sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Ei enää jalkavoiteita!


Torstaina kerroin teille miten vartalonkuoriminen on itselleni viitsimistä vaativa kauneudenhoitorutiini. Sitäkin toimenpidettä enemmän laiskottelen kuitenkin jalkojeni rasvaamisen kanssa. Samaistuuko joku muukin tähän? Miten se jalkojen rasvaaminen onkin niin työlästä? Olen saanut välillä rasvausputken hyvin auki, ja olenkin uskollisesti rasvannut kantapääni päivittäin ennen nukkumaanmenoa. Mutta sitten on taas tullut joku laiskuuskohtaus, ja homma on lipsahtanut raiteiltaan saman tien.

Jalkojen rasvaamisessa on monta tekijää miksi se vaatii viitsimistä. Useimmat jalkavoiteet ovat todella rasvaisia, ja vaikka laittaisit sukat jalkaan, voide puskee sukkien läpi ja lattiat ovat sen jälkeen täynnä rasvaisia jalanjälkiä. Tältä toki välttyy, jos jalat voitelee just ennen nukkumaan menoa, mutta tässäkin vaihtoehdossa on kompastuskivensä. Useimmat voiteet ovat mentolisia, joten kädet pitäisi päästä joka tapauksessa vielä pesemään. Mä ainakin olen sellainen tohelo, että hieron tietenkin jotain silmää just heti sen jälkeen kun olen laittanut viilentävää jalkavoidetta kantapäihin. Siinä sitten onkin hyvä alkaa nukkumaan kun silmässä tuulee täysillä.

Jalkojen voiteleminen vaatii siis viitsimistä, ja vähän hyviä hermojakin. Olinkin suorastaan onnesta soikeana kun rakas yhteistyökumppanini tarjosi minulle tätä kuvassa näkyvää tuotetta testiin. Kyseessä on Alessandro Pedix Feet Heel Smoothing Stick -kantapäästick. Omat kantapääni ovat olleet kuivat kuin beduiinin sandaali, mutta sain viikko sitten kosmetologiystävältäni jalkahoidon kotihoitona. Kantapäät ovat nyt siis kunnossa, mutta jutun juju piileekin nyt hoidon ylläpidossa.

Ehdin tyypata tätä stickiä jo ennen jalkahoitoa halkeavan kuiviin kantapäihin ja kyllähän tämä vakuutti. Alessandrolla on olleet tuotteet aina hyvin kohdallaan, joten sinänsä ei tullut yllätyksiä.


Mutta hei miettikää nyt, jalkastick! Ei enää kauheta löträämistä voiteiden kanssa, jos ei taho. Stickillä ei sotkeennu kädet ja tuotteen koostumus on sen verran vänkä, että se ei puske sukkien läpi lattiaan. Tuotteessa on kiva, mieto tuoksu ja stickin tehon oikein tuntee kun sen hyvää tekevät ainesosat tunkeutuvat kantapään halkeamiin. Ja hei se nopeus! Stickiä kantapäihin ja se on melkeinpä siinä. Ah, autuutta.

Tuote sisältää jalkavoiteiden kuningasta eli ureaa. Lisäksi mukana on pantenolia ja allantoiinia, kummatkin klassisia jalkavoiteen ainesosia. Tällä reseptillä jalat tulevat kuntoon, ja pysyvät myös kunnossa. Stick nimittäin ehkäisee uusien halkeamien syntymistä.

Kaikki gloria siis tälle innovaatiolle. En ehkä ole ihan äkkiä palaamassa perinteisten voiteiden pariin, nyt kun löysin tämän. Stickiä on niin helppo rullata kantapäähän, varpaisiin, päkiöihin ja koko jalan alueelle. Ja kädet eivät tuoksu mentolille.

Löydät tämän ihanuuden maahantuojan verkkokaupasta (klik), ja tuotteen hinta on todella edullinen, 13,40 €. Saat sen helmikuun ajan vieläkin edullisemmin, kun käytät lukijakoodiani NONNULA18. Koodilla tulee 28.2.2018 asti -20 % alennus Alessandro Pedix Feet Heel Smoothing Stickistä.

Enää ei voi löytää tekosyitä jalkojen hoitamattomuudelle. Homma ei nimittäin paljon helpommaksi enää voi mennä kun käyttää tätä tuotetta :) Jalat (ja hermot sekä lattiat) kiittävät!

Laiskottaako jalkojen rasvaaminen?

Tuote saatu maahantuojalta.

8 kommenttia:

 1. Ei laiskota;) Mulle jalkojen rasvaaminen on ollut jo vuosia ihan must-juttu, todella. Jokaisella on vissiin jokin osa kropasta, jonka hoitaminen on helkkarin työlästä ja suorastaan vastenmielistä, ja mulle on taas kropan rasvaaminen ja erityisesti kuoriminen sellainen juttu. Ei vaan hotsita yhtään. Sen sijaan jalkojen rasvaaminen menee kuin vettä vaan. Joka ilta just kun pomppaan maate, levitän jalkarasvan, sukat päälle ja kädet putsaan puhdistusliinoilla ja vielä käsidesiä päälle varmuuden vuoksi. Kaikki siinä yöpöydällä vakiovarusteena.
  Jalkastickejä tulee käytettyä aika harvoin, koska yleensä niissä on aika vähänlaisesti tavaraa. Lisäksi loppua kohti stick ei aina toimi vaan tuotetta jää stickin "pohjalle" saavuttamattomiin ellei sitten jollain tikulla ala kaivella viimeisiä rippeitä. Mutta jospa Alessandro olisi keksinyt tähänkin hyvän ratkaisun. Ainesosat vaikuttavat ihan loistavilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä oot viitseliäs! :) Mä en osaa vielä sanoa miten tämä käyttäytyy loppua kohden, mutta toivotaan että tämä olisi sellainen josta saa helposti käytettyä kaiken ilman kaivelua :)

   Poista
 2. Laiskottaa! :D Juuri kun olet saanut jalat rasvattua ennen nukkumaanmenoa, niin tajuat, että valot jäi päälle tai jotain vastaavaa. Dermosilillakin on tainnut olla (vai onko edelleen) jokin karbamidipuikko jaloille? Eli juurikin tuollainen stick-mallinen jalkojen hoitotuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kohtalotoveri :D Juu, mun mielestä se Dermon karbamidipuikko ei ole ollut edes kovin kauan myynnissä? Pitääpä kokeilla ehkä joskus sitäkin. Se voide on ainakin hyvä, mutta se on voide :D Kyllä tää stick on vaan niin huikea.

   Poista
 3. No siis SOLD!! Mikäli tämä levittyy kivasti, eikä koko suuaukko ole täynnä voidemönjää? Mulla on ollut puikkotuote aiemmin, mutta sen levittäminen oli ihan mahdotonta sotkua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole täynnä mönjää :D Hyvin levittyy! Tämän kanssa saa siististi levitettyä, ei sotkua :) Joten osta vaan :)

   Poista
 4. Voi kyllä, laiskottaa! En edes muista milloin viimeksi oon rasvannu jalkapohjia. Ja tuo lattioiden liukkaus rasvaamisen jälkeen..se on raivostuttavaa. Mieheni rasvaa jalkojaan ahkerammin ja hänen jäljiltään (sukistakin huolimatta) löytyy niitä ihania liukastuskohtia joihin on hazardia kävellä villatöppöset jalassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä just! Lattiat ovat kuin luistelukenttä! Stickin kanssa en ole tätä ongelmaa havainnut :) Kannattaa kokeilla!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)