maanantai 27. marraskuuta 2017

Talvinen smokey eye -meikki.
Kunnon smokey eye -silmämeikki on etenkin juhla/iltameikkien klassikko. Itse tykkään tehdä utuisia sumusilmiä aina aika ajoin ja suosin meikissäni silloin harmaan eri nyansseja. Tein reilu viikko sitten savuisen silmämeikin ja käytin sen tekemiseen Rimmelin uutuuspalettia, Magnif''Eyes Eye Contouring Palette 003 Smoke Edition.

Lokakuussa myyntiin tullut luomiväripaletti pitää sisällään 12 luomiväriä harmaan sekä lilan eri sävyissä. Luomivärinapit ovat helmiäis-, glitter- sekä mattasävyisiä. Niitä yhdistelemällä sekä sekoittelemalla saa loihdittua todella intensiivisen ja omiin silmiin sopivan silmämeikin. Paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin, jonka avulla luomivärit ovat helppo levittää sekä häivyttää.


Rimmel tunnetaan edullisena meikkibrändinä, mutta brändin tuotteet ovat mielestäni laadukkaita hintaansa nähden. Minulla on ollut Rimmeliltä lukuisia tuotesuosikkeja vuosien aikana ja pitää myöntää, että tämä paletti meni heittämällä niiden joukkoon.

Vaadin luomiväreiltä paljon, koska haluan silmämeikkieni olevan intensiivisiä ja kestäviä. Saadessani tämän paletin testattavakseni, huokailin ihastuksesta ääneen kun swatchailin luomivärejä kämmeneni päälle. Jokaikisessä napissa on tasaisen hyvä ja voimakas pigmentti. Paletti on erittäin tasalaatuinen ja luomivärien koostumus on hyvin miellyttävä. Ne sulautuu toisiinsa vaivatta ja häivyttäminen käy helposti.

Rimmel Magnif'Eyes Eye Contouring -paletin suositushinta on vain 14,90 €. Laatu on huomattavasti hintaa korkeampi. Suosittelen tätä palettia lämpimästi, sillä paletti on todella laadukas.

Kurkataanko minkälaisen meikin tein paletilla?Käytin paletista useampaa sävyä ja kuten kuvasta näette, ne sulautuvat kauniisti yhteen. Silmämeikki pysyi muuttumattomana koko päivän eikä karissut poskille missään vaiheessa. Uskomaton pysyvyys, intensiteetti ja koostumus. Jos näin edullisesti saa näin hyvää laatua, en näe järkeä hankkia mitään kalliimpaa :)


Magnif'Eyes -luomiväripaletteja on saatavilla kolmea erilaista. Tämän Smoky -paletin lisäksi markkinoilta löytyy Nude edition ja Blush edition. Niistä kummastakin tulee blogiin juttua tuonnempana.

Olen todella vaikuttunut tämän paletin ominaisuuksista ja laadusta! Mikäli olet hankkimassa luomiväripalettia itsellesi, tämä on erittäin hyvä vaihtoehto.

Mikä on sinun Rimmel -suosikkisi?

Paletti saatu pr-näytteenä.

8 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis meikki! <3 Ja palettikin vaikuttaa kyllä tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. minun suosikkini on Magnif``Eyes Eye Contouring Palette 003 Smoke Edition.<3!:) terkuin sandi.osterlund@gmail.com /tämä näyttää upealta ja liilat sävyt plussaa; sopii omiin siniharmaat silmiini:)

    VastaaPoista
  3. Voi miten upea meikki, sopii sun silmiin täydellisesti! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)