torstai 2. marraskuuta 2017

Täyttä timanttia.


Muistattekos kun jokin aika sitten kerroin teille Vie Collectionin ihmevoiteesta, joka siloitti rypyt muutamassa hetkessä? Nyt on sen rinnalle tullut saman sarjan seerumi, joka vie taistelun ryppyjä vastaan ihan uudelle levelille.

Vie Collection Glyco 10 on tehokas tiiviste, joka sisältää glykolihappoa. Kyseessä on siis happokuorinta, joka uudistaa ihoa todella tehokkaasti yön aikana. Tämä tuote on siis tarkoitettu nimenomaan yökäyttöön, sillä sen sisältämät ainesosat saattavat aiheuttaa päiväkäytössä reaktioita yhdessä auringonvalon kanssa.Happo ajatuksena saattaa puistattaa ehkä hieman, mutta kyseessä on täysin turvallinen tuote. Seerumin koostumus on aavistuksen geelimäistä ja läpinäkyvää. Se on todella miellyttävä levittää kasvoille ja kaulan alueelle. Seerumi jättää ihon heti tosi pehmeäksi ja hyvin hoidetun tuntuiseksi. Sellainen ylellinen tunne kuin olisi käynyt kasvohoidossa. Seerumi imeytyy ihoon todella hyvin ja sen päälle on mukava levittää muut ihonhoitotuotteet. Se ei aiheuta yövoiteen rullaantumista eikä tunnu tahmealta. Kun ensi kerran kokeilin tätä, laitoin välittömästi viestiä mun ihanalle pr-kontaktilleni keneltä tämän tuotteen sain ja kysyin saako tätä litran tonkissa? Ei kuulemma saa, mutta jos saisi, ostaisin heti. Mä voisin uida tässä tavarassa, tämä on meinaan niin fabulous!

Yhdessä Time Control -voiteen kanssa käytettynä tämä toimii todella hyvin. En ole varmasti koskaan kokeillut mitään yhtä tehokkaita anti-agetuotteita kuin tämän sarjan tuotteet ovat. Monesti mainoksissa luvataan yhtä ja toista ja joskus kolmattakin ja oikeassa elämässä tehoja ei juuri näy, jos niitä ei kuvittele. Näiden kanssa on oikeasti toisin. Mä en olisi ihan heti uskonut, että jokin tuote voi oikeasti vaikuttaa niin nopeasti ja niin tehokkaasti kuin esim. Time Control -voide. Hämmästykseni vain jatkuu kun sain myös tämän kaverin testattavakseni.

Kuten sanoin, voisin uida tässä.


Säännöllisesti käytettynä seerumi auttaa ihohuokosia supistumaan, silottamaan ihon pintaa ja madaltamaan juonteita. Se sisältää myös pyrrolidonikarboksyylihappoa, joka syväkosteuttaa ihoa ja antaa sille pehmeyttä erityisesti karheisiin kohtiin.

On tärkeää tietää, että tämä seerumi on tehoiltaan oikeasti voimakasta sekä tehokasta, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain 1-3 kertaa viikossa. Itselläni on vaikeuksia olla käyttämättä tätä päivittäin, sillä tämä on vain niin superi. Mutta suosituksessa kannattaa tosiaan pysyä ja kuunnella omaa ihoa. Itse käytän tätä kolmesti viikossa, mutta ihoni onkin jo yli 40-vuotias, joten kilometriä piisaa sen verran, että naama kestää. Seerumia ei kannata eikä suositella silmänympärysiholle laisinkaan ja jos iho on kovin herkkä, tämä tuote kannattaa silloin jättää hankkimatta.

Glyco10 -seerumi on parabeeniton sekä hajusteeton. Sen hinta on 63 € / 30 ml ja sen voit tilata täältä.
Ja arvatkaapa mitä? Koodilla NONNULA saatte tästä tuotteesta -20 % alennuksen! :) Jeee!

Mä todella suosittelen tätä tuotetta, mikäli ihosi kaipaa uudistusta, liftausta, kosteutta ja jos juonteet ovat alkaneet ottaa hermoon liikaa. Tämä on sitä kirurgiaa ilman veistä, aivan ehdottomasti. Tuote on ehkä hintavan tuntuinen, mutta mielestäni näin laadukkaasta sekä ehdottomasti tehokkaasta tuotteesta hinta on kyllä oikeasti kohtuullinen. Tässä ei tyhjästä maksele.

Tämän myötä, mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille ja sunnuntaina taas tavataan! :)

Vie Collection Glyco10 -seerumi saatu maahantuojalta pr-näytteenä, mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä vakuuttavan kuuloista tekstiä :D Ja uskon kyllä sun hehkutuksen, hapot on ihonhoidossa ihan ykkösjuttu. Mua huvitti ajatus happoseerumi-uinnista :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakuuttava on tuotekin :D
   Ai että, olis varmaan koko kroppa rypytön sen uinnin jäljiltä xD

   Poista
 2. Glykolihaposta on tullut ihan mun suosikkiaineisosia, joten seerumi kuulostaa kiinnostavalta. ^_^

  VastaaPoista
 3. Happotuotteet on kyllä tehokkaita, pidän tän mielessä :) Mun mielestä hinta ei ole "paha", kun mun yks happoseerumi maksoi reilusti yli satasen :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkaan mielestä tässä ei ole kauhean paha hinta, kun ottaa huomioon mikä tuote tämä on :) Ja tuolla mun koodilla saa vielä hinnasta pois :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)