torstai 11. tammikuuta 2018

Kiiltoa vai mattaa?


Viime vuonna markkinoille vyörysivät mattapunat, jotka kilpailivat kiiltopunien kanssa suosiosta. Avon julkaisi viime vuoden puolella kaksi huulipunalinjaa, joista toinen on kiiltävä ja toinen matta. Kummassakin linjassa on useita sävyjä, ja lisää on luvassa.

Sain testattavakseni kummastakin linjasta kolme sävyä ja tänään niistä siis enemmän. Avonin punathan ovat huippuhyviä ja hintalaatu-suhde niissä on ollut aina enemmän kuin kohdillaan. Itse olen enemmän kiiltopunien ystävä, sillä useimmat mattapunat tuntuvat huulilla kuivilta ja kiristäviltä. Lisäksi ne korostavat huulten ryppyjä.

Mutta mitä pidin näistä Avonin versioista? Tutustuaanko hieman lähemmin näihin puniin?Mark. Liquid Lip Laquer Matte -nestemäinen huulipuna ei ole suinkaan supermatta. Sanoisin, että tämä on huulipunamousse. Koostumus nimittäin on ihanaa, melko ilmavaa ja todellakin moussemaista. Kuin pehmeää vaahtoa. Olin siis hyvin helpottunut, että tämä ei ollut lainkaan kiristävä eikä kuiva vaan pehmeä ja miellyttäväntuntuinen.

Koska kyseessä on kuitenkin mattapuna, se jämähtää huuliin kiinni superhyvin ja pysyy kiinni kauan. Pigmenttiä näissä piisaa yllin kyllin ja se onkin Avonin punien tavaramerkki. Kolme saamaani sävyä olivat tosi kivoja. Fabulosity on mulle ehkä aavistuksen liian liila, mutta Dare to be Bare ja Orange You Happy ovat ihanat.
Savuisen silmämeikin kanssa käy erinomaisesti nude, sehän on selvä. Kokeilin Dare to be Bare -sävyä harmaan smokeyn kanssa ja sehän istui sen kaveriksi täydellisesti. Puna näyttää kiiltävältä vaikka onkin matta, todella jännän tuntuinen. Kiiltoversioon verrattuna puna on kuitenkin matta, sillä kiiltoversio on todella kiiltävä.Mark.Liquis Lip Laquer Shine -nestemäinen huulipuna kiiltoversiona on todellakin kiiltävä. Koostumus on runsaan pigmenttistä ja paksuhkoa. Huulilla puna tuntuu kuitenkin todella hyvältä ja pysyy tunteja paikoillaan.

Yhdeksänkymmentäluku tekee paluuta, vaikka sitä miten eräät (minä) haluaisi estellä. Sävyvalikoimassa on ruskeita sävyjä, jotka muistuttavat vahvasti sekä elävästi ysäristä. Caffeined on loistava esimerkki 90-luvun ruskeasta huulipunasta. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti Work It, joka on kuin tehty minulle. Todella ihana, kirkas puna, joka sopii meikkiin kuin meikkiin. Tai vaikka yksistään, ilman muuta meikkiä. Nudeitude on todella hyvä perusnude, joka käy tummemman silmämeikin kaveriksi.Näistä kuvista muuten huomaa sen miten paljon huulipunan väri muuttaa meikkiä ja kasvojen ulkonäköä. Vaikka pidän nudepunista, olen nykyisellään enemmän ja enemmän kirkkaiden punien ystävä. Punainen sopii hienosti niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä sävy on kyllä kertakaikkisen mahtava. Ja mikä upea kiilto! Ah, mä rakastan tätä huulipunaa! Hyvä Avon!


Lämpimät suositukset näille. Huulipunien normihinta on 12 € kpl, mutta kampanjasta riippuen niitä saa hyvällä tarjouksella, joten normaalihinnalla näitä harvemmin on myynnissä. Avonilta voit tilata oman konsulttisi kautta tai tekemällä omat tunnarit osoitteessa avon.fi

Kumpi on sinun suosikkisi -matta vai kiiltävä?

Huulipunat ovat saatu pr-näytteenä.

6 kommenttia:

 1. WAU ♥ sanon minä tuolle punaiselle punalle! vitsit kun itsekin oppis käyttämään huulipunia... Tuntee aina olonsa niin "hölmön" näköiseksi, kun ei ole koskaan käyttänyt edes mitään huulikiiltoja. Upea on kyllä tuo nudekin sun huulilla! Kivasti kyllä tosiaan muuttaa ilmettä huulipunan eri sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muruseni tottumiskysymys :) ei ole sellaista naista kenelle punainen huulipuna ei sopisi, sitä vaan pitää tottua käyttämään :)

   Poista
 2. No siis, itsehän tykkään sekä matta- että kiiltopunista ja niin on näidenkin kanssa. Tosi nättejä molemmat! Work It on munkin suosikki, ihanan näyttävä sävy joka huutaa kevättä ja kesää! <3

  VastaaPoista
 3. Just noi punaiset näyttää huikean sävyisiltä. <3 Mä tykkäsin pitkään matasta, mutta nyt olen alkanut vähitellen siirtymään takaisin enemmän kiiltävään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen enemmän kiillon perään :D harakka mikä harakka :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)