keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Miesten Boxi.Mun mielestä on aivan mahtavaa, että Bette Box tuo säännöllisin väliajoin myös miehille suunnatun boxin myyntiin. Nyt on kuulkaa joulukuussa sellainen taas tulossa ja tänään avaan teille boxin sisällön. Boxin arvo on yli 50 €, mutta sen tilaushinta on vain 21,90 €. Boxi sisältää myyntikokoisia tuotteita.. Mielestäni tämän tyyppinen boxi on aivan huikea! Oma mieheni sai tämän boxin jo käyttöönsä, mutta tässä on mielestäni oiva joululahjaidea monelle miehelle. Kirjoittelin aiemmin tässä blogiini, että miehelle lahjan ostaminen saattaa joskus tuntua haasteelliselta. Siksipä tämä onkin hyvä lahjaidea, sillä kaikki boxin tuotteet ovat  varmasti useammalle miehelle todella osuvia ja tulevat näin ollen käyttöön.

Kurkataanko nyt siis mitä boxi pitää sisällään?


Lumene Men Suoja -kasvopesu herkälle iholle, ovh. 7,90 € / 150 ml.

Meillä kasvopesutuotteet ovat mieheni Mikken päivittäisessä käytössä. Hän innostui ihonhoidosta tavattuamme yli 10 vuotta sitten, enkä ole koskaan joutunut tuputtamaan tai väenvängällä tyrkyttämään hänelle tuotteita. Saati patistamaan niiden käyttöön. En oikein ymmärrä keskustelua siitä, että miehen miehisyys kärsisi jollain muotoa jos hän hoitaa ihoaan. Sehän on itsestään huolen pitämistä ja kyllä se miehenkin iho ikääntyy, kärsii ulkoisista rasituksista, kuivuu, rasvoittuu, hilseilee, kiristää...mitä vaan, aivan kuten naistenkin. Ihmisiähän tässä kumpikin sukupuoli ollaan :)

No mutta, Lumenen Suoja -kasvopesu vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta boxissa. Pesu on koordinoitu herkälle iholle, jolloinka se sopii melkeinpä kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää männynkaarnauutetta, joka puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon oman tasapainon.


Tummeli käsivoide, ovh. 3,50 € / 60 ml.

Tämän nähdessään mieheni huudahti, että tätä mä just tarvitsenkin! Ja se on totta. Hän oli tainnut päivää ennen boxin saamista huokaista, että millä hän saisi käsiinsä tulleet kovettumat pehmenemään pois. No tällä tietenkin! Hänellä tulee työn puolesta kovettumia, mutta myös saliharrastuksen kautta.

Käsivoide onkin siis nimenomaan tarkoitettu juurikin työn kovettamien käsien hoitoon. Tuote on tuoksuton ja sisältää probioottista ruisuutetta, joka kosteuttaa, suojaa ja hoitaa käsien ihoa. Pidän muuten käsivoidetuubin ulkonäöstä, ihanan tyylikäs!


Shave Club "Original" kampa, ovh.9,90 €.

Puinen kampa tuo hiusten sekä parran kampaamiseen miellyttävää tuntua. Puu ei aiheuta sähköisyyttä eikä se revi hiuksia tai partakarvoja. Kammassa käytetty puu on kestävää persikkapuuta

Meidän isillä ei paljon tukkaa ole mitä kammata, mutta partaa senkin edestä! Hän tykästyi tähän kampaan erityisesti viiksikampana ja kehui kamman tuntumaa kädessä. Oma henkilökohtainen mielipiteeni kammassa olevasta tekstistä on vähän kahtiajakoinen; joo, toisaalta ihan kiva, mutta kampa olisi tyylikkäämpi ilman tuotakin toteamista. Se on kuitenkin vain kosmeettinen "haitta" eikä vaikuta kamman käyttöön mitenkään :)


Biozell Professionel Men Bullet Proof Beard Oil -partaöljy, ovh. 14,90 € / 50 ml.

