tiistai 7. marraskuuta 2017

Kohta se alkaa!


On tullut aika paljastaa blogini tämän loppuvuoden huipputapahtuma eli Nonnulan Joulukalenteri 2017! Kerroin jo aiemmin teille, että kalenteri toteutuu tänäkin vuonna poiketen edellisistä vuosista hieman erillä tavalla. Kalenterin luukkuja on tänä vuonna 12 ja niitä aletaan availemaan jo marraskuun puolella! Kalenteripäivät ovat pe-su eli toisin sanoen neljän viikon aikana avataan luukkuja.

Joulukalenterin luukut avautuvat:

1.luukku: 17.11.2017
2.luukku: 18.11.2017
3.luukku: 19.11.2017

4.luukku: 24.11.2017
5.luukku: 25.11.2017
6.luukku: 26.11.2017

7.luukku: 1.12.2017
8.luukku: 2.12.2017
9.luukku: 3.12.2017

10.luukku: 8.12.2017
11.luukku: 9.12.2017
12.luukku: 10.12.2017

Kupletin juoni on tuttu edeltäviltä vuosilta eli ensimmäisen luukun arvonta on pisimpään voimassa kun taas viimeisen luukun lyhimpään. Kaikki luukut sulkeutuvat samana päivänä, samaan kellonlyömään. Osallistua saa jokaisen luukun arvontaan, mutta vain yhdessä foorumissa. Tämäkin on tuttu käytäntö jo aikaisemmilta vuosilta.

Luukkujen sisältö on sattumanvarainen eli viimeisessä luukussa ei ole välttämättä arvokkainta palkintoa. Olen arponut palkintojen järjestyksen, joten se on ollut onnettaren käsissä. Kaikki palkinnot ovat tänäkin vuonna huikeita ja luukuista paljastuu monenmoista kosmetiikkaa sekä myös kotiin liittyvää tuotetta!

Tämä on jälleen kiitokseni teille rakkaat lukijani ja seuraajani. Te teette tästä hommasta aivan mahtavaa ihanilla kommenteillanne, kysymyksillänne ja myötäelämisellänne. Kuten olen monesti aikaisemminkin maininnut, tämä homma olisi kovin yksinäistä jos teitä ei olisi.

Laitan vielä muistinvirkistykseksi tähän kalenterin osallistumisohjeet sekä säännöt. Luethan ne tarkkaan, jotta tiedät miten pääset osallistumaan parhaiten :)

1. Kalenteri starttaa pe 17.11.2017 klo 7.00. Koko kalenteri on voimassa su 10.12.2017 klo 23.00 asti. Eli ensimmäisen luukun arvonta on voimassa pisimpään ja vimpan lyhimpään.

2. Osallistua voi vain KERRAN per luukku. Eli valitse sinulle sopivin kanava mitä kautta osallistut (=Facebook, blogi tai blogin sähköposti). Suomeksi: jos osallistut Facebook-sivujen kautta, ET voi osallistua enää esim. blogin kommenttikentässä. Tai toisinpäin. Tällä tavoin peli on reilu niille kaikille, jotka seuraavat blogiani vain yhden foorumin kautta esim. Facebookin.

3. Vaikka saat osallistua vain kerran per luukku, saat kuitenkin osallistua kalenterin jokaisen luukun arvontaan. Suomeksi: voit siis osallistua kaikkien 12 luukun arvontaan.
Tässä arvonnassa sulla on mahis voittaa useampi palkinto, mikäli Lady Fortuna on sulle suotuisa. 

4. Facebookin kautta osallistuvat jättävät vain kommentin, että osallistun! Toki saa huikkailla muutakin, jos niin tahtoo. En koskaan laita pahakseni terkkuja/postaustoiveita/muuta palautetta. Blogin kommenttikentän kautta osallistuvat tekevät tämän saman, mutta jättävät lisäksi vielä s-postiosoitteen, että tavoitan jos voitto/voittoja osuu kohdalle. (Facebookissa tavoittaminen on helpompaa, joten siksi siellä ei tarvita s-postiosoitetta). Ne ketkä haluavat osallistua blogin sähköpostin kautta, heittävät minulle sinne viestiä ja aihekenttään kirjoittavat sen luukun numeron, jonka arvontaan osallistuvat.

5. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomeen.

6. Voittajat arvotaan viikon 50 aikana ja lista heistä julkistetaan blogin FB-sivuilla sekä blogissa. Kaikille voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti voitosta/voitoista.

7. Jokainen palkinto on yhteistyökumppaneideni sponsoroima.

Pääset seuraamaan blogiani:
-Blogini sivuilla Facebookissa
-Bloglovinissa
-Instagramissa
-Blogit.fi :ssä
-Tai klikkaamalla itsesi Googlen kautta lukijaksi blogissani oikeassa sivupalkissa sijaitsevassa Rakkaat Lukijani-laatikossa.

Näillä säännöillä mennään ja jos tulee kysyttävää, kysykäähän ihmeessä :)

Perjantaina 17.11.2017 klo 7.00 se sitten alkaa! Olkaahan kuulolla!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ❤️

  Mä voisin heti ilmoittautua mukaan joka luulun arvontaan, mutta ehkäpä toimin ohjeiden mukaan 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️❤️❤️ Ihana kun tuut mukaan! ❤️❤️❤️

   Poista
 2. Ooh, waude! Jännää kun alkaa jo tässä kuussa, odotan innolla millaisia juttuja luukkujena takaa paljastuu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)