sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Nuden ystäville.Muistattekos kun marraskuun lopulla kirjoitin Rimmelin smoke -paletista? Kerroin silloin, että sarjaan kuuluu pari muutakin palettia (Nude ja Blush) ja lupasin palata näihin kahteen omissa postauksissa. Tänään on siis Nuden vuoro ja tämä on varmasti herkkua monelle lukijalleni. Me suomalaiset kun tykkäämme niin älyttömästi ruskeista luomareista! Ja miksipäs emme tykkäisi. Ruskea toimii aina ja kaikki sen nyanssit. Se on turvallinen väri silmämeikissä ja harvoin sen kanssa epäonnistuu. Ja suurin osa suomalaisista kun on sinisilmiä, ruskea korostaa niitä kauniisti.

Rimmel Magnif 'eyes Nude edtion -luomaripaletti on ruskeiden sävyjen ystävälle todellinen unelmatuote. Paletissa on 12 ruskean ja nuden eri sävyä shimmersinä, mattaisina ja kimaltavina. Tällä syntyy niin arki- kuin juhlameikitkin tuosta noin vain.

Laatu on täysin sama kuin smoke-versiossakin. Pigmenttiä on vaikka muille jakaa ja oikeasti överien vaara on todellinen. Tosin itsehän menen aina mielummin överit kuin vajarit -meiningillä, joten...

Tein tällä paletilla pronssisena hohtavan meikin ja tykästyin sävyihin kyllä. Paletin sävyt miksaantuvat erinomaisesti toisiinsa ja niitä on äärimmäisen helppo työstää iholle.
Vaikka olen jo päälle 40-vuotias, käytän uhmakkaasti helmiäissävyjä silmämeikissäni ja näytän näin kieltä alan asiantuntijoille. Minun nuoruudessani oli kauhistus, jos joku tämän ikäinen kehtasi laittaa helmiäistä luomilleen. Keskustelin hiljattain äitini kanssa luomiväreistä ja niin se äitikin taas mainitsi miten vanhat naiset eivät voi käyttää helmiäistä. Höpönlöpö, sanon minä. Kaiken ikäiset naiset voivat käyttää mitä vain koostumusta ja väriä. Älkää uskoko tällaisia iänkaiken vanhoja uskomuksia. Kun tuote on laadukas sekä pigmenttinen, ei ole mitään ikärajaa. Ei edes helmiäiselle. Kokeilemalla löytyy se oma juttu ja mikään "sääntö" ei saa pidätellä kokeilunhalua.

Ei minullakaan ole enää mitkään siloluomet, mutta kuten näette, hyvinhän se helmiäinen sinne istuu siitä huolimatta. En tykkää ajatuksesta, että jotain ei vain voi muka tehdä kun joku muu on keksinyt jonkun älyttömän "syyn" olla tekemättä. Nyt vaan helmiäistä rohkeasti luomille kaikki varttuneemmat siskot! Ja punaa huuliin, eiks ni!


Mutta Nude-paletti on ihana! Hinta on edelleen superhuokea, 14,90 € ja pikaisella kurkkausella Sokoksen verkkokauppaan kertoi, että tämä taitaapi olla siellä alessa. Hinta oli entistäkin huokeampi, nyt vain vähän päälle 10 €! Nämä kolme palettia ovat ilmeisesti kausituotteita ja myydään loppuun jossain vaiheessa, mutta jos vain vastaan tulee, kannattaa melkeinpä napata ostoskoriin, sillä hinta on kaukana laadun loistavuudesta.

En tiedä onko sarjan Blush-palettia enää myynnissä, mutta siitäkin aion vielä postauksen kirjoittaa. Eli pysyhän kanavalla :)

Kaunista sunnuntaita kaikille!

Paletti saatu maahantuojalta.

12 kommenttia:

 1. Oi mikä paletti ja mikä meikki punaisten huulien kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis meikki.
  Samoin viittaan kintaalla moisille säännöille. Minähän käytän helmiäis-sävyjä kun kerran niin haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3
   Juuri näin! Aivan loistavaa! :D Näin pitääkin tehdä!

   Poista
 3. Tää on kyllä tosi kaunis arkipaletti. :)

  VastaaPoista
 4. Mä vetäisen shimmersävyjä vanhoille ruttuluomilleni ihan sumeilematta;)
  Tosikauniit sävyt ja blendaatuvatkin kivasti. Mun muistikuvan mukaan Rimmelin isoja Magnif'eyes -paletteja kehuttiinkin joillakin tubekanavilla ja tubekuningattarethan on aina oikeassa, heh;) P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Sari, niin kuuluukin! :) Kaikki sävyt ja koostumukset ovat tarkoitettu käyttöön! :)

   Poista
 5. No on kyllä naurettavia sääntöjä kaikki tällaiset, pyh pah! Upealta näyttää helmiäiset sinun luomillasi, en näe mitään syytä miksi et niitä voisi käyttää :) Meikki on muutenkin kaunis, ja tämä palettikin vaikuttaa tosi käyttikseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookin! :D Romukoppaan sellaiset joutaa saman tien :D

   Kiitos paljon Nena <3

   Poista
 6. Olen viisikymppinen ja käytän iloisesti myös shimmereitä😄 ja miksi ei? Tosi nätti meikki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)