Kun äsken mainittiin jo se parta, niin nyt päästiinkin sitten syvemmin sen hoitoon. Miesten partojen hoitaminen on ottanut parina viime vuotena ison harppauksen ja markkinoilta löytyykin parranhoitoon monipuolisesti tuotteita. Mielestäni on vallan ihanaa, että kotimainen Biozell on lähtenyt näille markkinoille myös mukaan ja tuonut myyntiin miehille oman partaöljyn.

Partaöljy pehmentää partakarvaa ja hoitaa ihoa parran alla. Öljyn sisältämät kosteuttavat ainesosat ravitsevat ihoa, ehkäisten samalla kutinaa sekä hilseilyä. Muutama tippa öljyä hierotaan partaan sekä parran alle olevalle iholle. Partakammalla kampaaminen edesauttaa öljyn levittymistä parralle.


Triple Dry Active Men Spray -antiperspirantti, ovh. 10,40 € / 150 ml.

Tämä antiperspirantti nauttii ylivertaisen hikimyrkyn mainetta. Apteekissa myytävä merkki on kuuluisa siitä, että jos sattuu kärsimään voimakkaasta hikoilusta ja sen tuomista hajuhaitoista, tämä tuote on yleensä viimeistään se josta saa avun. Tuote sopii käytettäväksi toki myös normaaliin hikoiluun, mutta jos riesana on kovinkin kuuma meininki, tämä taatusti tuo apua. Loistava tuote boxissa tämäkin!SB12 Boost Antiplague -purukumi, ovh. 5,90 € / 10 kpl.

Patentoitu SB12 purkka taistelee pahanhajuista hönkää vastaan sekä ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Makeus purkkaan tulee ksylitolista ja itse purkka maistuu raikkaalta mintulta. Purkkaa myydään vain apteekeissa ja apteekkien verkkokaupoissa.

Mikke tykkäsi tästä kovin, sillä hän usein tykkää jauhaa purkkaa etenkin jääkiekkoharrasteensa parissa. Tämäkin siis oiva tuote boxissa!Dove Men +Care Minerals & Sage -suihkusaippua, ovh. 1,89 € / 250 ml.

Koska meidän kohdalla kaksi suihkugeeliumpihullua ovat löytäneet toisensa, minun tuskin tarvitsee edes sanoa oliko tämä hyvä valinta Mikken mielestä boxiin! :D Dovella on sekä naisille että miehille aivan ihanat suihkarit ja tätä nuuhkutellessani olin tosi lumoutunut. Todella hyvä miehinen tuoksu, ai että kyllä kelpaa nuuhkutella suihkunraikasta miestäni kun hän on tätä käyttänyt! Tunnetusti Doven saippuat kosteuttavat ihoa ja ovat ihanan raikkaita. Aivan ässä tuote!


Miesten boxi tosiaan ilmestyy joulukuussa, joten jos tämä kokonaisuus miellytti sinuakin, tästä linkistä pääset tekemään tilauksen. Tilauslinkissä on mahdollisuus tilata boxi myös lahjaksi. Boxi on mielestäni hyvän hintainen huomioon ottaen todella hyvän ja kattavan sisällön. Miesten Boxi on ehdottomasti 5/5!

Mitä sinä pidit Miesten Boxista?

Boxi saatu yhteistyössä Bette Boxin kanssa.4 kommenttia:

 1. Hyvä boxi. Vaan, kun ei ole sitä miestä. Iso kiitos sinulle, kun kirjoittelet näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxi on kyllä tosi hyvä :) ja voihan sen hankkia kenelle vaan miehelle: veljelle, ystävälle, pojalle, isälle, sedälle, enolle... :)

   Kiva kuulla, että kirjoituksistani tykätään <3 Kiitos sinulle, että luet näitä <3

   Poista
 2. Tosi hyvä ja monipuolinen sisältö, uskon että oma mies tykkäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tämä sisältö oli tosi hyvä, hienosti valitut tuotteet :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)