keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Sametisti mattaa.


Mattapunat ovat tulleet jäädäkseen. Tänään tutustutaan Rimmelin uutuuspuniin, Stay Matte Liquid Lip Colour -sarjaan. Oma kokemukseni mattapunista on vähän kahtiajakoinen; pidän niiden kestosta, mutta useimmat tuntuvat huulilla kovin kuivilta ja jäykiltä. Saadessani nämä testiin, odotin innolla näiden kokeilemista, koska värit ovat aivan suoraan minun mukavuusalueeltani otettuja.

Ilostuin myös näiden tuntumasta. Puna on helppo levittää ja onkin hetken aikaa huulilla jopa kiiltävä, mutta kuivahtaa jonkin ajan kuluttua mataksi. Tunne ei ole lainkaan epämiellyttävän kuiva ja kiristävä vaan samettinen. Kuin huulille olisi asettanut pehmeän, kevyen sekä ohuen maalipinnan. Puna pysyy erittäin hyvin paikoillaan ja useamman tunnin ajan. Pakko sanoa, että yksi parhaimmista mattapunista, joita olen testannut.
Näissä punissa on muuten vedenkestävä koostumus, joka antaa punille erinomaista pysyvyyttä myöskin. Nämä upeat seitsemän sävyä ovat tulleet myyntiin lokakuussa ja niiden suositushinta on 7,90 € kpl. Omat suosikkini ovat ehdottomasti 210 Rose & Shine, 100 Pink Bliss ja 500 Firestarter. Myös loput neljä sävyä toimivat erittäin hyvin. Kahdesta tummimmasta sävystä saa loihdittua pikkujoulukauteen mitä upeimmat huulet.

Kurkataanko miltä sävy 100 Pink Bliss näytti minulla?
Tällä punalla olin katsomassa leffassa Blade Runner 2049 -leffan ja vedin törpöllisen popcornia eikä puna kärsinyt mitenkään. Sävy on mielestäni aivan ihana murrettu koralli, joka antaa mukavasti lämpöä meikkiin. Hyvin paljon minun mukavuusalueeni sävy tämä.


Suuret suositukset siis näille! Mattapunia pelkääville tämä on parempi vaihtoehto, koska tuntuma huulilla ei ole ollenkaan kuiva. Puna siis pitää sen minkä lupaa eli olla samettinen matta. Rimmel brändinä on mielestäni erittäin kiva. Edullisia, helposti saatavia tuotteita, jotka löydät hyvin varustelluista tavarataloista ja marketeista.

Mikä on sinun suhteesi mattapuniin?

Punat saatu maahantuojalta pr-näytteenä.

4 kommenttia:

 1. Voi minä rakastan mattapunia. Näistä ehdottomasti toi toiseksi viimeinen näyttää niin minun punalta <3

  VastaaPoista
 2. No nämähän on mielenkiintoisia! Tuo korallinen sävy sopii sinulle todella kauniisti, heti alkoi houkuttelemaan itseänikin se :D Näitä voisi kyllä kokeilla, kun hintakin on varsin mukiinmenevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nämä ovat kyllä todella ihania punia, suosittelen lämpimästi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)