sunnuntai 18. helmikuuta 2018

10 vuotta Avonia.


Viikolla juhlittiin blogin 8-vuotissynttäreitä, ja kohta juhlat jatkuvat toisen harrastukseni tasavuosijuhlalla. Maaliskuussa tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun aloitin puuhastelemaan Avonin parissa. 10 VUOTTA! Huh! Aloitin silloin ajatuksenani tilata vain itselleni, ja silloin tällöin EHKÄ äidin kanssa yhdessä. Noh, aloin sitten antamaan kuvastoja likkakamuille, ja siitäpä se sitten lähti. Reilu vuosi aloittamisesta olinkin jo alueeni huippumyyjien joukossa, ja pääsin Gaaloihin mukaan ja kaikkea ihanaa.

Jaksoin painaa huippisten joukossa muutaman vuoden, mutta sitten myynnit alkoivat vähän hiipua, ja tipuin pois siitä joukosta. Olen kuitenkin tehnyt tätä hommaa tasaisen tarmokkaasti, ja yhtäkään kamppista ei ole väliin jäänyt näiden 10 vuoden aikana.

Kun perustin blogin, Avon on aina ollut näkyvänä osana blogiani. Blogissani onkin 130 postausta koskien Avonia. Teen aktiivisesti Avonin kanssa blogiyhteistyötä oman myyntityöni lisäksi. Tykkään päästää tämän brändin tuotteita ääneen blogini puolella, sillä ne ovat hintaansa nähden huippulaatuisia.
Lukijani tietävät, että etenkin Avonin huulipunat ovat ehdottomia suosikkejani. Olen ihastunut myös palavasti kynsilakkoihin, vartalon- sekä ihonhoitotuotteisiin ja tuoksuihin. Avonilla onkin mielettömän laaja tuoksuvalikoima, ja monet tuoksuista ovat nimekkäiden parfyrmöörien luomuksia. Avonin valikoimaan sisältyy parisen tuhatta tuotetta, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa. Meillä koko perhe käyttää Avonia; Mikke miesten tuotteita ja Mimpe lasten tuotteita. Mikken mielestä parhaat vartalovoiteet ovat ehdottomasti Avonilla Naturals -sarjassa. Mä olen aina aika ajoin antanut hänelle muidenkin brändien voiteita, ja joka kerta hän sanoo ettei ole Avonin voittanutta :D

Koska tämä taipaaleni Avonin parissa on ollut näin pitkä ja antoisa, päätin juhlistaa sitä myös teidänkin kanssanne. Sain Avonilta hieman vetoapua ideassani, ja maaliskuussa onkin tulossa teille oikein megaluokan herkkua Avonin muodossa!

Koska täyskymppi tuli täyteen, järjestän blogissani 10 päivää kestävän arvonnan! Kymmenen ihanaa palkintoa kymmenessä päivässä. Kaikki tottakai Avonin upeita tuotteita, osa ihan uusimpia uutuuksia. Olen valinnut palkinnot itse, ne ovat sellaisia tuotteita, jotka ovat omia suosikkejani Avonin valikoimassa. En kerro tämän enempää, mutta sen verran voin vinkata, että myös miesten kannattaa olla hereillä arvonnassa. Mukana on meinaan myös miehille sopivia juttuja.

Arvonta etenee vähän samaan henkeen kuin järjestämäni joulukalenterit. Joka päivä tulee uusi palkinto, ja näin mennään 10 päivän ajan. Koko arvonta päättyy samana päivänä, eli eka arvontapäivä on pisimpään voimassa, ja vimppa lyhimpään. Laitan arvonnan alkaessa tarkat osallistumissäännöt, jotka kannattaa lukea hyvin läpi :)Semmoista herkkumandeerosta on siis luvassa :) Ilmoitan lähempänä koska arvonta alkaa, tämä oli tällainen ennakkoilmoitus teille rakkaat ihmiset. Olen kaavaillut, että arvonta kulkisi ma-pe, kahden viikon ajalla. Mutta lisäinfoa tulee siis lähempänä!

Miltä kuulostaa? Aiotko osallistua, ja kertoa kaverille kans?

Kivaa sunnuntaipäivää!

14 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)