maanantai 11. joulukuuta 2017

BONUSLUUKKU!


Arvatkaapa mitä! Joulukalenteri jatkuukin vielä tämän yhden luukun verran! Tämä on ns. bonusluukku ja sieltä paljastuu hiljattain blogissa pyörähtänyt Signe Seebidin luomusoijavahakynttilä, tuoksussa Luonnon Raikkaus (Looduse Värskus).

HUOM! Tämä luukku on auki ainoastaan blogissani eli kaikista muista kanavista (insta, facebook jne.) klikataan tänne ja osallistutaan täällä.

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

1. Olet lukijani eli löydyt Googlen Rakkaat Lukijani -laatikosta, Blogit.fi -sivuston tykkääjistä, Bloglovin -seuraajista tai Facebook/Insta- seuraajista. Tai vaikka kaikista, mutta vähintään yhdestä.

2. Jätä kommentti s-postin kera ja kerro kommentissasi kaikkien aikojen paras joululahja, jonka olet saanut. Osallistua voi myös lähettämällä minulle viestiä blogini s-postiin (nonnula@gmail.com) ja kertoa sinne parhaimman joululahjasi. Viestikenttään aiheeksi bonusluukku.

3. Arvonta alkaa ma 11.12.2017 klo 07.00 ja päättyy pe 15.12.2017 klo 23.00. Tällä aikavälillä saapuneet sääntöjen mukaiset osallistumiskommentit sekä kommenttikentässä että s-postissani pääsevät mukaan arvontaan.

4. Palkinto on sponsoroitu ja se toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Blogiani pääset seuraamaan kaikissa näissä kanavissa:

-Blogini sivuilla Facebookissa
-Bloglovinissa
-Instagramissa
-Blogit.fi -palvelussa
-Tai klikkaamalla itsesi Googlen kautta lukijaksi tuossa oikealla sijaitsevassa Rakkaat Lukijani-laatikossa.

Onnea arvontaan ja kivaa alkavaa viikkoa! :)

 (kuva lainattu Bona Valeren verkkokaupasta)

50 kommenttia:

 1. Seuraan instan ja fb:n kautta koska blogloviniin jaksan kirjautua enää harvoin :)

  Varsinaista parasta joululahjaa en osaa kyllä sanoa, en itseasiassa muista tällä hetkellä ainuttakaan saamaano joululahjaa...lapsen ilo on se tärkein asia meille, oikeastaan ainut millä on oikeasti merkitystä :)

  sarunina@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kaikkien aikojen paras joululahjana on lapsena saatu rakas nalle, joka on vieläkin tallessa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. vuosia sitten pääsin sairaalasta kotiin jouluaatoksi, se oli perheelliselle ihana lahja, vaikka tapanina piti mennä takaisin
  kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Itseltäni löytyy yksi näitä kynttilöitä jemmoista, mutta en ole sitä vielä raaskinut ottaa käyttöön - harmi kun ei tullut useampaa ostettua messuilta :D

  Seuraan bloggerin, Facebookin ja ig:n kautta. :)

  Paras joululahja, hmm. Aikuisiällä emme enää hirveästi lahjoja ole vaihtaneet, joten nykyisin paras joululahja itselleni on valkea ja tunnelmallinen joulu, hyvä ruoka & seura. Konkreettisemmat lahjat ovat sieltä lapsuudesta ja mieleen tulee yhtenä näistä yhteislahja veljeni kanssa; autorata, josta olimme aikasta innoissamme molemmat :D

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sain muutama vuosi sitten lahjaksi aktiivisuusrannekkeen, joka mittaa myös unta. Järkytyin kuinka levotonta ja ihan liian lyhyttä uneni oli, joten olen ruvennut panostamaan nukkumiseen :) Sain siis lahjaksi hyvää oloa.
  Luen bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikkien aikojen paras lahja on ollut varmaan piano, sillä sitä on tullut 10 vuotta soitettua, enkä vaihtaisi sitä mihinkään <3

  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Nukkekoti 5-vuotiaana. Se on minulla vielläkin tallessa. Kunnostelen sitä ajan ja taitojen mukaan harrastuksena.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Paras joululahja on, että olen aina saanut viettää joulua rakkaiden ja tärkeiden ihmisten kanssa. Samanlaista joulumieltä ei saisi yksikseen.

