keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Aivan kreisiedullista.


Olettekin jo varmaan bonganneet kollegoideni blogeista uutuussarjan nimeltä Miss Beauty London? Sain kuvassa näkyvät tuotteet pr-toimistolta testiin ja päätin päästää tämän superedullisen sarjan muutamankin kerran ääneen täällä blogissani. Kuten kuvasta voitte todeta, testattavaa tuli kohtuullisen avokätisesti, joten en missään nimessä tee yhtä kymmenkilometristä postausta vaan nostelen itseäni ilahduttaneita tuotteita esille muutamissa eri postauksissa. Tänään mennään sarjan ripsariin, mutta vasta kohta. Sitä ennen pari sanaa tästä sarjasta, jos jollekulle tämä on vielä vieras.

Miss Beauty London on lanseerattu vuonna 2011 Iso-Britanniassa ja on hintaluokaltaan todella edullinen. Essence on tähän verrattuna melkeimpä kallis :D No ei, aika saman hintaisia ovat, mutta tämä taitaa olla oikeastikin hitusen edullisempi. Kallein tuote sarjassa maksaa 4,98 €, joten se olkoon referenssinä.

Kun puhutaan näin huokean hintaisesta sarjasta, väkisinkin tulee mieleen ovatko tuotteet ihan pelkkää kuraa. Voiko pikkurahalla saada laatua? Itse olen aina mieli avoinna myös näille hyvinkin edullisille sarjoille, sillä olen monta kertaa todistanut miten ihania helmiä näistä kreisiedullisista sarjoista löytyy. Nyt kun olen testaillut tämän sarjan useampaa tuotetta, näytän tälle sarjalle isoa peukkua. Pigmenttisyys on jopa niinkin runsasta, että ekalla testikerralla kasvojen muotoilupaletin sävyt saivat aikaan pienimuotoiset överit meitsin kasvoilla. Hupsis. Mutta siitä toisella kertaa lisää.

Sarjaa myydään Prismoissa ja isoimmissa S-marketeissa ympäri maan. Moni ehkä mieltää sarjan hyvin paljon nuorille suunnatuksi, mutta minä ainakin huidon molempia käsiä ilmassa, että kyllä näitä voi käyttää surutta myös me varttuneemmatkin ihmisyksilöt. Sarjassa on yli sata tuotetta ja osa niistä on suunniteltu pelkästään Suomen markkinoita varten. Hinnat liikkuvat 1,89 - 4,98 € välillä. Ei paha.Jos saan ripsarin testattavakseni, otan sen aina pienellä kauhulla vastaan. Mun ripset ovat surullisen kuuluisat itsepäisyydestään, lyhyydestään ja siitä, että eivät vaan ole mitään ilman taivutuksia. Kiljuin onnesta päänsisäisesti kun testipussukassa oli ripsari vedenkestävänä versiona. Erittäin lupaavaa! Harja on mukavan klassisen kapea ja massa mustaa. Hmm, hyvältä näyttää.

Yllätys oli todellakin pepulleen lennättävää mallia kun aloin sutimaan tätä haastaviin ripsiini. TÄMÄ TEKI RIPSISTÄNI NIIN KIVAT! Oikeasti, mä en ripsaria kehu jos se ei toimi mulla just eikä melkein. Ihanan jämäkkä massa, pitää taivutukset todella hyvin, pystyy kerrostamaan, ripset näyttää erotelluilta ja PITKILTÄ. Ah, tämä on kiipperi. Ja hei hinta! Get this: 2,49 €. Hah, naurettavan halpaa! Mutta oikeesti mikä laatu, ottaen huomioon tuon hinnan! Ikinä, ikinä en olisi uskonut, että kahdella ja puolella eurolla irtoaa tällainen tuote. Huh!Tosta voitte ihan itse todeta, että kyllä toimii! Tosi nätti lopputulos. Ainoa pienehkö miinus on, että koko päivän jälkeen ripsari vähän rapisee silmien alle ja sellaista wp-versio harvoin tekee. Mutta hei, annetaanpa se anteeksi. Kuitenkin useamman tunnin pysyy paikoillaan kuin tatti ja edelleen toi hinta: 2,49 €!

Tästä tuli ehdottomasti yks mun lempparituote tästä sarjasta. Sarjaan kuuluu 3 erilaista ripsaria ja aion kokeilla ne kaks muutakin jossain vaiheessa kun Prismaan asti pääsen. Tämä versio ainakin vakuutti mut.

Palaan tähän sarjaan vielä ainakin meikkipohjan osalta sekä huulimeikeissä.

Mitäs, jokos te ootte ehtineet testata näitä? :)

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

4 kommenttia:

 1. Jihuu, nyt äkkiä ripsariostoksillesingahdus! Täällä nimittäin toinen jolla todella itsepäisen jäykät suorat ripset, joiden pelastus on joko ripsipermanentti tai taivutuksen pitävä vedenkestävä ripsari. Hyvää jouluviikkoa ja terkkuja!

  VastaaPoista
 2. En ole ehtinyt kokeilemaan, mutta ostoslistalla on muutama tuote tästä sarjasta. Mielenkiinnolla odotan jatkopostauksia.

  VastaaPoista
 3. Oho, vaikuttaa tosi lupaavalta! Jos mulla ei olisi ties kuinka montaa avattua ripsaria jo tällä hetkellä, suuntaisin kiireen vilkkaa Prismaan. Tää pitää kuitenkin pitää mielessä, eihän se oo edes todellista että parilla eurolla saa tollasen ripsarin! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää sun ripset. Ostin sarjan luomiväripaletin ja yllätyin kyllä kuinka hyvin väriä tuli ja tuo hinta on kohdallaan. Ostan kyllä ehdottomasti muitakin tuotteita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)