tiistai 12. joulukuuta 2017

Bette Box joulukuu.Vuoden vimppa Bette Box on täällä! Joulukuun boxin teema on Huoliteltuna Joulupöytään. Boxissa on mukana tällä kertaa kollegani Glitz & Glam -blogin Minnan kaksi suosikkituotetta.

Kurkataanko boxiin?


Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisieni, ovh. 10,90 € kpl.

Tämä meikkimuna eli meikkisieni on toinen Glitz & Glamin Minnan suosikeista. Meikkisieni on muotoiltu toisesta päästä viiston mallikseksi, jonka ansiosta sen kanssa saa meikkipohjan tehtyä helposti ja nopeasti. Sientä voi käyttää kuivana tai kosteana ja sen avulla voi levittää nestemäiset, kiinteät, puuterimaiset ja voidemaiset meikkipohjat, korostustuotteet, poskipunat sekä puuterit.
Itse olen jo vuosia käyttänyt tämän tyyppisiä meikkisieniä, enkä edes muistaa aikaa ennen näitä. Tosi hyvä tuote boxissa, näitä tarvitsee aina!


Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi, ovh. 24,90 € / 30 ml.

Toinen Minnan suosikki oli tämä Lumenen tehoseerumi, joka sisältää pohjoista lähdevettä, koivumahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaloronihappoa. Seerumi kosteuttaa, häivyttää ikääntymisen merkkejen näkyvyyttä ja pitää ihon kimmoisana. Tämä on mielestäni boxin ehdoton tähtituote! Rakastan seerumeita ja mielelläni testaan kotimaisen Lumenen tarjontaa aina kun mahdollista. Erinomainen tuote boxiin!


Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakkaduo, ovh. 25 € / 2 x 14,7 ml.

Geelilakkauksen ykköstasoa edustava Sally Hansen on kiva brändi ja tykkään merkin tuotteista. Boxista löytyi tämä setti, joka ilahdutti isosti. On aika arvokas ja tykkäsin lakan väristä. Geelipäällyslakkoja multa löytyy varastosta useampi, joten saatan luopua tästä päällyslakasta ettei ehdi pilaantumaan ennenkuin saan varastossa olevat ekaksi käytettyä :D Tämän setin idea on, että geelipäällyslakka kovettuu ilman UV-lamppua, ihan päivänvalossa ja lakkauksesta tulee kestävämpi. Lakkaus kestää jopa 14 päivää. Ihana tuote boxissa!


MayBeauty The Incredible Face Mask Kasvonaamio, ovh. 25 € / 8 x 10 ml.

Kovaa suosiota nauttiva Black Mask -henkinen kasvonaamio on löytänyt tiensä Bette Boxiin! Hurraa! Naamio on peel-off eli se kuoritaan iholta liuskana pois vaikutusajan jälkeen. Tämän tyyppinen naamio on mustapäiden tuhoaja ja huokosten syväpuhdistaja. Olen aiemmin tänä vuonna päässyt kokeilemaan juurikin näitä MayBeautyn naamioita ja nämä ovat todella loistavia! Mustapäiden ja lian lisäksi kasvoista irtoaa myös karvat :D eli varovasti kulmakarvojen lähellä! Todella loistava tuote boxiin!


Avéne Xeracalm A.D.Cleansing Oil -puhdistuöljy & Avéne Xeracalm A.D.Cream -kosteusvoide
ovh. 22,90 € / 400 ml ja ovh. 22,90 € / 200 ml.

Apteekkisarja Avénelta tuli kaksi matkakokoista tuotetta, puhdistusöljy sekä kosteusvoide. Kummatkin ovat hajusteettomia ja käyvät koko perheen käyttöön. Olen tykännyt sarjan muistakin tuotteista, joita on joskus aikoinaan tullut Livboxista/Bette Boxista, joten ilolla otin nämä vastaan.


Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain, ovh. 4 € / paketti, sis. hammaslankain + 5 vaihtopäätä.

Bette Boxiin vakiovarusteena kuuluu hammashygieniatuote :D Eikä se haittaa mua ainakaan yhtään! Mulla nimittäin juuri hiljattain loppui edellinen lankain ja uuden hankkiminen on ollut ostoslistalla hetken. Onneksi sellainen tuli nyt boxista :)


Bonustuote: Police Legend -tuoksu. Yllättävän kiva tuoksu, vaikka Police onkin huokeampi tuoksu. Itse en ihan kuulu Policen tuoksujen ystäviin, mutta ei tämä huono ollut. Tuoksussa on mukana bergamonttia, herukoita ja valkoisia kukkia. Ei paha!


Sellainen oli joulukuun boxi! Mun mielestä tosi kiva ja paljon kivoja tuotteita! Oman boxin pääset tilaamaan tästä linkistä. Boxin hinta on 18,90 € / kk.

Mitä sinä tykkäsit joulukuun boxista?

Bette Box saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Kerrassaan loistava kokonaisuus :)

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/12/bette-box-joulukuu-2017.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)