torstai 14. joulukuuta 2017

Omien joulukalenterien luukut 1 - 5.


Kertoilin marraskuussa teille, että minulla on tänä vuonna ekaa kertaa aikuisiällä joulukalenteri, joka ei sisällä suklaata. Olen haaveillut pitkään kosmetiikkakalentereista ja tänä vuonna sain kahdelta yhteistyökumppaniltani nämä kuvassa näkyvät kalenterit. Lupailin teille aiemmin, että kirjoittelen blogiin postauksia luukkujen sisällöstä ja tänään tulee eka sellainen. Käydään läpi luukut 1-5. Ajattelin tehdä joulun jälkeen vielä yhteenvetopostauksen missä näytän koko kalenterin sisällön, mutta sitä ennen nyt näissä viiden satseissa :)
NYX Lippie Countdown -huulimeikkikalenterista tulee siis tosiaan 24 erilaista huulimeikkituotetta. Ensimmäiset viisi näyttävät tältä. Mukana on huulipunaa (mattana ja kiiltävänä), puikkona, applikaattorin kanssa ja kynänmallisena. Pakko sanoa, että olin tosi iloisesti yllättynyt NYX:n huulimeikkien pigmenttisyydestä! Kuten swatcheista voitte nähdä, ovat kovin värikylläisiä kaikki. Kaikki sävyt eivät ole ihan mua varten, mutta en odottanutkaan, että jokaisesta kalenterinluukusta tulisi just mun makuun sopivia tuotteita :D Olis aika mahdotonta. Mutta näistä ekasta viidestä heti neljä menee käyttöön. Kolmannen luukun She Devil on mun makuun liian hurja, mutta nämä muut ovat ihania. Ekan luukun punainen Eden on niin kaunis!


L'Occitanen kalenterin ensimmäiset viisi luukkua tarjoili tällaisia herkkuja. Muistelin joitakin vuosia sitten lukeneeni jostain, että luukuista oli tullut kaikkea sälää, kuten pakettikortteja ja jotain muuta millä ei oikein tehnyt mitään. Olin siis todella iloisesti ja positiivisesti yllättynyt kun ensimmäiset viisi luukkua sisälsi näitä matkakokoisia tuotteita. Aivan ihania juttuja; Kirsikankukka suihkugeeli, Sheavoi käsivoide, Mantelisaippua, Verbena vartalovoide ja Pioni käsivoide. Näistä menevät kaikki varmasti käyttöön. Sanoin just mun miehellekin, että tässä kalenterissa on kivasti hinta ja laatu kohdallaan. Tosi ihania juttuja tullut kaikista luukuista. Tykkään!


Oliko tässä tuttuja tuotteita? Onko sinulla joulukalenteria?


4 kommenttia:

 1. Kiva, kun teet näistä kalentereista postauksia, koska haluan ensivuonna hankkia jonkun muun kalenterin kuin YR:n kalenterin... NYX:n kalenteria mietin ja ainakin ensimmäisten luukkujen sisällöt näyttävät hyvältä. Samoin kyllä L'Occitanen... Tuo käsivoide on ihan parasta! <3

  VastaaPoista
 2. L`Occitaine on tuttu, ihanan tuoksuisia tuotteita

  VastaaPoista
 3. Mulla on elevenin ja L`occitanen kalenterit. Molemmista olen tykännyt ;) ja kaverilta saan NYXit mistä se ei tykkää ;D käteviä nuo minikoot!

  VastaaPoista
 4. Ei ole joulukalenteria kun en onnistunut saamaan sitä kosmekalenteria jonka olisin halunnut... Mulla oli viime vuonna L'Occitanen kalenteri ja olisin hankkinut tänäkin vuonna jos sisältöä olisi muutettu enemmän. Huomasin nimittäin suurimman osan tuotteista olevan samoja kuin viime vuonna ja toki tahtoisin kokeilla ihan uusia tuotteita =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)