keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Juhlistimme 100-vuotiasta.Viikko sitten juhlittiin 100-vuotiasta Suomea. Meidät oli kutsuttu rakkaiden ystäviemme luo viettämään itsenäisyyspäivää ja juhlimaan 100-vuotiasta kotimaatamme. Ystävämme järjestävät mitä upeimpia juhlia ja tunnelma niissä on aina todella välitön, lämmin, ihana ja hauska. Juhliin oli kutsuttu meille entuudestaan tuttuja ihmisiä, itse asiassa juhlijat olivat pitkälti samoja ihmisiä kuin jokakesäisissä Hattujuhlissa. Suomi100 -juhlien isäntäpari kun oli sama kuin Hattujuhlienkin.

Juhlistimme itsenäisyyspäivää 12 aikuisen ja 9 lapsen voimin. Päivä sujui todella mukavasti ja vaikka meidän lapsikatras oli noinkin suuri, mitään suuria katastrofeja ei käynyt. Kukaan ei niellyt Legoja tai tunkenut niitä nenäänsä. Ei juostu pöydänkulmia päin eikä rikottu hampaita. Fiksuja muksuja siis :)

Söimme ihanan juhla-aterian, nostimme maljan Suomelle ja arvuuttelimme kuuluisien suomalaisten legendaarisia lausahduksia. Pääsimme hieromaan myös älynystyröitämme myös merkittävien vuosilukujen parissa tietovisassa missä piti yhdistää vuosiluku sekä tapahtuma. Oma vuosilukuni oli 1920 ja silloinhan perustettiin Turun yliopisto.

Juhlien jälkeen mietin, että elämä olisi huomattavasti tyhjempää, jos ei olisi ystäviä. Olemme niin kiitollisia ja iloisia siitä, että elämässämme on ihmisiä, joiden seurassa on yksinkertaisesti vain niin hyvä olla.

Juhlissamme on muodostunut perinteeksi, että minä dokumentoin valokuvien voimin tapahtumat ja näin myös tälläkin kertaa. Tässä kuvakavalkadi, olkaa hyvä.

Isot kiitokset vielä isäntäparille sekä kaikille juhlijoille. Seuraavia juhlia odotellessa :)


1 kommentti:

  1. Ohanat juhlat teille on ollut. Kiva kun olitte pukeutuneetkin niin hienoiksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)