  kowalski1 (a) luukku.com

  VastaaPoista
 9. mukana. En kyllä osaa sanoa parasta lahjaa, parasta on rakkaiden kanssa olo ja muistot.
  pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Sain 8 vuotiaana nukkekodin, se on minulla vieläkin.
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 11. Hmmmmm.... jälkikäteen yhdeksi tärkeimmistä on noussut nomination koru jonka sain kummitädiltä. Hän sairastui yllättäen syöpään ja nukkui liian nuorena pois nyt on kiva kun katselen korua johon useamman kerran hän toi aina uuden palan ❤ yleosesti joulussa minulle kuitenkin on tärkeämpää läheisten kanssa yhdessäolo kuin paketit ja niiden sisältö :)
  johanna.kristiina@hotmail.com
  Facebookissa seuraan -Johanna

  VastaaPoista
 12. Facebookissa ja bloggerin kautta seuraan. Kysymykseen on helppo vastata. 2 vuotta sitten sain yllättäen mieheltä tiibetinspanielin pennun Pörrin <3

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraan bloggerin ja fb kautta. Paras lahja on ollut lelukoira (bobby?), Jossa oli pillit mukana. Niihin puhaltamalla koira teki erilaisia kivoja juttuja :D

   jonnarawr@hotmail.fi

   Poista
 13. Mukana arvonnassa. Paras lahja tuli 90-luvun alussa, kun sai ensimmäisen oman CD-soittimen ja muutaman levyn. katri.vihavainen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Thaimaan matkan sain mieheltäni <3
  han.nystrom@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Parasta lahjaa on hankala sanoa, ehkä lapsena saatu polkupyörä. Silloin ainakin innostuin lahjoista paljon enemmän kuin nyt.
  Bloggerissa ja facebookissa ainakin seurailen,
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 16. Paras lahja on tuo Taika-neiti, joka syntyi kolme vuotta sitten jouluna (tai siis joulupäivänä) :) Bloggerin kautta seurailen <3 Ihanaa joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 17. Kuopus syntyi joulukuussa <3 Nuoruusessa sain New Kids On The Block-kasetin :D Ai että kun olin siitä niin onnellinen :D
  Kahdella mukana :)

  heli(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 18. Onpas vaikeaa valita vain yksi lahja, joka olisi paras. Sitä arvostaa nykyään paljon enemmän sitä, että koko perhe olisi koossa ja kokoontuisi yhteisen pöydän ääreen nauttimaan jouluherkuista ja joulutunnelmasta. Nykyään tälläiset joulut ovat olleet turhan harvassa :( Mutta jos ns. oikeista lahjoista puhutaan niin varmaan avomiheni itse kirjoittama rakkauskirje ja sydämenmuotoinen koru ovat parhaiten jääneet mieleen ihan vaan sen vuoksi, miten paljon toinen näki vaivaa ja panosti tuohon kirjeeseen :)

  Seuraan bloglovinin kautta :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Paras lahja on ollut yksi meidän kissoista :) Bloggerin kautta.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vaikea valita yhtä, kun niin monta... Ehkä parhain on ollut lomamatka :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Paras lahja on se kun joka joulu saadaan perheen ja suvun kanssa viettää yhteistä aikaa <3 facebookissa seurailen :-)

  VastaaPoista
 22. Joka joulu paras lahja on se kun saa viettää yhteistä aikaa perheen ja sukulaisten kans <3 seuraan facebookissa

  VastaaPoista
 23. Edesmenneeltä kummitädiltä saadut vaaleanpunaiset sormikkaat joissa oli 100mk seteli sisällä :)

  VastaaPoista
 24. Seuraan sekä facebookin että instan puolella. Paras on ollut varmaankin, kun sain pienenä oman radion, se oli kova juttu silloin. Viime vuoteen asti se radio vielä pysyi ehjänä. Oli hyvä radio.

  VastaaPoista
 25. Ai paras joululahja? No tietenkin perhos Barbie maagisine kukkataikasauvoineen, joka liikutti mekossa olevia perhosia. Lisäksi saman sarjan suklaalevy (!) ja pussilakanasetti. Ainoa mitä ei enää löydy, on se suklaalevy :D Tosin, se oli aika pahaa, mutta tuli syötyä kuitenkin, hituisen suolaisen makuista.

