torstai 30. marraskuuta 2017

Kynttilöiden aika.
Nyt jos koskaan ollaan taas vuodenajallisesti oikeassa kohdassa kynttilöiden suhteen. Itsehän olen kynttilöiden suurkuluttaja ja poltanpa niitä joskus kesälläkin. Joulun aika on ehdottomasti kynttilöiden juhla-aikaa, ja siksipä tänään vinkkaankin teille ihanista tuoksukynttilöistä. Nämä ovat tehneet ainakin tähän kynttiläumpihulluun suuren vaikutuksen.

Kyseessä on siis eestiläisen kosmetiikkamerkin Signe Seebidin luomu soijakynttilät.  Niissä on käytetty tuoksuna eteerisiä öljyjä. Koska kyseessä on luomusoijavaha, kynttilä ei palaessaan synnytä haitallisia synteettisiä yhdisteitä huoneilmaan. Sydänlanka on niin ikään valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, eikä siis sisällä metalleja jotka levittäisi ilmaan myrkyllisiä kaasuja ja/tai yhdisteitä.

Kynttilät ovat pakattu kauniisiin lasipurkkeihin ja niiden tuoksu säilyy pidempään suljettavan kannen ansiosta. Paloaika kynttilöissä on noin 58 tuntia per kynttilä. Kun kynttilää on polttanut ja soijavaha on muuttunut nestemäisemmäksi, voi sitä halutessaan käyttää myös hierontavoiteena/öljynä.

Tuoksuvaihtoehdot kynttilöissä ovat:

Laventelin unelma (laventeli)
- Herrasmiesten liiga (patsuli, setri)
- Rakastajat (ylang ja setri)
- Salaperäinen lumous (ylang)
- Luonnon raikkaus (sitruunaruoho)
- Taivaallinen enkeliruusu (ruusu geranium)
- Kesäkeiju (piparminttu, citronella)
- Loma saarella (kataja)

Sain näistä vaihtoehdoista testattavakseni Luonnon Raikkaus (Looduse Värskus) ja Taivaallinen Enkeliruusu (Taelvalik Ingliroos)


Taivaallinen enkeliruusu on nimensä mukaisesti ruusuinen. Se on todella hienostunut ja miellyttävä tuoksu. Olen polttanut tätä tuoksua nyt jo muutaman viikon ajan iltaisin ja pidän todella kynttilästä lähtevästä tuoksusta. Se on kevyt, mutta kuitenkin huomattava. Kynttilä palaa uskomattoman tasaisesti. Paljon kynttilöitä polttavana, joskus törmää ihanan oloisiin kynttilöihin, jotka palavat todella epätasaisesti. Useimmiten sen tyyppiset kynttilät polttavat keskelle kynttilää kraaterin ja reunat jäävät palamatta. Siinä menee kynttilää mielestäni hukkaan tosi isosti.

Nämä kuitenkin ovat tasaisesti palavia, todella laadukkaita kynttilöitä. Pidän niiden kauniista ja romanttisesta ulkonäöstä. Tällaisen kynttilän antaa mielellään vaikka lahjaksikin! Kynttilöiden hinta on 22 € kpl ja se on mielestäni kohtuullinen hinta näin hyvistä ja laadukkaista tuotteista.


Signe Seebidin tuoksukynttilöitä myy hurmaava verkkokauppa Bona Valere. Muita Signe Seebidin tuotteita löydät verkkokaupan lisäksi myös kivijalkaliikkeistäkin. Jälleenmyyjät löytyvät täältä

Lämpimät suositukset näille ihanille kynttilöille. Nämä tuovat tuoksuillaan mukavaa tunnelmaa joulun aikaan ja myös myöhemminkin talvella. Hyväntuoksuinen koti on aina ihana paikka.

Ovatko Signe Seebidin tuotteet sinulle tuttuja? Poltatko sinä tuoksukynttilöitä?

Kynttilät saatu Bona Valere -verkkokaupasta yhteistyössä.

7 kommenttia:

 1. Mulle on eniten tuttuja Signe Seebidin saippuat, jotka on ihania<3 Kynttilöitä oli myös I Love Me -messuilla, mutta en henk.koht. pidä tuoksuvista kynttilöistä, enkä muutenkaan hermoheikkona neurootikkona uskalla polttaa oikeita kynttilöitä;) Silti ostaisin tällaiset ihan koriste-esineiksi, on ne niin nätit:9

  VastaaPoista
 2. Tuoksuttelin I Love Me -messuilla näitä ja tuo Luonnon Raikkaus oli ehdoton suosikkini! Niiiin ihana tuoksu :)

  Poltan tuoksukynttilöitä ja jos ei huvita kynttilöidä, niin Bolsiuksen vahat ajaa saman asian, vaativat toki tuikun alle, että sulavat, mutta se voi olla tuoksuton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihanan sitruunainen! <3

   Ne Bolsiuksen tuotteet ovat kans tosi kivoja, mulla on niitä huonetuoksuja ollut montaakin erilaista :)

   Poista
 3. Tuoksukynttilöissä on kyllä eroja. Jotkut ovat aivan ihania, mutta jotkut käihäävät aivan kauheasti :D Nuo näyttävät tosi kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Eivät ole entuudestaan tuttuja. ane.kaikkonen65@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tuoksukynttilöistä käy enää joku tosi mieto astman puhkeamisen jälkeen mikä harmittaa, olen kynttilöiden suurkuluttaja ja ne tuoksulliset oli niin ihania :( satu.jokinen68@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)