tiistai 23. tammikuuta 2018

Kaukokaipuun tuoksu.


Michael Kors on minulle uusi tuttavuus tuoksujen saralla. Sain loppuvuodesta testattavakseni Korsin Wonderlust -tuoksun, josta tänään siis enemmän. Wonderlust on ilmestynyt jo jokin aika sitten, joten ihan uutuustuoksusta ei ole kyse. Tuoksua kuitenkin saa vielä, ja siksipä päätinkin kirjoittaa siitä teille. Olen itse nimittäin kovin ihastunut tähän.

Wonderlust on tuoksuna hyvin helppo, jos näin voi sanoa. Se on makeahko, mutta ei kuitenkaan mikään ällöimelä. Tämän tuoksun voisi hyvin antaa lahjaksi jollekulle tuoksuista pitävälle ja todennäköisesti se ei menisi metsään. Wonderlust on lempeä ja miellyttävä tuoksu.


Tuoksu on pakattu ylhäältä päin katsottuna soikion muotoiseen pulloon, jonka yläosaa koristaa runsas kultapanta. Pullon lasinen osa on kauniisti liukuvärjätty ja tuo mieleen auringonlaskun hiekkarannalla. Tuoksun nimi Wonderlust juontuu sanasta Wanderlust, joka tarkoittaa suomeksi kaukokaipuuta. Tarina tuoksun takana onkin seikkailu jossain kaukana, vapaa ja rento lomatunnelma suuren meren äärellä.

Tuoksussa on selkeää eksotiikkaa ja sen nuotit synnyttävän itämaiseltakin tuntuvan vivahteen. Alkutuoksun päänuottina on mantelimaito, joka tuo lempeyden tuoksuun. Sen pehmeä aromi on selkästi tämän tuoksun ydin. Alkutuoksussa on kuitenkin mukana myös sitruksista bergamonttia sekä rosépippuria, jotka antavat mukavaa potkua mantelimaidon pehmeydelle.

Sydäntuoksu on aina perinteisesti kukkien juhlaa ja niin myös tällä kertaa. Heliotrooppi antaa sen eksoottisen säväyksen sambac jasmiinin rinnalla kun taas neilikka tuo mukaan mausteisuutta. Lopputuoksussa paletin täydentävät herkullinen benzoin, santelipuu ja cashmere metsän syvine aromeineen.

Kokonaisuus on hyvin ehjä ja toimiva. Tämä tuoksu on parhaimmillaan kesällä, jolloin auringon lämmittävän ihon tuoksu korostaa tämän tuoksun nuotteja upealla tavalla.


Michael Kors Wonderlust on ilahduttava tuoksu, joka ei vaadi kantajaltaan liikoja. Se tuoksuu hyvältä ja sitä haluaa käyttää uudelleen ja uudelleen. Sopii mainiosti arkeen ja juhlaan, nuoremmalle ja varttuneemmalle. Ei sisällä ikärajaa :)

Michael Kors Wonderlust -tuoksua löydät ainakin Sokokselta, jossa sen hinta on noin 69 € / 30 ml.

Ovatko Korsin tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksu saatu pr-näytteenä.

6 kommenttia:

 1. On tuttuja ja suurin osa on aivan fantastisia. Täytyykin tätä käydä tuoksuttelemassa, nuottien perusteella kuulostaa ihanan lämpöiseltä tuoksulta.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä vannoutuneena Escadatyttönä varmasti tykkäät tästä :) <3

   Poista
 2. Kaunis hajuvesipullo ja tuoksukin kuulostaa ihan hyvältä :). En itse ole aiemmin törmännyt Korsin tuoksuihin - täytyy joskus kaupassa nuuhkia, jos tulee vastaan :).

  VastaaPoista
 3. Tää on ehkä kaikista Kors tuoksusta mun lemppari, musta aika uniikki tuoksu joka ei ärsytä varmasti ketään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)