  Seuraan Bloggerin kautta.
  talkandbake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 26. Paras joululahja on ollut kuntopyörä, ja polvi saatu sillä kuntoon leikkauksen jälkeen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Bloggerin kautta seurailen :).

  Voi vitsit on vaikea valita paras joululahja, koska niitä on niin paljon. Hajuvesilahjat ovat aina hyviä, joten varmaan yksi parhaimmista lahjoista on ollut Versacen Bright Crystal-tuoksu :).

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 28. Sukset taitaa olla parhaat :) Blogger- ja facelukijana mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Mieleenpainuvin ja ilahduttavin lahja on 6-vuotiaana saatu iso punainen nalle. Se on minulla vieläkin, vaikka se näyttää nyt silmiini lähinnä groteskilta roikkuvine kielineen puoliksi irronneine silmineen.

  tpptuuli724(at) hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Varmaan meille jouluaattona asettunut kollikissa, on se paras joululahja.
  mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 31. Nelli nalle oli paras,ihana ruskea teddy karhu.

  VastaaPoista
 32. Ää, en oikein tiedä, kyllä niitä hyviä lahjoja olen saanut niin paljon,ja parhaat ostan kyllä ite ittelleni.Jouluna parasta on tunnelma ,ruoka ja perhe. Pidän joka joulu itse huolta,että saan hajuvettä joululhjaksi ja se nyt on sellainen mieleuisa ja suklaarasiat kelpaa myös kummasti:)
  taina.vastamaki@dnainternet.net

  VastaaPoista
 33. Tämä ei tavallaan ole joululahja, mutta sairastuin teininä jouluna umpisuolentulehdukseen, ja vietin joulupäivät sairaalassa. Kun tulin kotiin, vanhempani olivat ostaneet minulle stereot ja ne ollivat soimassa huoneessani. Se oli ihana yllätys, ja jäänyt mieleen.
  krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Lapseni syntymä on ollut paras joululahja :) Seuraan bloggerin ja bloglovinin kautta.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Paras joululahja, jonka olen saanut o n kultasormus.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Ehkä ikimuistoisin joululahja on lapsuudesta. Olin toivonut tietynlaista ihanan pinkkiä uimapukua, jonka pukki sitten toi. Olin niin onnellinen siitä, että vietin aattoillasta pari tuntia se päällä :D Olen blogisi seuraaja ja osallistun arvontaan :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukana lukijana!
  Paras joululahjani ikinä on ollut mieheni ostama rannekello. Se oli juuri oikeanlainen ja tarpeellinen, ja ilahduttaa minua edelleen lähes päivittäin ranteessa.
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Blogit.fi:ssä seuraan. Paras joululahja on varmaankin ollut nalle, perinteinen teddy =)
  seppa.paivi63@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Lapsuuden joulut yhdessä perheenjäsenten kanssa. Koko aikuiselämäni olen viettänyt joulut yksin...

  VastaaPoista
 40. Mukaan! Paras lahja on ollut mun lemppari aamutossut :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Lapsena saamani hieno kirjoituspöytä :D
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mieleenpainuvin lahja on ollut noin neljä vuotiaana saatu jättinalle, joka oli minua isompi. Kuvakin tuosta hetkestä on vielä tallessa.
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Lapsena saatu kaunis leikki astiasto on jäänyt mieleeni. Monet leikki kahvit ja teet tarjosin niistä leikkikavereilleni.
  Blogia seuraan Facebookin ja Bloglovinin kautta.
  honkanenpa at gmail.com

  VastaaPoista
 44. En osaa nimetä parasta lahjaa, lapsuuden joulut ovat olleet mieleenpainuvimpia niin lahjojen kuin tunnelmankin vuoksi :) Seuraan Facebookin ja instagramin kautta.
  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Ehkä walkmanit.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 46. Seuraan fb:ssa. Lapsuuden jouluista muistuu elävästi mieleen nukkekoti, jonka pukki toi.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 47. Seuraan bloggerissa. Kaikista parhain lahja on valkoinen pehmokissa, jonka olen saanut pienenä. Se on vieläkin minulla tallessa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Bloggerissa seuraan. Ei ole jäänyt mitään tiettyä lahjaa mieleen, enemmänkin joulun tunnelma :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Bloglovinissa seuraan. Paras joululahja on ollut mieheni ostama sykemittari, hillitsi sopivasti vauhtia. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)