keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Voi hörönplöö.


Kuvassa oleva aparaatti ei ole Teletappien kaveri, Nuunuu-imuri vaan KUIVAIN! Argh! Meille sattui jälleen keittiössämme vanhasta putkistosta johtuva vesivahinko ja kun sanon JÄLLEEN, viittaan kahden vuoden takaiseen heinäkuuhun, milloin viimeksi meillä tulvi samasta syystä vedet lattialle köökissä.

En edes uskalla ajatella tässä vaiheessa mitä tämä kaikki tuo tulleessaan ennen kuin homma on ohitse. Tässä vaiheessa ei vielä tiedetä kunnolla vahingon laajuutta, mutta se tiedetään, että tuo huutava kuivuri on seuranamme seuraavat 3-5 viikkoa. Ihanaa.

Pakko sanoa, että ilmankin oltais tällaista ylläriä pärjätty, mutta mennään nyt näin kun kerran pakko oli sattua. Mulla meni postausten kirjoittamissuunnitelmatkin ihan uusiksi kun tämä pähkinä tuli eilen ratkottavaksi. Tänään tilanne on vähän tasaisempi, joten pääsin huikkaamaan tänne missä mennään ja miksi hiljenin niin äkkiä.

Huomiselle ei tule postausta, mutta pe-su availlaan taas joulukalenterin luukkuja, joten normaaliin rytmiin päästään silloin viimeistään. Katsotaan pääsenkö kirjoittamaan muita postauksia milloin, toivon mukaan kuitenkin jo ensi viikon alussa.

Vesivahingot ovat kyllä oikeasti tosi viheliäitä ja ihminen on tuon joka paikkaan ehtivän kosteuden kanssa aika voimaton. Onneksi on toki apuvälineitä millä vahingot saadaan korjattua, mutta ne korjaukset ottavat yleensä aikaa hurjan paljon.

Huoh, mutta kyllä tästäkin taas selvitään! Kiitos, että ymmärrätte miksi en nyt ehdi olla täällä ihan joka hetki, mutta palaan taas mestoille kun tilanne tasapainottuu. Ja onneksi teillä on Joulukalenteri, joka antaa iloa. Ihanasti ootte jo osallistuneet! Muistakaahan, että kaikkiin luukkuihin saa osallistua 10.12 asti. Ja luukut aukeavat aina pe-su neljän viikon aikana. Muuna aikana on postauksia, heti kun niitä pääsen/ ehdin kirjoittamaan :D

Mutta tsemppiä meille! Ja perjantaina tavataan taas kun kalenterin neljäs luukku aukeaa. Mitähän sieltä mahtaa paljastua? ;)

8 kommenttia:

 1. ARGH! Nyt vois kyllä taloyhtiö alkaa miettimään sitä putkiremppaa, perinteinen on tietenkin kamalan raskas, mutta sukittaminen kestää asuntoa kohti viikon ja menee yhdessä hujauksessa. Ei olen ollenkaan kivaa, että vanhojen putkien takia tapahtuu tollaisia ongelmia jatkuvasti. :( Meillä on myös yksi vesivahinko keittiöstä kuivattu, silloin jouduttiin rakentamaan yksi seinäkin uusiksi, mutta silloin vika oli kattorakenteessa, joka laski sulamisvedet katolta sisään. Onneksi oltiin kotona ja saatiin suojattua lattia, muuten olis sekin mennyt seinän lisäksi uusiksi kuten seinänaapurillamme kävi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taloyhtiö miettiikin :D Me ollaan itse hallituksessa ja työn alla on putkiremppa, alkaa todnäk vuoden päästä.

   Nämä ei ole mitään kivoja juttuja laisinkaan, joten toivon mukaan tämä oli viimeinen meidän kohdalla.

   Poista
 2. Voihan kökkö! Kaikki remppajutut rassaa kyllä hermoja kivasti. Mua ärsyttää jo naapuritontin rakennustyömaakin, ei nimittäin huvittais herää poraamisääniin. Mut toivottavasti selviitte mahdollisimman vähällä vesivahingon suhteen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)