maanantai 4. joulukuuta 2017

Dermosilin joulu.


Viikko aloitetaan jälleen jouluisilla tunnelmilla. Nyt ollaan jo joulukuussa ja lahjojen hankkiminen käy kuumana. Lupasin teille jo marraskuun puolella, että vinkkailen kivoja joululahjavinkkejä hyvissä ajoin ennen joulua ja tänään onkin vuorossa Dermosilin valikoimista löytyvät ihanat setit.

Itse odotan aina syksyisin Dermosilin joulukaupan avautumista, sillä monena vuotena siellä on ollut todella ihania tuotteita ja hyvin kauniissa pakkauksissa. Niin myös tänäkin vuonna. Sain Dermosililta heidän jouluisia meikkisettejään tutustumista varten, joista muutaman käyn kanssanne tänään läpi.
Tulips -tuotepakkaus pitää sisällään kaksi huulimeikkiä; toinen mattapintainen ja toinen kiiltävä. Tuotteita voi käyttää erikseen tai yhdessä. Mattapinnan antava nestemäinen huulipuna on kauniin vanha roosa, jossa on erinomainen pigmentti. Itse olen aika tarkka mattapintaisten huulipunien suhteen, koska jotkut niistä kuivattavat huulia aivan liikaa. Tämä kuitenkin tuntuu huulilla pehmeältä, eikä jämähdä kiristäväksi kalvoksi huuliin. Sävy on tosi hyvä ja hyvin universaali. Tämän tyyppinen sävy sopii poikkeuksetta melkeinpä kaikille, sillä se on lähellä huulten omaa sävyä.

Shampanjansävyinen kiilto sisältää kimaltavia kultahippusia ja nehän sopivat joulun sekä uuden vuoden juhliin täydellisesti. Kiilto ei tahmaa eikä tunnu huulilla epämiellyttävältä. Shampanjansävy antaa kauniin kontrastin esim. tummemman silmämeikin kaverina.

Nämä yhdistämällä syntyy upea ruuskulta, joka on yksi tämän hetken suosituimmista sävyistä sekä meikissä että myös hiuksissa ja koruissa. Pysyvyys on mielestäni näissä tuotteissa oikein hyvä ja hinta sopiva. Kaksi huulituotetta Tulips -setissä maksaa 7,90 €. Tuotteen pääset tilaamaan tästä.


Ruusukultaisten huulien kaveriksi pitää ehdottomasti tehdä ruusukultaiset kynnet, eikö vain. Rose Gold -setistä löytyy tuotteet joulun kauneimpien kynsien saavuttamiseen. Pakkauksessa on mukana Winter Rose -kynsilakka, joka on kauniin roosan sävyinen ja sointuu erinomaisesti yhteen Tulips -setin mattapunan kanssa. Rose Gold -settiin kuuluu myös Diamond -kynsipuuteri sekä Gel Effect -päällyslakka.

Ruusukullan kynsiisi saat kun lakkaat pari kerrosta Winter Rose -lakalla ja annat kerrosten kuivua kunnolla. Tämän jälkeen levität kynnelle kerroksen Gel Effect -päällyslakkaa ja annat sen kuivia noin minuutin ajan. Kokeile varovasti, että lakka on hieman kosteaa. Levitä pakkauksen mukana tulevalla applikaattorilla Diamond -kynsipuuteria kynnelle, hieman kostean päällyslakan päälle ja painele varovasti, älä hankaa. Kiinnitä puuteri lisäämällä vielä kerros päällyslakkaa.

Rose Gold -setin hinta on 9,90 € ja sen pääset tilaamaan tästä.Talven kuivattamille käsille on ehdottomasti ihana levittää hyvää kosteusvoidetta ja käsienpesu hoitaa käsivoiteeseen mätsäävällä saippualla. Joulukaupasta löytyy Let's Celebrate -setti, joka pitää sisällään lakritsin makuiset tuoksuiset tuotteet -käsisaippuan sekä käsivoiteen.

Pullot ovat hyvin tyylikkäät ja niitä pitää esillä mielellään. Lakritsin tuoksu tuotteissa on mielettömän herkullinen ja siksipä nämä ovatkin oiva lahjavinkki erityisesti kaikille lakun ystäville. Let's Celebrate -setti on myös kunnianosoitus 100 -vuotiaalle kotimaallemme Suomelle ja tämän setin myötä Dermosil haluaakin tehdä suomalaisille perheille hyvää. Jokaisesta myydystä setistä lahjoitetaan 1 euro Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Keräsyvaroilla tuetaan lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä ja perheiden vertaistuen palveluja.

Itse halusin ehdottomasti tukea tätä hyvää asiaa ja kunniottaa myös tällä tavoin 100-vuotiasta Suomea. Setin ostamalla tuotat varmasti hyvää mieltä kaikille. Let's Celebrate -setin hinta on 10 € ja sen sisältämät käsisaippua sekä käsivoide ovat kooltaan muhkeat 300 ml kpl. Setin pääset tilaamaan tästä.

Toivon mukaan löysit tästä postauksesta mukavia vinkkejä joululahjaideointiin! Koko Dermosilin jouluvalikoiman näet tämän linkin takaa.


Ovatko Dermosilin tuotteet sinulle tuttuja?


Meikkituotteet saatu yhteistyössä blogin kanssa, Let's Celebrate -setti itse ostettu.

6 kommenttia:

  1. Dermosilin joulutuotteet on mullekin eräänlainen jouluperinne. Odotan erityisesti miesten kosmesettejä, ne kun on niin käteviä lahjoja;) Samaten tykkään suihkusaippuajutuista ja niistä huulirasvapurkeista, joita aiempina vuosina oli parin kolmen purkin setissä.

    VastaaPoista
  2. Viime jouluna hommasin Dermosilin tuotteita niin itselle kuin lahjaksi, mutta olen onnistunut hillitsemään itseni tänä vuonna, vaikka tuo kynsilakkapaketti houkuttaakin. :)

    VastaaPoista
  3. Dermosilin tuotteet ovat tuttuja, tykkään varsinkin Dermosilin kynsilakoista :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)