keskiviikko 31. tammikuuta 2018

This is Epic!Huulipuna on ehdottomasti yksi meikkipussin kulmakivistä. Itselleni huulipuna merkitsee paljon; se raikastaa ilmeen silloinkin kun mitään muuta meikkiä ei ole. Huulipuna kruunaa meikin kuin meikin, ilman huulipunaa meikki näyttää keskeneräiseltä. Kauniisti meikatut huulet antavat huolitellun sekä raikkaan vaikutelman.

Hyvä huulipuna ei tunnu miltään huulilla. Jos puna kiristelee, leviää, kuivuu, on tahmea tai liukuu helposti pois, se ei ole silloin hyvä. Hyvä ja laadukas puna kestää, pysyy paikoillaan, tuntuu mahdollisimman vähän ja eikä tartu hampaisiin.

Paljon huulipunia käyttäneenä sekä kokeilleena, voin käsi sydämellä sanoa, että Avonin punat ovat yksiä maailman parhaimpia. Avonin punat ovatkin heidän lippulaivatuotteitaan. Valikoimaan on tullut tänä talvena uutuussarja, joka on nimetty vaatimattomasti MARK Epic Lip. Nimi ei kuitenkaan ole yhtään liioteltua, sillä kyseessä on todellakin eeppisen hyvä huulipuna. En tiennyt, että Avon voi vielä parantaa huulipuniensa laatua, mutta ilmeisesti näin nyt kävi. Sain testattavakseni kolme sävyä Epic Lip-sarjasta ja tänään tutustutaan niihin syvemmin.Kaikki kolme sävyä, Berry Bold, Rosy Outlook ja Red Extreme ovat minun värejäni. Swatchkuvassa huulipunista on vedetty kertavedot iholle. Kuten näette, pigmenttiä on eeppisen paljon. Huulipuna on huippupehmeä ja miellyttävä, se pysyy tuntikausia huulilla ja eikä kuivu, eikä kiristele. Koostumus sisältää primerin, joka lisää huulipunan kestoa ollennaisesti. Verrattuna perinteiseen huulipunaan, MARK Epic Lip -punassa on kaksinkertainen määrä väriä. Yhdellä vedolla enemmän väriä. Sarjassa on 17 sävyä valittavana, ja ensimmäistä kertaa sävyistä löytyy sininenkin! Itselleni se on hieman too much, mutta ne ketkä sinisiä huulia tykästävät, heille löytyy nyt upea sininen sävy.
Red Extreme on kertakaikkisen upea, kirkkaanpunainen huulipuna. Minähän olen kuin kala vedessä punaisen huulipunan kanssa, mutta tiedän kanssasiskoja kenelle näin kirkas puna on kauhistus. Tiedättekö, se on vain tottumiskysymys. Kaikille sopii kirkkaanpunainen. Minullekin on sanottu joskus, että et sä voi Jonna laittaa kirkkaanpunaista huulipunaa, katsos kun sulla on niin muhkeat huulet, että sun naamasta ei näy sen jälkeen muuta kuin ne huulet. Arvatkaapa olenko paljon kuunnellut tuollaista kehoitusta? Minä rakastan punaista huulipunaa ja suosittelen lämpimästi sen käyttöä aivan jokaiselle, olipa huulet sitten muhkeat tai ei. Nykymittarin mukaan huuleni ovat totisesti kapeahkot, koska katukuvassa tulee paljon täyteläisimpiäkin huulimalleja vastaan :D
Rosy Outlook on täysin erilainen sävy kuin edellinen Red Extreme, mutta myös yksi lempparisävyistäni. Murrettu persikkainen nude, joka sopii hillitympään menoon ja arkeen mitä mainioimmin. Jos huulipunan käyttöä arastelee, tällainen sävy on hyvä totutteluun. Näistä meikkikuvistani näkee jälleen sen miten paljon huulipuna tekee kokonaismeikissä. Ilman huulipunaa kumpikaan näistä meikeistä ei olisi kokonainen. Huulipuna sulkee meikin kokonaisuudeksi ja vain sävyä vaihtamalla meikistä saa täysin toisen tyyppisen niin halutessaan.


Jos olet hankkimassa huulipunaa, suosittelen ehdottomasti näitä. Avonin punat ovat superhuokeita, mutta superhyperEEPPISEN hyviä. Tämän huulipunan normaalihinta on 10 €, mutta huulipunaa saa seuraavien kampanjoiden aikana hintaan 5,95 - 6,95 € kpl.

Avonilta voit tilata kauneuskonsultin kautta tai suoraan osoitteesta avon.fi

Oletko sinä huulipunamäen tyttöjä?

Huulipunat saatu pr-näytteenä.

8 kommenttia:

 1. Itse pidän enemmän punista kuin kiilloista, mutta olen nyt alkanut enenemmän käyttämään kiiltojakin, ettei ne jää kaappiin vanhentumaan. Tuo Rosy Outlook on upea sävy! :O <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä sama juttu! Kiillot menettelevät, mutta mulla on kauhea vaatimustaso niiden suhteen :D ei saa tahmata!

   Poista
 2. Voi kyllä olen. Minä olen oikeastaan niitä huulituotemäen tyttöjä 😊 Näistä punista minulla on käytössä tuo Rosy Outlook sävy ja se on ihana!! Niin helppo ja nätti sävy. Pysyy kyllä kiitettävän hyvin huulilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! :) Rosy Outlook on kyllä tosi kätevä sävy :)

   Poista
 3. Olen ehdottomasti huulipunan ystävä ja käytän myös punaista eri sävyissä. Olispa mullakin noin kauniit huulet kuin sinulla niin punainen pääsisi oikeuksiinsa. Punainen on niin naisellinen ja seksikäskin 😘. Hyvä kun esittelit noita punia koska tilaan niitä muutaman sävyn seuraavassa kampanjassa. Kivaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, voi kiitos :) <3 En tiedä ovatko huuleni mitenkään erityisen kauniit, niistä saa kivemman näköiset meikkaamalla :D

   Ihanaa viikonloppua sinulle <3 :)

   Poista
 4. Avonin huulipunat ovat kyllä tosi laadukkaita! Tykkäisin taatusti tuosta ruusupunasta, se olisi täydellinen arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat :) <3 Sävyjä on ihanan paljon ja laatu on loistavaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)