keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Lippie Countdown inventaario!Tänään pompataan hetkeksi vielä jouluun, sopiiko? Kirjoittelin joulukuussa muutaman postauksen omien joulukalenterieni sisällöstä, mutta sitten tuli se joulu ja pieni tauko ja se meni sitten siinä. Mutta eipä hätä ole tämän näköinen, sillä päätin koostaa koko kalenterista sisältöpostauksen ja se tulee ulos nyt.

Tänään kurkitaan siis läpi NYX Lippie Countdown -huulimeikkikalenteri ja jossain vaiheessa myöhemmin L'Occitane. Mutta nyt kalenterin kimppuun.


Kalenterin jokaisesta luukusta tuli siis jokin huulimeikkituote. Oli huulipunia (kiiltävinä ja mattoina), huulikiiltoja, huulimaaleja, huulimousseja, huulikyniä ja vaikka mitä. Jaottelin tähän kuvaan värien mukaan kaikki punat ja ylivoimaisesti eniten tuli nude/ruskean sävyjä (ylärivi), yhteensä 11 kpl. Punaisia oli selkeästi vähiten, nitä oli vain kokonaista kolme. Keskirivillä niiden kanssa on kolme sävyä, joita en osannut kohdistaa muualle. Tumma luumu, syvä ruskeanpunainen ja harmaa (!!). Liloja/kylmiä pinkkejä tuli alarivissä näkyvä määrä. Itselleni nämä sävyt ovat todella vaikeita, joten olin ihan tyytyväinen, ettei näitä ollut se enemmistö.Sävyt vasemmalta oikealle: NYX Liquid Suede Vintage, NYX Liquid Suede Soft-Spoken, NYX Butter Gloss Créme Brulee, NYX Intense Butter Gloss Tres Leches, NYX Soft Matte Lip Cream Sao Paulo. Pigmenttisiä ja pehmeän tuntuisia huulimeikkejä. Nämä viisi jäävät käyttöön ehdottomasti. Etenkin viimeinen sävy, Sao Paulo on ihana.Sävyt vasemmalta oikealle: NYX Lingerie Embellishment, NYX Lingerie Push-up, NYX Lingerie Corset, NYX Butter Lipstick Root Beer Float, NYX Butter Lipstick Seashell, NYX Butter Lipstick Ripe Berry. Nämä myös jäävät käyttöön, todella ihanat sävyt. Seashell on ehkä hieman liian vaaleanpunainen makuuni, mutta menettelee sekin.Sävyt vasemmalta oikealle: NYX Butter Gloss Raspeberry Tart, NYX Butter Gloss Sugar Cookie, NYX Soft Matte Lip Cream Paris, NYX Intense Butter Gloss Paris, NYX Matte Lipstick Shocking Pink, NYX Matte Lipstick Up The Bass. Tämä joukko on mulle kaikkein hankalin sävymaailmaltaan, koska näin kylmät sävyt eivät sovi ihonväriini ollenkaan. Pinkit jäävät kokeiluun, mutta esim. sävy Paris on mulle aivan liian hurja :DSävyt vasemmalta oikealle:  NYX Matte Lipstick Indie Flick, NYX Matte Lipstick Eden, NYX Simply Red Lip Cream Russian Roulette, NYX Simply Vamp Lip Cream She Devil, NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen, NYX Liquid Suede Steel Fox. Yllätyin miten vähän näitä punaisia sävyjä tässä kalenterissa oli, ottaen huomioon, että tämä oli joulukalenteri. Mutta eipä mitään, mennään näillä. Punaiset jäävät ehdottomasti käyttöön, mutta sävyt She Devil sekä erityisesti Steel Fox eivät päädy mun meikkipussiin :D harmaa värinä ei oikein puhuttele mua kuin sisustuksessa. Huulipunana sävy on mulle liian erikoinen :D Oon vähän kukkahattutäti, I know...

Sellainen sisältö siis oli Lippie Countdownissa. Kalenterin hinta oli noin 60 euroa ja mielestäni se oli melko kohtuullinen, koska luukuista tuli kuitenkin 24 huulimeikkiä. Itselleni näistä sävyistä sopivia oli yli puolet, joka on mielestäni hyvä osuma. 

Suosittelen ehdottomasti tämän kalenterin hankkimista ensi jouluna, jos tällainen vain julkaistaan. Hyvä hintalaatu-suhde!


2 kommenttia:

  1. Nuo ekat viisi on kaikki tosi kauniita, NYX Soft Matte Lip Creamit on yksiä mun lemppari mattahuulipunista. :)

    Minttu
    lifeofmenta.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)