torstai 7. joulukuuta 2017

Sensai Box.


Tässä kuussa ilmestyvä Bette Box - Sensai Box on rajoitetun ajan myynnissä oleva Sensain ihonhoitotuotteita sisältävä boxi. Sensai on minulle itselleni yksi suurimmista lemppareistani, olen käyttänyt sarjan tuotteita jo silloin kun se tunnettiin vielä nimellä Kanebo.

Boxi sisältää Sensain suositteleman Saho -ihonhoitorutiinin tuotteet, jotka kohta käydään läpi. Ihonhoitorutiini on kolmivaiheinen ja sitä noudattamalla Sensai lupaa sinulle täydellisen ihon saavuttamisen olevan mahdollista.

Sensai Boxin hinta on 39,90 € (arvo 105 €) ja se sisältää Saho -ihonhoitorutiinin tuotteet reiluina matkakokoina. Olen paljon käyttänyt Sensain tuotteita ja ne ovat niin riittoisia, että nämä pienemmätkin pakkaukset kestävät yllättävän pitkään. Näiden avulla pääset tutustumaan ihonhoitorutiiniin oikein hyvin ja sen myötä päättämään haluatko jatkossa jatkaa näiden ylellisten tuotteiden parissa. (Itse ainakin haluan!)

Boxin pääset tilaamaan tästä linkistä.


Silky Purifying Cleansing Oil, ovh. 53,20 € / 150 ml.

Olen jo vuosia käyttänyt ihonhoidossani juuri Sensailta lähtöisin olevaa kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistuksessa kasvot pestään ensin puhdistusöljyllä, joka irroittaa öljyliukoisen lian ja meikin. Vedenkestävä meikki sekä silmämeikki irtoaa öljyllä erinomaisesti. Öljy hierotaan pyörivin liikkein kuivalle iholle ja se emulgoidaan täyteen tehoonsa pienellä tilkalla vettä. Öljy pestään iholta veden kanssa tai puhdistusliinaa käyttäen.


Silky Purifying Creamy Soap, ovh. 53,20 € / 125 ml.

Kaksoispuhdistuksen toinen osa suoritetaan Saho -rituaalissa kermaisella ja vaahtoavalla puhdistussaippualla. Saippua irroittaa vesipohjaisen lian iholta ja viimeistelee ihonpuhdistuksen tehokkaasti. Kasvot huuhdellaan vedellä tai puhdistusliinaa käyttäen.


Cellular Performance Lotion II (Moist), ovh. 73,15 € / 125 ml.

Puhdistus viimeistellään täyteläisellä ja kiinteyttävällä hoitovedellä, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Hoitovesi on tarkoitettu normaalille, kuivalle sekä erittäin kuivalle ihotyypille. Hoitovesi täydentää ihon omaa kosteusvarastoa ja valmistelee ihon muita ihonhoitotuotteita varten. Se myös tehostaa hoitotuotteiden vaikutusta.


Cellular Performance Emulsion II (Moist), ovh. 107,50 € / 100ml.

Ylellinen hoitoemulsio, joka sopii normaalille/kuivalle ihotyypille. Se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Se ravitsee aikuista ihoa, ylläptää kiinteyttä, nuorekkuutta ja antaa iholle heleyttä. Hoitoemulsiota suositellaan käytettäväksi aamun illoin hoitoveden jälkeen.


Cellular Performance Extra Intensive Cream, ovh. 329,55 € / 40 ml.

Tämä voide on todellinen energiaboosteri ihollesi ja sen tuomat konkreettiset tulokset näkyvät käytön jälkeen nopeasti. Voide auttaa palauttamaan ihon elastisuuden, kiinteyden, kosteuden ja heleyden.  Käytetään aamuin illoin, hoitoveden jälkeen.


Tämä boxi on aivan täydellinen joululahja äidille tai miksipä ei itsellekin. Sensain tuotteet ovat ehdotonta ykkösluokkaa selektiivisen puolen tuotteissa ja vaikka hinnat niissä ovatkin hyvinkin korkeat, tuotteet kestävät käytössä pitkään niiden riittoisuuden ansiosta.

Suosittelen todella lämpimästi tätä boxia ja tutustumista Saho -ihonhoitorituaaliin. Jokaisen tuotteen mukana boxissa on yksityiskohtaisempi käyttöohje. Boxissa on myös näytteet Glowin BAse -pohjustajasta sekä Luminous Sheer Foundation -meikkivoiteesta.

Onko Sensai sinulle tuttu?

Sensai Box saatu blogiyhteistyössä.

2 kommenttia:

  1. Sensai cellular performance lotion II (moist) jo vuosia käytössä, niin ihana hoitovesi, kosteutusrituaalin ensimmäinen vaihe minulle, superhyvä tuote!:), / sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  2. On tuttu sarja, mutta nyt en ole käyttänyt vuosiin, kun sairastuin syöpään, joten rahatilanne on ollut todella huono. anneli.kaikkonen@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)