maanantai 29. tammikuuta 2018

Epäpuhtaan ihon pelastaja.


Tänään kannattaa olla silmät höröllä, etenkin jos kärsit seka/rasvoittuvan ihon epäpuhtauksista. On mustapäitä, iho kiiltelee, talintuotanto on lähtenyt käsistä. Yleisesti ottaen tuntuu, että naama kukkii kuin viimeistä kesää. Itselläni on aina ollut sekaiho. Kiiltää ja huokoset ovat isot. Näppyjä vain satunnaisesti, mutta jossain esivaihdevuosissa (?) olen joutunut keskelle jotain mystistä hormoonimyrskyä, joka pukkaa näppyä naamaan ihan tuelta. Osa on jopa ihan kipeitä finnejäkin, ja se alkoi mua jo hieman huolettaakin, sillä mulla ei juuri ikinä ole ollut finnejä.

Kuin tilauksesta, sain mittavassa Whamisa-testipaketissani myös tuotteen, joka sopi ihon viime aikojen oireisiin täydellisesti. Organic Flowers & Apple Sebum Treatment, se on suomeksi sanottuna voide seka/rasvoittuvalle iholle. Lupailin parisen viikkoa sitten teille lisää juttua Whamisa-tuotteista ja tämä on ehdottomasti yksi helmituote, jonka haluan nostaa esiin. Todella monet ihmiset kärsivät ihon epäpuhtauksista, mustapäistä ja kiillosta, vaikka eivät olisikaan enää ihan puberteetti-iässä. Elämäntilanteet, stressi, ruokavalio, hormoonit, ilmasto....tässä vain muutama tekijä, jotka vaikuttavat ihon kuntoon ja purkauksiin. Siksi tätä tuotetta on hyvä rummuttaa, sillä uskon monen saavan tästä apua.

Itse ainakin sain.


Kuten kaikki Whamisan tuotteet, myös tämä on fermentoitu. Viimeksi taisi unohtua mainita tämä tärkeä valmistusmenetelmä. Fermentointi on valmistusmenetelmä, joka tehostaa tuotteen omaa, luonnollista tehoa. Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeammat määrät ravintoaineita sekä antioksidanttipitoisuuksia kuin ne jotka eivät ole fermentoitu. Valmistusmenetelmän käymisprosessi auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi ainesosiksi, jolloinka niistä on enemmän hyötyä iholle.

Sebum Treatment sisältää omenan sekä aloe maculatan uutteita, jotka auttavat ihoa kirkastumaan, vähentämään talintuotantoa ja puhdistumaan, ilman että iho ärsyyntyy. Monet rasvaiselle/sekaiholle tarkoitetut tuotteet sisältävät kuivattavia ainesosia, jotka ovat ainakin omalle pintakuivalle iholleni myrkkyä ja näin ollen ärsyttävät sitä liikaa. Tämä tuote on tehokas, mutta samalla hellävarainen. Pitää ihon sopivan kosteutettuna, mutta taistelee pinnan alla epäpuhtauksia vastaan.

INCI: *Aloe Maculata Leaf Extract, *Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, *Camellia Japonica Seed Oil, ***Scutellaria Baicalensis RootExtract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, **Titanium Dioxide, *Citrus Junos Fruit Extract, Xanthan Gum, *Centella Asiatica Extract, *Houttuynia Cordata Extract, *Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, *Camellia Sinensis Leaf Extract, *Lactobacillus /Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus /Nelumbium Speciosum Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus /Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, **Salicylic Acid, **Spirulina Platensis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, d-Limonene, Linalol, Geraniol
*Certified Organically Grown **Natural Origin ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free
Itselläni iho rauhoittui jo muutamassa päivässä ja nyt punoittavat näppylät ovat muisto vain. Olen käyttänyt tätä aamuisin kosteusvoiteen alla, ikään kuin seerumina. Voide on todella ohutta ja se imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen pehmeäksi. Iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta, sellaiselta kokonaisvaltaisesti hyvältä ja terveeltä. Todella iso suositus tälle, etenkin jos ihosi on jollain tavalla ongelmallinen. Sopii myös varttuneemmalle iholle, mutta erinomaisesti myös nuorellekin.

Näitä Whamisan pullokokoja katsoessa ei voi kuin hymyillä! Tämäkin on 120 ml! Kelatkaa! Ei voi kuin iloita, kun löytää näin helmen tuotteen ja sitten se on pakattu tällaiseen perhepakkaukseen. Yes! Siinä on valmistaja ollut oikeilla jäljillä. Isompi on kivampi.

Tämän ja muutkin Whamisa -tuotteet löydät kätevästi Natural Goods Companyn verkkokaupasta. Sebum Treatmentin hinta on 34,90 € / 120 ml.

Miten sinä hoidat seka/rasvoittuvaa ihoasi?

Tuote saatu maahantuojalta.


4 kommenttia:

 1. Tää kyseinen tuote kiinnostaa, mutta en löytänyt Egosta ja en ole jaksanut tilatakaan 😀 Mutta kuulostaa lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tilaa ihmeessä, tämä on niin hyvä! Uskon, että ihastuisit :)

   Poista
 2. Tää tuote on jotain niin parasta, tää toimii myös pintakuivalla iholla puhdistavasti, rakastan! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)