enää. Kokeilen rohkeasti, ja jos tykkään, teen uudelleen, jos en, ei jää ohjelmistoon. Niin yksinkertaista se on.

Tämä meikki -vaikka ehkä hieman erikoinen onkin- oli mielestäni kivan pirtsakka ja keväinen. Ihastuin kovasti luomivärikvartetin laatuun ja aion jatkossa käyttää palettia ehdottomasti. Paletin neljästä sävystä saa varioitua vielä vaikka millaisia meikkejä! Tämä oli vain yksi niistä. Vahvistin silmämeikin korallisuutta/persikkaisuutta vielä Peach Me -poskipunapaletin sävyillä. Koko meikin kruunasti upea korallinen puna, Peach Pop, joka oli kuin luotu tämän silmämeikin kaveriksi.

Tämä upea kevätkokoelma on kyllä heittämällä 5/5! Kokoelma tulee myyntiin tämän kuun aikana, ja IsaDoran tuotteita löydät hyvin varustelluista tavarataloista sekä päivittäiskaupoista. Hintalaatu-suhde näissä tuotteissa on kiistatta lyömätön. Pikkurahalla saa aivan mahtavia tuotteita, joissa on huippukivat sävyt. Isot suositukset siis näille!

Miltä IsaDoran kevätkokoelma Spring Atellier sinusta näyttää? Houkuttaako persikka?

Tuotteet saatu maahantuojalta pr-näytteinä.

8 kommenttia:

 1. Katselin ensin, että tuo huulipuna näyttää aika oranssihtavalta puikossa, mutta huulilla ei niin oranssilta (oranssi ei ole mun sävy ollenkaan). Tosi nätti sävy! Kaikenlaiset monitoimikiekot on mun heikkous...voi kääk, miten ihanannäköinen poskipuna-korostuspaletti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin samaa, mutta väri on tosiaan ihana koralli :)
   Tämä kokoelma on niiiiiin ihana!

   Poista
 2. Ihanan hehkuvia kevään sävyjä. Mukavaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
 3. Sulle nämä meikit on kuin luotuja, sopivat hyvin sun väritykseen :) mulle tuo luomiväripaletti sopisi väreiltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Toi luomaripaletti on kyllä kiva, ihanat sävyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)